Goedemorgen! Jongens toch, ik zit alweer in mijn 37e zwangerschapsweek, nog even en het moment is daar dat ik kan vertellen hoe Pinda écht heet! De vorige EWP stond in het teken van drukte en vermoeidheid, afgelopen week was de kogel door de kerk want ik – mede door ziekte – deed vrij weinig. En het was héérlijk. Alsnog heb ik een uitgebreide EWP voor vandaag, want ik weet overal wel een verhaal over te vertellen. Kijk je mee?

♥Maandag

IMG_2017

Kleine oogjes; het is vroeg, op naar de verloskundige!

IMG_2024

In de wachtkamer. Afgelopen maandag was de laatste groei-echo en alles zag er weer tiptop uit; Pinda is onderhand 45 centimeter en 6 pond. Prognose – mits hij nog 3 weken blijft zitten – is 7 – 7,5 pond en 48-50 centimeter. Hij heeft een groter rompje en koppie (precies zijn vader!).

IMG_2027

Boris doet wat klusjes voor het huis búitenshuis en ik houd mij aan mijn nieuwe regime van rustig aan doen. Ik lunch met een broodje tomaat, rode ui, mozarella, tomaat pesto en kipfilet en een aflevering Friends.

Mijn Elise’s Weekly Pictorama van vorige week werd duizenden keren meer bekeken dan normaal vanwege meerdere openbaringen en nieuwtjes en dat was best een beetje heftig! Maar de reacties waren echt lief en steunend, dank daarvoor!

Flamingo Park Elisejoanne.nl #3 via Temptalia

Oooh, was is de nieuwe M.A.C Flamingo Park Collection mooi <3! Komt uit in maart dus nog even wachten..

IMG_2031

Tijd voor avondeten; gegrilde groente met coucous en twee kipkluifjes.

♥Dinsdag

IMG_2046

Neeeeee! Deze nacht, van maandag op dinsdag, is wellicht de ergste die ik tot nu toe heb gehad; ik was kláárwakker van half 2 tot en met 7 uur in de ochtend. Zo lang ben ik dus ook uit bed geweest. Proberen te slapen had totaal geen zin. Enorm frustrerend..

IMG_2043

Dus dit is de enige foto’s die ik heb van deze dag. Ik probeer te slapen van half 8 tot 10, heb een thee afspraak met mijn moeder in de middag en doe voor de rest hélemaal niks. Ik ben kapot en ook nog eens snotverkouden geworden. Ik kroel veel met Bo.

♥Woensdag

IMG_2051

Bijzonder.. Bijna!

IMG_2050

Proberen een dutje te doen. Ik zou met Loes thee drinken maar zeg de afspraak af, ik ben een en al bacillen.

IMG_2057

Aan het werk – e-mail, telefoon, administratie/boekhouding, concepten bijwerken en tegelijkertijd lunchen.

IMG_2058

En gezichtsfoto’s maken.

IMG_2075

En ik doe mee aan de hype ‘Neko Atsume’ en lok katten naar mijn tuintje. Een heel vreemd Japans spelletje..

IMG_2081

Ook kroelen bij baasje.

♥Donderdag

IMG_2091

Het is héél vroeg. Maar officieel geen nacht meer. En ook de eerste dag dat ik mij weer een beetje beter voel gelukkig, het griepje zet niet echt door dus ik kom er nog relatief goed van af!

IMG_2063

Toch nog even terug naar bed, wel samen met Bo natuurlijk. Die is er als de kippen bij.

IMG_2093

Zo, goedemorgen! Make-up doet wonderen, poeh.

DSC_0961

Oeh, pakketje van Inglot! Deze keer geen oogschaduws in een palette, maar lipsticks in het Freedom System. Binnenkort review, ben benieuwd!

DSC_0951

Ik swatch bijna 2,5 uur lang (hoofdpijn naderhand!) 22 lakjes. En deze houd ik op; Catrice Run Forest Run! Mooi en heel diep donkergroen, love it.

DSC_1030

Koken. Zelf pastasaus maken (ontzettend makkelijk een smaakt echt veel beter dan uit een pakje!).

IMG_2114

Yum!

IMG_2125

Boris gaat voetballen nu dat nog kan en ik niet op springen sta en ik probeer zelf een appel te schillen. Boris doet dat altijd voor mij elke avond (ja, ik meen het – geen grapje) en vind het een gedoe, haha.

♥Vrijdag

IMG_2128

Vroeg, maar niet absurd vroeg. Ja, voor een normaal mens wel maar als je hoogzwanger bent is vijf uur een prima tijdstip, haha.

IMG_2137

Zo, even de deur uit! Ik was vanwege die verrekte verkoudheid al dágen niet de deur uit geweest (wat ik totaal niet erg vind, ik zit in kluizenaar-modus) maar Boris vond het tijd dat ik de buitenwereld weer zag.

