Hi! Vandaag zijn Boris en ik drie jaar getrouwd, en ter ere daarvan komt er vanmiddag een artikel online. Hét artikel van het jaar kan ik al wel zeggen dus ik zou zeker komen kijken. Nu eerst de nieuwste Elise’s Weekly Pictorama, waarin wij genieten van Boris zijn vakantie en een weekendje weg gaan naar Zeeland.

♥Maandag

image1 (2)

Rustig wakker worden en de dag beginnen met ontbijt en de krant.

DSC_8890

Daarna aan de slag voor de blog! En ondertussen de woonkamer opruimen.

image2 (2)

Daarna krijg ik het op mijn heupen, en goed ook! Ik ruim ALLES op in mijn gehele werkkamer en verzamel alle spullen die ik kan doneren. Ik krijg veel van bedrijven maar review gewoon niet alles, en het is doodzonde nieuwe producten weg te gooien, weg te laten rotten of alleen maar weg te geven aan vrienden/familie. Tijd voor een goede daad!

Hier zie je alle verzorgingsproducten die nieuw zijn en mee gaan.

image3 (2)

En hier alle make-up! Alles is nieuw en ongebruikt.

image4 (2)

Na drie uur heb ik dit verzameld om weg te geven. Ik heb contact gezocht met Kadera Zwolle – Blijf van mijn lijf huizen – om te vragen of ze hier behoefte aan hadden. En het antwoord was gelukkig een hele enthousiaste ‘JA!’. Fijn! Volgende week dinsdag ga ik met Boris langs om alles te brengen.

image5 (2)

Daarna mijn eigen laatjes uitruimen met producten die ik gewoon te weinig gebruik. Die geef ik weg aan vriendinnen, doneren gaat niet meer omdat het gebruikt is. Dit is mijn blush lade. Ja, ik ga er héél rigoureus doorheen ;).

image7 (2)

Huppa. De helft houd ik over.

image6 (2)

Doei.

image8 (2)

image9 (2)

Dat kan nu wel samen in één lade.

Daarna was het tijd voor mijn verzorgingskast en ik heb écht veel weggedaan, haha! Veel gaat naar mijn (schoon)familie. Van de 22 Body Butters houd ik er dan ook ‘maar’ 5. Dat lijkt mij alsnog genoeg!

Om half 2 ben ik er klaar mee en vertrekken we naar de stad om te lunchen met een vriend van Boris.

image10 (2)

Lunchen bij Vito’s!

image11 (2)

Wasmiddel halen.

image12 (2)

Mijn sneakers weer eens aan, die zitten toch ook wel erg lekker!

image1

En avonds is het tijd voor ‘Kijken in de Ziel’. Er zit een rechter tussen waar ik vaak – een aantal jaren geleden – griffier voor was tijdens mijn griffie dagen. (een griffier is de ‘typmiep’ in de rechtzaal).

♥Dinsdag

image1

Goedemorgen! Mijn favoriete T-shirt en mijn haar omhoog, lekker makkelijk vandaag maar toch verzorgd.

image2

Lunch!

image3

Eigenlijk keutelen wij heel de dag in huis; fotograferen enkele producten voor op Marktplaats (ja, het hele huis krijgt een beurt), ik maak foto’s voor de blog en Boris maakt schoon. Eind van de middag/begin van de avond pakken wij nog een bioscoopje. Deze keer naar Mission Impossible! Erg goed :).

♥Woensdag

image3

Op naar mijn werk! Korter dagje vandaag, wel zo fijn! Ik moet van 09:00 tot 13:00.

image5

Van de activiteiten die middag kan ik geen foto’s laten zien helaas! Boris en ik hadden een héle leuke afspraak met mijn schoonfamilie na mijn werk maar wat wij gingen doen kan ik (nog) niet delen. In de avond gaan we eten bij Djim en Laura thuis (zwager + schoonzus) en genieten van Laura haar zelfgemaakte tomatensoep.

image6

En pasta! Ziet er vreemd uit wellicht, maar was erg lekker! En zelfgemaakt, toch knap!

