Goedemorgen! Nadat gisteravond mijn lichaam besloot mijn maaltijd af te keuren, besloot ik deze EWP even wat later te maken. De maand augustus is alweer voorbij, de tijd gaat snel! Van mij mag het nog sneller gaan; kom maar op met de herfst en de winter. Deze week stond in het teken van Boris zijn laatste week vakantie en werken. Kijk je mee?

♥Maandag

image1

Goedemorgen! Vandaag een dagje vrij maar wel een drukke dag, veel te doen.

image2

Eerst langs Kadera samen met Boris om alle make-up die ik wilde doneren te brengen. Afgelopen week zou het opgehaald worden maar dat ging uiteindelijk niet door. Geen moeite om het zelf te doen! Mocht je trouwens nog make-up, verzorging, babykleren, vrouwen kleren, accessoires etc. allemaal hebben en willen doneren, dan kan je contact opnemen met een ‘Blijf van je lijf huis’ in jouw provincie. Ze zijn er énorm blij mee!

image4

Even door naar de Blokker voor een nieuwe waterkoker. Sanne vond vorige week dat het te bizar was om je waterkoker al bijna 9 jaar lang te hebben.. Dus tijd voor vervanging! En ook nog een weegschaal. Kijken of ik al ben aangekomen!

image5

Even een voorraadje meenemen.

image8

Nog deze potjes meegenomen voor mijn losse thee.

image3

En even bij de Kruidvat kijken voor de nieuwe collectie van Catrice.

DSC_9452

Uiteindelijk neem ik hele andere dingen mee, haha!

DSC_9304

Tijd voor een tosti!

Daarna maken wij samen een begin met het leeghalen van mijn werkkamer. Die ruimte staat eigenlijk al weken te versloffen omdat er nu een ander doel is gecreëerd voor de ruimte (Pinda) wil ik dan ook dat we stappen maken in dat proces. Het beginnen met klaarmaken van de babykamer gebeurt pas over twee maanden, maar het klaarmaken van de slaapkamer en andere ruimtes waar ik ga werken kan nú al wel. Dus wil ik dat dan ook, haha!

IMG_2469

Daarna door naar de IKEA. Eerst even eten en daarna door naar het magazijn. Lekker rustig op maandagavond als de scholen alweer zijn begonnen!

DSC_9454

Bende.

DSC_9456

Nog meer bende.

DSC_9457

Bijna af! Maar wel een bende.

Rond half elf ploffen wij doodmoe op bed.

♥Dinsdag

image1 (3)

Zo worden wij wakker, wat een ander uitzicht!

image13 (2)

Ik begin meteen weer op te ruimen en schoon te maken, maar om half 12 laat ik de rommel  even voor wat het is en ga ik de stad in.

image17

Lunchen met vriendinnetje en oud-klasgenoot D’jeanna! Vergeten foto van haar te maken, blijkbaar dacht ik alleen maar aan mijn lunch, haha! Broodje Vito’s <3.

image15

Nog even bij de HEMA kijken.

image14

En de Xenos voor een nieuw nacht’kastje’.

DSC_9612

En bij thuiskomst ga ik weer verder met opruimen. Ben héél blij met het resultaat! Voor wie benieuwd is; mijn eigen make-up en verzorging staat in de ALEX kast van de Ikea die je links ziet. Mijn eigen voorraad en alle items die ik krijg om te reviewen staat in een zelfde volle Alex in de berging. Dit is puur mijn eigen privé kast met rechts onze gezamenlijke spullen.

Roze is een keertje wat anders dan dat eeuwige donkere wat wij hadden. Even wennen maar ik vind het top! De kleur roze kwam zelfs van Boris, moet je nagaan! Hij zocht het hertje uit.. ;).

DSC_9613

Mijn kaptafel komt van de Leenbakker en was in de aanbieding van €150,00 naar €90,00. Groter was veel te lomp geweest in deze kamer en meer ruimte wil ik niet nodig hebben. Dan maar minder spullen! De Alex moet gewoon voldoende zijn, er is een grens.