IMG_2139

Dus pak ik Hector en ga een beetje neuzen in het winkelcentrum van Zwolle-Zuid.

IMG_2143

Diertjes kijken!

IMG_2141

Even wat sale bekijken bij Villa Kakelbont en ik vond dit pakje van Fresk; zó schattig! Wel prijzig.. Dus ik laat hem hangen. Goed zo Elise.

IMG_2154

Boekjes neuzen bij de Hema.

IMG_2148

Langs de Zeeman! Ik wil namelijk haken, net zoals ik Kelly af en toe zie doen. Mijn schoonzus en schoonmoeder doen breien en het ziet er zo vredig uit. Ik heb de grootste moeite mij te concentreren de laatste tijd en wil iets ‘doen’ terwijl ik gesprekken voer of TV kijk. Wellicht helpt ‘t.

IMG_2149

Ik ga voor grijs/blauw.

DSC_1031

De buit! Wol, breinaalden, haaknaald en kleedhangertjes van de Zeeman.

DSC_1033

Mutsjes van de Zeeman, en sokjes van Noppies.

DSC_1036

En ik wipte nog even de Appie binnen om dit te halen; popcorn overgoten met chocolade en toffee.. belachelijk lekker! Blijkbaar heb je ook nog met zeezout. ZEEZOUT! Ik ga zó terug volgende week. #nospon trouwens, het leek mij gewoon oprecht lekker en dat is het ook, dikke tip!

DSC_1037

Hemels.

IMG_2156

En daarna sla ik aan het haken. En ik houd niet meer op, haha! Binnen no time jaag ik er 2,5 bollen wol doorheen. Eerst even een oefenlapje en daarna gaat het steeds beter, leuk! En dit helpt énorm met concentreren, ik zit echt in de zone en verveel mij veel minder snel. Ik ben trouwens een dekentje aan het maken.

IMG_2158

Weekend!

♥Zaterdag

DSC_1038

Na weer een horrornacht waar je u tegen zegt – ik slaap niet van 1 tot half 7 – ben ik brak, moe en compleet kapot. Tel daarbij bovenop dat Pinda niet alleen is ingedaald maar startklaar is gaan liggen (lees; bowlingbal tegen je schaambot drukkend) en ik weet even niet waar ik het zoeken moet. Een rustig dagje dus vandaag. Die zoals altijd begint met een brunch samen met Boris.

IMG_2131

Oooh, nog nooit pan geraakt!

IMG_2173

Spelen!

IMG_2178

Het enige wat ik doe is haken en koken.

IMG_2179

Schoonmoeder vraagt hoe ver ik ben. Zo ver! Gaat lekker.

♥Zondag

IMG_2190

IMG_2181

Op naar Rotterdam! Mijn broer is 32 jaar geworden en hij laat zijn dochter opdragen dus een tripje naar de randstad stond op de planning.

Wel pittig hoor.. Vroeg opstaan, bijna 2 uur lang heen en terug met die nieuwe pijn in mijn bekken en rug in Hector zitten plus een lange kerkdienst = dodelijk vermoeiend. Maar het was gezellig en het zeker waard. Mijn familie is onderhand een hele drukke en gezellige bende vanwege al die kindjes, haha. Geen foto’s verder gemaakt wegens privacy.

DSC_1043

Om vijf uur zijn wij weer thuis en moet dit ook nog even gebeuren.

DSC_1047

Je ziet mij niet, je ziet mij niet!

IMG_2200

En in de avond ga ik douchen, plof ik op de bank en grijp ik Bo om te knuffelen.

Dat was ’em weer! Aankomende week eens even wat sociale afspraken inhalen. Zo zie ik Lotte en haar nieuwgeboren zoontje want ik ga op kraamvisite, zie ik vriendinnetjes Loes en Sanne in Amersfoort, ga ik weer thee drinken met ander lief vriendinnetje Aranka en zie ik Lidia in de avonduren ook weer eens. Tussendoor probeer ik de laatste artikelen te tikken want tja, helemaal niet werken is ook zo wat, haha. En er is nog wel gewoon genoeg te doen. Maar alles met mate! Daarnaast ga ik de allerlaatste hand leggen aan de vluchttas en het wiegje van Pinda. Dan is echt alles klaar. Aankomend weekend gaan Boris en ik wellicht nog een nachtje weg op aanbod van een hotel maar het is even de vraag of dat doorgaat, het is simpelweg niet meer heel prettig ergens anders te zijn dan thuis.

Tot volgende week!

Aankondigingen over Pinda alsmede veel ‘live-vlogjes’ tussendoor kan je vinden op Snapchat (Elisejoanne.nl) & Instagram!

Liefs,

Elise Joanne