IMG 3228 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Goedemorgen! Het is tijd voor vakantie! Althans, niet voor ons maar voor een deel van jullie vast wel. Afgelopen week was een leuke week met verschillende activiteiten en het standaard gekeutel. Ik ging naar Amsterdam om samen met 5 andere mamabloggers video’s voor het ‘mamapanel’ van Babybytes op te nemen, echt súper leuk om te doen. Lotte vergezelde mij met een tripje door de Ikea en ik werkte verder thuis. Kijk je mee?

Maandag

IMG 3080 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Boris gaat naar Bob Dylan in Amsterdam en omdat hij toch langs Nunspeet gaat, gaat Fos meteen mee om te logeren bij opa en oma. Scheelt mij een ritje op dinsdag en Fos is helemaal gelukkig.

IMG 3077 1 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Ik ga aan het werk en rond vijf uur vind ik het wel welletjes geweest; mama alleen betekent ook dat mama doet en eet waar zij zin in heeft! Dus ik maak een heerlijk broodje, pak mijn guilty pleasure en kijk de laatste afleveringen van 13 Reasons Why.

IMG 3078 1 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

En ik wil het einde weten.. dus ik kijk de laatste 2 afleveringen af, schrijf nog een artikel en plof in bed.

Dinsdag

IMG 3094 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Fos vindt al die extra aandacht van zijn grootouders maar vermoeiend, haha. Hij doet zelden een dutje in de wandelwagen dus grote kans dat zij hem heerlijk overal mee op sleeptouw nemen, haha.

IMG 3100 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

WHUT?! Hagel? April doet écht wat ‘ie wil he?

IMG 3105 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Omdat dit de enige ‘hele’ werkdag thuis is moet ik knallen als een malle. Ik schrijf 6 artikelen, maak bijna 700 foto’s en bewerk 1,5 weekvlog. Poeh.. Rond 4 uur houd ik ermee op en ga ik vrij op tijd binkie ophalen!

IMG 3110 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Ik neem altijd afscheid van Bo als ik de deur uit ga en na 5 minuten zoeken en roepen (de doos negeerde mij gewoon) vond ik d’r; verstopt en tukkend onder de deken op bed, haha. Boefje.

IMG 3115 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Mijn Passion Planner is binnen gekomen, hoera! Dit is een agenda, to-do lijstje en een soort dagboek/doelenplanner in één. Ik ben er die avond meteen mee aan de slag gegaan en vind het een GEWELDIG product. Er komt een review van mijn hand maar naar aanleiding van het artikel van Cynthia heb ik hem uiteindelijk aangeschaft. Ik heb de ‘un-dated’ versie. Ik wilde de roze maar die was alleen dated en daar zou ik zelf niet meer zo snel voor kiezen. Ik gebruik hem ook niet als agenda maar als overzicht.

IMG 3116 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Boris gaat weer naar crossfit dus maak ik de standaard maaltijd; couscous met kip uit de oven.

Woensdag

IMG 3123 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Het is haasten in de ochtend om alles en iedereen fatsoenlijk de deur uit te werken en af te leveren maar ik kom heelhuids en vrij filevrij aan in Amsterdam! Ik vertoef de gehele dag op deze toffe boot, de GeWoonBoot voor mijn afspraak met Babybytes.

IMG 3140 e1492966008266 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Hi!

IMG 3125 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Dé tafel waar alles aan gebeurde. Wat dan precies? Babybytes vroeg of ik samen met 5 andere mama’s video’s met hen op wilde nemen over onze kinderen en opvoeding. Die video’s komen vanaf mei online, het zullen er zo’n 5 á 6 worden denk ik. Ik zal ze ook doorplaatsen op de blog, ze zijn heel persoonlijk en dat maakt ze erg leuk denk ik.

IMG 3169 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

De dames van vandaag! Links zie je Suuz (redactrice Babybytes), Sanne van LavieSanne, Kelly van Kelly Caresse, Betty (redactrice Babybytes), Willemijn van 2WMN, Lindsay van Lindsay Vallen en Elsbeth van Club van Relaxte Moeders. Super leuke club bij elkaar!

Babybytes Mamapanel - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Nog even een foto met de redactrices van Babybytes, super lieve en fijne vrouwen! Betty ken ik al wat langer en heeft mij door de eerste uren van mijn bevalling heen gesleept. Suuz is de koningin van Twitter, Snapchat en Insta Stories (echt zo, volgens mij heeft Suuz een Twitter – Award?) en heb ik gaande weg het jaar leren kennen. Een eer dat ze mij vroegen om deel te nemen en ik heb een geweldig leuke dag gehad! Goed verzorgd ook, prachtige aankleding en heerlijk eten.