DSC_9621

Krukje komt wel van IKEA.

DSC_9624

Zo, leeg.. Deze kast stond in onze slaapkamer en gaat de commode worden. Wellicht nog wat ‘ouder’ laten lijken door krijtverf oid maar door de grote ervan past er veel in en kunnen we er ook nog leuke dingen op zetten.

DSC_9625

Nu nog wachten op de bekendmaking van het geslacht en dan kunnen we door!

image2 (2)

Tijd voor eten! Vis in boter gebakken met aardappeltjes uit de oven en verse boontjes met citroen. Heerlijk!

image11 (2)

En voor het slapen gaan maakt Boris deze buikfoto nog even van mij.. <3

♥Woensdag

image6 (2)

Tijd voor werk!

image9

En bij thuiskomst rond 2 uur (lekker kort dagje!) een beloning :).

image8 (3)

En een dutje..

DSC_9616

Ik maakte ook nog even gebruik van een verrekte goede aanbieding bij de Kruidvat; Mijn favoriete L’eau D’issey parfum van Issey Miyake was voor €35,00 bij Kruidvat in plaats van €75,00 :O.. Meteen ingeslagen!

DSC_9614

Als laatste stap in de afronding van deze kamer nog mijn make-up erin doen zoals ik wilde. De blush-lade krijgt een make-up, de helft verdwijnt en de andere helft gaat ‘liggen’.

DSC_9615

De enige lade die blijft zoals hij is, is de lipstick-lade maar die had ik al een keertje onder handen genomen. En ik ben dol op lipstick..!

DSC_9602

Erg blij mee ‘the feel’ van de ruimte. Nu alleen nog wat aan de muur en hij is klaar!

DSC_9594

Tijd om mijn favoriete gerecht weer te maken; Coucous met gebakken kip! Heerlijk al die groenten zo bij elkaar.

image9 (3)

Yum! Binnenkort recept hiervan!

image4 (2)

Tijd voor gezelligheid en chocoladenoten.. <3

♥Donderdag

image9 (2)

Throwback! Precies een jaar geleden sinds mijn laatste knieoperatie. Wat een jaar is het geweest he..? Wie had dit allemaal kunnen bedenken! Van intense sipheid in de rolstoel, naar een dodelijk vermoeiende verhuizing, naar de grootste zegening ter wereld met het ontdekken van onze zwangerschap. Tel daar alle andere dingen nog bij op die in ons leven lopen en het is best een emotionele achtbaan.

image14 (2)

Tijd voor werk!

image15 (2)

Ik kom pas om kwart voor 8 thuis en Boris heeft alles klaargezet zodat ik mij eigen pizza kon maken. Hij was al vertrokken naar voetbal namelijk.

image16 (2)

Heerlijk! Normaal met rauwe ham maar dat mag niet, dus maar gewoon met hamblokjes. Ook lekker!

image18

Weltrusten!

♥Vrijdag

image13

Ontbijten.

image13 (3)

En een soort ‘na ontbijt lekkernij’.. 🙂

image7 (2)

Op naar werk!

image10 (2)

En om half 8 haalt Boris mij op en maak ik nog een snelle maaltijd. Was simpel, maar wel lekker.

Daarna was het tijd voor bzzzz…..

♥Zaterdag

image2

‘The Bump’ is een ontzettend leuke app voor zwangere dames, je kan elke week je kindje vergelijken met een vrucht om je een idee te geven hoe groot hij/zij is. Dit check ik eigenlijk elke dag, haha.

DSC_9586

Boris is al vroeg weg om zijn broer te helpen verhuizen. Ik ga meteen aan de slag, veel dingen die ik wil doen vandaag! Eerst een video opnemen op een nieuwe locatie. Die beviel gelukkig!

DSC_9589

Pakketjes! Ben benieuwd naar die Pupa Milano foundation. En reiniging van Van Der Hoog ook, ik gebruik dat namelijk nooit. Even lekker gaan testen dus!

