DSC 2226 - Elise's Weekly Pictorama - Bevalling & Kraamweek

Goedemorgen! Vandaag een Elise’s Weekly Pictorama die eventjes wat anders is dan anders. Afgelopen week beviel ik van prachtige zoon Fos en eigenlijk draaide elke minuut om hem – zoals hoort. Logischerwijs heb ik geen dagboek bijgehouden zoals normaal maar door middel van enkele foto’s wilde ik jullie een hele kleine, kort maar krachtige sneak peek geven van afgelopen week door enkele foto’s te delen. Zo ben ik er toch een beetje, voed ik de nieuwsgierigheid (zou ik ook zijn!) en kan mijn trotse mama-gevoel ook haar ei kwijt. Kijk je mee?

Hij is er! Onze prachtige zoon. Fris gewassen krijg ik mijn zoon in mijn handen en samen hebben wij eventjes een momentje. Deze foto is mij zeer dierbaar. Hij is simpel maar zegt voor mij eigenlijk alles; ik ben moeder geworden en wat is dat een waanzinnig mooi geschenk.

Fos Elisejoanne.nl 2 1 - Elise's Weekly Pictorama - Bevalling & Kraamweek

De aankondiging op de site schreef ik en deze foto kwam op Instagram en Facebook. De reacties waren overweldigend en ik besef mij hoezeer ‘jullie’ hebben meegeleefd. Ik heb bijzonder werk kwam ik achter.. Fos draagt hier zijn allereerste – zorgvuldig uitgezochte pakje van Z8.

IMG 3122 - Elise's Weekly Pictorama - Bevalling & Kraamweek

IMG 3106 e1457278881973 - Elise's Weekly Pictorama - Bevalling & Kraamweek

Mijn beste vriendinnetje Sanne kwam op bezoek en hield voor het eerst Fos vast. Een kindje krijgen zet niet alleen je eigen wereld op zijn kop maar beïnvloedt ook zoveel andere mensen en de relaties die je met hun hebt. Ik voelde de blijdschap die zij heeft voor mij om de wens die is uitgekomen en hoop dat Sanne nog maar lang deel mag uitmaken van Fos zijn leven.

FullSizeRender - Elise's Weekly Pictorama - Bevalling & Kraamweek

Mijn wereld, mijn hart, mijn alles.

DSC 2587 - Elise's Weekly Pictorama - Bevalling & Kraamweek

DSC 2591 - Elise's Weekly Pictorama - Bevalling & Kraamweek

DSC 2593 - Elise's Weekly Pictorama - Bevalling & Kraamweek

DSC 2595 - Elise's Weekly Pictorama - Bevalling & Kraamweek

DSC 2594 - Elise's Weekly Pictorama - Bevalling & Kraamweek

DSC 2598 - Elise's Weekly Pictorama - Bevalling & Kraamweek

Wat hebben wij al véél kraamcadeautjes en kaarten ontvangen, het is eigenlijk bizar veel. En nog niet eens de helft van het bezoek is geweest, haha!

DSC 2573 - Elise's Weekly Pictorama - Bevalling & Kraamweek

Ook even meekijken! Bo reageert erg goed op Fos gelukkig; ze is wat van slag maar met elke dag die passeert wordt zij rustiger en raakt ze meer gewend aan zijn aanwezigheid. Ik ben trots op mijn poezenmonstertje.

DSC 2649 - Elise's Weekly Pictorama - Bevalling & Kraamweek

Kostbaar.

Zo, dat was ém. Even een kleine impressie van een paar momenten afgelopen week. Met ons gaat het hartstikke goed, Fos drinkt goed en is heerlijk zoet. Onze wereld staat echt volledig op zijn kop, wij zijn er eigenlijk de eerste paar dagen compleet beduusd van geweest – mede door de heftige bevalling – maar inmiddels is alles een beetje rustig in ons hoofd. En ondanks dat het ontzettend vermoeiend is, is het cliché ook echt waar; het is ‘t waard. Zó enorm waard.

Liefs,

Elise Joanne