IMG 3166 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Aan het einde van de middag rijd ik door de spits terug naar Zwolle (ik moest zó nodig plassen!) en plof ik thuis neer – weet ik net nog een kusje op Fos zijn hoofdje te planten – en is het tijd voor pizza.

Donderdag

IMG 3185 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Ik ben heerlijk met Fos heel de dag en besluit Lotte te appen of ze mij ons mee wil naar de Ikea. Dus zo zitten wij gezellig met zijn viertjes (die prachtige dame rechts is Lotte haar oudste dochter Ellie) te lunchen.

IMG 3173 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Boris en ik zijn huizen aan het neuzen voor volgend jaar en dat betekent ook – als het goed is – een kantoor voor mij. Ik maak even een foto van deze ruimte want ik vond het wel een leuke setting.

Vrijdag

IMG 3203 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Vrijdagochtend ben ik nog samen met Fos en gaan wij even boodschapjes doen. Afgelopen weekend was de 1 + 1 gratis actie bij de Kruidvat maar ik koop uiteindelijk niks.

IMG 3206 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Aan het einde van de ochtend, na Fos zijn dutje, breng ik hem naar Melissa toe voor een middagje gastouder. Dan kan ik alles af krijgen voor het weekend. Boris was namelijk zaterdag weg én aankomende maandag dus ik mis een aantal werkmomenten. Erg fijn dat Melissa ruimte heeft voor mij om dit spontaan op te vangen.

IMG 3209 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Ik werk de rest van de dag, schrijf artikelen voor volgende week en zorg dat mijn inbox vrijwel geheel leeg is. Fijn gevoel! Ik haal Fos op bij Melissa en zodra hij op bed ligt is het tijd voor Homeland en pesto pasta.

Zaterdag

IMG 3221 e1492966992465 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Goedemorgen! Het is tijd voor onze vaste brunch.

IMG 3228 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Kijk nou naar dit prachtige bekkie! Oooh, ik vind mijn eigen kind zo knap, haha.

IMG 3230 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Poes keurt het ook goed. Die houdt Fos altijd goed in de gaten.

DSC 2692 800x530 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Mijn allerliefste <3.

IMG 3236 e1492967138644 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Het is weekend dus dat betekent dat ik Koos Make-uploos ben én dat er wijn hoort bij het eten koken.

IMG 3239 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Fosje eet lekker met de pot mee; visje, broccoli en aardappeltjes.

IMG 3249 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

En als de kleinste draak weer op bed ligt kan Bo weer terug naar haar vaste plekje (op/naast mij) en is het tijd om slaap in te halen.

Zondag

IMG 3251 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Alweer 3 jaar ondernemer, tijd gaat snel!

IMG 3253 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Fos is vroeg wakker dus maken wij ons klaar om naar de vroege ochtenddienst van onze gemeente te gaan. Lekker rustig. Wij nemen Fos dan mee de dienst in tot aan de preek en brengen hem dan naar de crèche.

IMG 3261 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Boris en Fos gaan samen de hort op met zijn oom en neefje (Boris zijn broer en zoontje), gezellig spelen bij het speelpaleis.

IMG 3269 - Elise's Weekly Pictorama April 2017 #3 - Mamapanel & Ikea

Ik keutel heel veel in huis, zorg dat ik níet aan het werk ben (op deze EWP na) en sta wat langer in de keuken. Mihoen it is! En Fos smult mee, gaat er goed in.

Zodra Fos slaapt kruip ik achter de laptop voor deze EWP en is het strakjes tijd voor de finale van Boer zoekt Vrouw! Ik ben zó benieuwd wie nog bij elkaar is (of überhaupt iets is geworden..)

Dat was ’em!

Aankomende week is vrij standaard ondanks dat het vakantie is. Boris heeft Koningsdag wel vrij maar verder zijn wij gewoon aan het werk. Op maandag even geen ‘papadag’, Fos en ik moeten het even samen redden. Op dinsdag en woensdag werk ik deze week gewoon thuis en heb ik geen afspraak in Amsterdam in de planning. Ik moet al beginnen aan mijn zomervakantieplanning dus dat vind ik niet erg. Dinsdagavond ga ik op theedate met een vriendinnetje. De rest van de week staat nog open, ik ben benieuwd wat het ons gaat brengen! Ik hoop wel dat ik iets héél tofs op kan gaan halen dit weekend en dat ik dat kan laten zien volgende week. Wij zullen zien!

Liefs,

Elise Joanne