IMG 5495 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

Goedemorgen! Fijn weekend gehad? Hier zaten wij in Rotterdam met zijn viertjes, een tripje Rotterdam stond op de planning samen met een familiebezoekje. Verder had ik leuke afspraken met Aranka maar er stond ook een bezoekje aan de huisarts op de planning. Lees je mee?

Maandag

IMG 4802 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

Ik maak weer wat maaltijden voor mijn schoonfamilie, toch handig als je verse maaltijden kan eten wanneer je net een kindje rijker bent maar daar zelf geen tijd voor hebt!

IMG 5111 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

Ik rommel in mijn werkkamer en kom deze olifant voor aan de box van VTech nog tegen, Hazel ‘speelt’ steeds meer dus tijd om deze een plekje te geven.

IMG 5127 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

Dit is de VTech Baby Speelpaneel en het is een succes! De spiegel is nu heel leuk want ze begint haar spiegelbeeld al te herkennen, dat is echt geweldig om te zien. Ik sta dus soms echt minutenlang met haar voor mijn eigen spiegel en die verwonderende blik die ze dan geeft is echt té kostbaar. Ze ramt ook al op het sterretje waar geluid uit komt (wat is ze toch een slimmerd!) en trekt aan het touwtje. Goed voor hand- en oogcoördinatie. Haar pakje is trouwens van Next Direct, echt een schattig exemplaar.

IMG 5114 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

Even langs bij de verloskundige. Voor wie mij op Instagram volgt weet dat er niks uit deze afspraak kwam, geen verklaring van de pijn in mijn buik en rug. De spiraal zit gewoon goed en zou niet zoveel klachten mogen veroorzaken. Tijd om de huisarts te bellen dus!

IMG 5155 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

De rest van de dag ruim ik het huis op en heb ik een privé afspraak. In de avond ga ik met Aranka uit eten, dit stond al langer op de planning maar nu kwam het er eindelijk van!

IMG 5153 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

Mijn nieuwe jurkje van Sent By in Amersfoort aan! Met laarsjes van de Van Dalen. Deze heb je ook in het zwart trouwens!

IMG 5160 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

Uit eten bij Silk! Een nieuw restaurant in Zwolle, waar vroeger de oude Mizu zat. Sushi it is dus! Absolute aanrader qua smaak en kwaliteit, echt een topper. Wel duurde het énorm lang voordat er eten op tafel kwam, de vijf rondes paste net in die 2,5 uur. Uiteindelijk bleken ze last te hebben van de ‘bonmachine’ die niet naar behoren werkte. Wel fijne bediening ook!

Dinsdag

IMG 5196 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

Ik werk in bed deze dinsdag, ik voel me niet helemaal top door de pijn in mijn buik. Ik breng een plasje langs bij de huisarts want het vermoeden ontstaat dat ik blaasontsteking heb. Dat is ook zo en ik mag meteen starten met mijn kuur, fijn! Weinig foto’s dus behalve van mij terwijl ik op de bank ons avondeten verorber, haha. Voor woensdag geldt eigenlijk hetzelfde, het zijn geen goede dagen qua pijn.

Woensdag

IMG 5265 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

Mijn ouders zitten in hun andere huis in Drenthe dus dat betekent dat ik met de kinderen langs ga. Toch een heel stuk dichterbij op deze manier dan Zeeland! Knuffeltje is VanPauline en kreeg ik via een PRbureau. Liefde voor gepersonaliseerde items!

IMG 5273 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

Het begint steeds kouder te worden en Hazel past nog net in haar wandelwagen dus ik leg de voetenzak van Jollein erin. Heerlijk warm en zacht!

IMG 5270 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

Met oma spelen <3

IMG 5276 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

IMG 5278 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

‘Waar is de kabouter mama?!’ Haha! Lieverd is het ook.

IMG 5293 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

In de avond nog even snel spullen pakken voor het goede doel, zoals altijd gaan er luiers, kleding, speelgoed en producten die ik opgestuurd krijg naar het Blijf van mijn Lijf huis. Ik vroeg op Instagram wie er ook wilde doneren en krijg daar bijna 300 reacties op, echt GEWELDIG! Mocht je dat ook willen kan je mij mailen om het e-mailadres van mijn contactpersoon, wegens privacy en het type doel zet ik die hier niet nu neer maar je bent absoluut welkom er naar te vragen dan geef ik je die!