Na een héle vermoeiende dag plof ik om 10 uur in bed en ben meteen weg.

♥Donderdag

image9

Goedemorgen! Tijd voor werk. De hele dag deze keer.

image5

En ik kom doodop thuis, haha! Pizza en een suffe serie want meer kan mijn hoofd en mijn lichaam niet aan. Daarna snel slapen want morgen weer werken. Van afgelopen weekend ter compensatie wél veel foto’s ;).

♥Vrijdag

image4

Vrijdag! Bijna weekend gelukkig. Boris brengt mij en haalt mij op naar en van werk.

image10

De wil om van deze dag meer foto’s te maken was er wel maar de dag verliep niet zoals gedacht.. Ik kom eerder uit mijn werk en wij gaan naar Nunspeet toe, naar de ouders van Boris. Schoonmoeders krijgt slecht nieuws over haar gezondheid en dat houdt de gemoederen flink bezig zoals je je voor kan stellen.

♥Zaterdag

image11

Ondanks dat besluiten wij wel een weekendje naar Zeeland te gaan. Thuis zitten betekende te veel nadenken over minder leuke dingen die je niet in de hand hebt namelijk. Boris en ik zijn maandag (vandaag dus!) 3 jaar getrouwd en ik kreeg van mijn ouders een overnachting in Zeeland cadeau.

image13

Goes! Wel erg slecht weer. Ik ben opgegroeid in Zeeland en dit is mijn ‘thuis’. Even Boris wegwijs maken in wat zijn vrouw heeft uitgespookt als kind en tiener.

image12

Lunchen bij Jersey.

image17

Hipster-koffie drinken bij KOEK.

image15

Leuk tentje!

image16

En Boris Zeeuws leren! Ja, ik kan Zeeuws, haha! Boris vind dat nog steeds vreemd..

DSC_8947

Daarna naar onze gastvrouw en heer!

DSC_8929

B&B Op Ter Lucht is een plekje in het bezit van Fam. ten Brakel. Het huis was aangebouwd voor oudere ouders, maar die zijn inmiddels overleden. Anja, de eigenaresse, is een héle lieve en vrolijke vrouw die gastvrij zijn tot een nieuw niveau heeft verheven en zij stond ons op te wachten.

image18

Ze had zelfs ballonnen geblazen en rozen neergezet voor onze trouwdag, zo lief! (later meer foto’s van het huis).

DSC_8891

Zeeuwse bolussen!!

image5 (3)

Daarna tijd voor een klein tukje, de douche en dan opweg naar Bruinisse voor ons favoriet restaurant, de Vrienden van Bru! Hier aten wij als familie énorm vaak en de eigenaren kennen mijn ouders. Gezellig even bijgekletst. Absoluut een aanrader; het beste restaurant van Zeeland.

image16 (3)

Elise en mosselen; liefde. Echt, ik kan ZO gelukkig worden van goede, verse vis. Oef..

image8 (3)

image7 (3)

En toen hét gerecht waar ik al maanden naar uitkeek; kakelverse en in boter gebakken sliptong.. En ik heb meteen Boris leren fileren! Ik draai mijn hard daar niet voor om, en Boris vind het volgens mij nog steeds fascinerend om kanten van zijn vrouw te zien die hij niet kent, haha! Het ging het goed af :).

image10 (3)

image9 (3)

Irish Coffee, thee en een Dame Blanche. Nu vinden wij dit laatste nooit lekker maar bij De Vrienden van Bru weet ik dat zij de meest GEWELDIGE chocoladesaus ooit hebben. En ja hoor, hij ging helemaal op…

Daarna rolde ik ons naar de B&B toe.

♥Zondag

DSC_8905

Anja had het ontbijt al voor ons klaarstaan. Rond 8 uur schoven wij dan ook aan en víelen aan, haha!

DSC_8906

DSC_8907

Mmmm.. Heerlijk!