DSC_9591

En de nieuwste geur van Calvin Klein komt binnen, die is vanaf halverwege september te verkrijgen, de Eternity Now for Woman. Ik vind hem waanzinnig LEKKER!

DSC_9453

Tweede zak..

DSC_9630

Daarna lekker spulletjes opruimen. Ik heb echt waanzinnige nesteldrang, haha!

DSC_9626

Alle gekregen kleertjes alvast goed wegstoppen in de lade <3. Heerlijk om te doen. Alleen het bovenste shirtje met de poes erop heb ik zelf gekocht, de rest allemaal gekregen al, zo lief!

DSC_9627

Dit broekje gekregen van Sanne en Wouter en vind hem ZO leuk! Met een roze shirtje goed voor een meisje en anders perfect voor een jongetje.

Wat denken jullie dat het gaat worden?!

DSC_9628

Bo vind het ook fijn om in deze ruimte te zijn.

DSC_9622

Ik kan niet wachten totdat deze ruimte klaargemaakt kan worden en de Pinda er is.

image4 (3)

Video bewerken, artikel schrijven en een advertorial aanpassen.

image12 (2)

In de avond quality time met Boris en kijken wij héél veel afleveringen ‘van Luizenleven naar Luiers’ te zien op de NPO van de EO. Super leuk!!

♥Zondag

image14 (3)

Startzondag komt er binnenkort weer aan en dan vertrekken wij weer elke ochtend naar de kerk. Deze zondag dus nog even rustig aan. Boris geeft mij elke dag fruit (en liefde!) en vandaag versgeperste sinaasappelsap <3. Gezeefd.. Omdat ik een zeikerd ben geworden sinds de zwangerschap..

image15 (3)

Tijd voor tosti uit de pan!

image16 (3)

Lekker!

image12 (3)

Even de puntjes op de i met de kraamzorg en ik geef ons op voor de cursus ‘Samen Bevallen’. Wij willen namelijk die cursus samen gaan doen, en niet dat ik alle avonden zelf ga en er één partneravond is. Zo zien wij ook de bevalling niet voor ons. Boris is mijn steun en toeverlaat en ik zal hem nódig hebben als een malle. Wij doen dit samen. Dus ook samen op cursus! De start is pas week 24 maar je moest je nu al aanmelden. Dat is met vrijwel alles zo kwam ik achter..

En natuurlijk mij aanmelden voor alle boxen die ik gratis mag krijgen :).

image6 (3)

Op aanraden van Bibian een lijstje maken met de kleding die je al hebt gekregen en kocht in welke maat. Dan, als je bij de HEMA wat leuks ziet, kan je kijken in welke maat heb nodig is, anders heb je te veel van iets. Super handig!

En daarna gaat het fout.. Op Boris zijn laatste avond vakantie bestellen wij pasta maar die valt zéér verkeerd. Mijn lichaam werkt alles eruit op elke mogelijke manier. Om 8 uur lag ik dan ook geradbraakt en volledig naar de knoppen in bed. Even geen EWP maken op zondagavond zoals je je kan voorstellen. (ik ben nu weer wakker en voel mij stukken beter! Niet meer misselijk of pijn in mijn buik).

Dat was hem! Lekker veel foto’s deze week, hopelijk vonden jullie dat leuk :). Deze week is een combinatie week met van alles! Maandag is lekker rustig, dinsdag werken en naar de hoogzwangere Loes toe in Hattem en woensdag een half dagje werken. Donderdag gaat een héle lange dag werken worden maar dan heb ik wel vrijdag vrij wánt dan is de bruiloft van twee vrienden. Van die bruiloft zijn wij ceremoniemeester dus dat gaat een drukke dag worden en een latertje. Zaterdag heb ik nodig om bij te komen van vrijdag en zondag vieren wij de 60e verjaardag van mijn schoonvader.

Tot volgende week!

Liefs,

Elise Joanne