Vrijdag

IMG 5327 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

IMG 5324 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

Ik ga met Aranka eten bij ‘Hartje Zwolle’, vroeger heette dat Loetje maar zij moesten veranderen van naam. Een heel leuk concept; je kiest allerlei kleine gerechtjes om te eten – kan je ook gemakkelijk delen – en je krijgt een plank vol heerlijke dingetjes! Als je net zoals ik altijd lastig kan kiezen en eigenlijk niet wíl kiezen dan is dit een aanrader, haha. Op tijd zijn is ook belangrijk, het kan heel snel heel druk worden! Mijn trui is van Chiquelle trouwens en met de code Elise15 krijg je nog steeds 15% korting. Super fijn ding, en erg mooi vind ik zelf, haha.

IMG 5331 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

De dag afsluiten met mijn bengels <3

Zaterdag

IMG 5340 e1540810825166 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

Boris gaat vrienden helpen verhuizen dus ik blijf met mijn twee engeltjes thuis en we maken er lekker een grote bende van!

IMG 5344 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

He mam, how’s it going?

IMG 5346 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

Ik kan uren kijken naar een Fos die heerlijk speelt, love it. Hij heeft de Intertoys al een paar weken te pakken en roept om de minuut wat hij nu weer van Sinterklaas wil, haha. En ook dat Sinterklaas ‘nu!’ moet komen want hij wil niet wachten.

Zondag

IMG 5389 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

Tijd om naar Rotterdam te gaan! En wij een Opel.. Fos ook een Opel, haha. Hij is dol op dat ding, scheurt er heel het huis mee door dus effe ermee naar buiten was een schot in de roos.

IMG 5426 e1540811001529 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

Door de wintertijd was meneertje al zeer vroeg wakker (5 uur..) en Hazel niet veel later dus beide kinderen waren al vertrokken voordat we op de snelweg reden, haha.

IMG 5495 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

We hebben een heerlijke dag met familie gehad en lekker gekeuteld in Rotterdam. Jij kan trouwens ook een dagje uit winnen en een Opel Crossland of Grandland mee krijgen. Wil je een keertje Friesland ontdekken met je vriendinnen, met je moeder winkelen in Amsterdam of met je gezin naar Beekse Bergen? Wat jij wil, het is jullie dag! Meld je dan aan op de Opel pagina, je hoeft alleen je gegevens in te vullen en de winnaar krijgt na 9 november mail. Tot die tijd kan je mee doen. Zo kan je ook de auto die ik rij (de Crossland) eens ontdekken, wij zijn er zó blij mee. Onze Brutus <3

IMG 5507 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

Onderweg naar huis stoppen bij De Beren in Utrecht, vaste prik als we uit Rotterdam komen. En ze hebben daar zó’n enorm leuke en lieve serveerster! Fos was helemaal dol op d’r, echt zo lief om te zien. Helpen met kleuren en lekker tegen hem babbelen, zij snapt het. Sowieso is De Beren een leuk en makkelijk restaurant met kindjes trouwens, wij gaan ook graag naar die in Zwolle want daar hebben ze een fijne speelhoek voor Fos. Dan kunnen wij in rust eten en Fos vermaakt zich heel goed in het speelhuis.

IMG 5519 - Elise's Weekly Pictorama - Een beetje een vreemde week

Volledig kapot ploffen we op de bank en kijken Boer zoekt Vrouw natuurlijk, vaste prik! Daarna snel naar bed want ik kon mijn ogen amper openhouden..

Dat was ‘m!

Aankomende week is het even bekijken wat er op de planning staat omdat ik mij niet helemaal goed voel. Wanneer ik dit schrijf heb ik weer contact gehad met de huisarts en staat mijn plas op kweek, het gaat niet goed met mijn nieren. De pijn gaat niet weg helaas. Over een paar dagen de uitslag, ik ben benieuwd. Vanavond komen in ieder geval vrienden eten, lieve Lotte met haar man. De kinderen zijn zoals altijd naar opa en oma toe. Ik zie Aranka deze week nog een keer om foto’s te maken en verder werk ik veel want ik loop énorm achter. Afgelopen week heb ik alleen het broodnodige gedaan en dat merk ik.. Dit weekend zitten wij waarschijnlijk bij mijn ouders in Zeeland.

Liefs,

Elise Joanne