DSC_8922

DSC_8925

DSC_8946

DSC_8962

image14 (3)

Daarna even rondje rond het terrein maken en genieten van het zonnetje. Op Ter Lucht ligt in ‘s-Heer Arendskerke, 3 km van Goes vandaan. Voor ons een ideale uitvalsbasis voor alle plekke waar wij heen wilde.

DSC_8982

Rond 11 uur pakken wij onze spullen weer in en is het tijd om rond te rijden en herrinneringen op te halen. Eerst langs Wemeldinge, via de dijk. En op de foto zie je Boris en Hector (onze auto).

DSC_8974

En; dat betekent een heerlijke zilte lucht wat voor mij pure nostalgie is.

DSC_8994

Thuiskomen. En daar werd ik best een beetje emotioneel van.

image13 (3)

Daarna door naar Wemeldinge, de plek waar ik het langste heb gewoond (6 jaar). Dit was het uitzicht vanaf onze woonkamer.

image12 (3)

Ons oude huis. Veel herinneringen liggen hier.

image15 (3)

Hier liep ik élke dag zo’n 3 keer met de honden. Zo’n uitzicht en zo’n manier van leven vind je alleen daar.

Voor de beeldvorming (voor de Zeeuwen onder ons):

Mijn vader, zus en broer zijn geboren in Zeeland. Ik ben import; ik ben er alleen opgegroeid. Wij begonnen in Kloetinge en toen ging ik naar de basisschool in Goes. Daarna dus hier in Wemeldinge met de middelbare school deels in Goes, maar voornamelijk in Bergen op Zoom (Brabant). Toen door naar Zierikzee en vanaf daar ben ik op kamers gegaan in Zwolle. Zeeland was het grooste gedeelte uit mijn jeugd; ik heb er bij elkaar zo’n 8 jaar gewoond. Sinds het overlijden van mijn grootmoeder komen wij amper in Zeeland omdat het gewoon een takke eind rijden is. Zonde. Ik mis het. Vaker dan ik wil toelaten. Zwolle is geweldig en zou ik nooit willen verlaten, maar Zeeland heeft mijn hart.

image19

Lekker touren!

image10

Boris had de Neeltje Jans nog nooit gezien. Dat kan niet natuurlijk niet ej!

Daarna, van Neeltje Jans naar Zierikzee, om oma te ‘bezoeken’. Ik was sinds haar begrafenis nog niet terug geweest en wilde zien hoe de steen uiteindelijk is geworden.

Van Zierikzee door naar Bruinisse en verder via Rotterdam naar huis. Rond vier uur komen wij weer aan.

image8

Mijn liefde! Oooh.. was mis ik haar dan zeg! ‘Oma’ Dinie (mijn schoonmoeder) past op haar wanneer wij weg zijn, Bobbi is kieskeurig in de mensen die ze om zich heen wil hebben en mijn schoonmoeder is één van de gelukkige. De lijst is overigens erg kort.. Een vriendin en wijzelf zijn de enige, haha!

IMG_2214

IMG_2216

IMG_2217

 Na een dutje van 2 uur (héérlijk!) bestellen wij bij Michelangelo’s twee pasta’s. Vrij prijzig, maar énorm goed! Niet zo’n typische ‘afhaal-Italiaan’, maar écht heel goed eten.

Na het eten is het tijd voor deze EWP en tijd om naar bed te gaan.

Aankomende week staat in het teken van héél veel verschillende dingen. Zoals je misschien hebt gemerkt gebeurt er veel in mijn privé leven. Niet alleen met één familielid, maar met meerdere. Mijn aandacht is gewenst op meerdere plekken en dat vreet energie. Er is gewoon veel gaande en dat merk je ook op de site. Daar kan ik lang en moeilijk over doen, maar het is gewoon zo. Dat vind ik vervelend, maar ik heb even andere prioriteiten, dat begrijp je onderhand. Gelukkig zijn er ook ontzettend leuke en mooie dingen gaande en dat houdt ons op de been.

Het artikel van vanmiddag staat klaar en ik raad je aan om nog even een bezoekje te brengen strakjes. Tot zo!

Liefs,

Elise Joanne