IMG 4390 2742x3787 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

Goedemorgen! Heerlijk weer he dit weekend? Wij hebben weer genoten! Lekker een boswandeling gemaakt met Hazel in de draagdoek, Fosje lekker rennend door de bladeren. Het was een vrij normale week, ik heb thuis gewerkt maar ook de slaapkamer geverfd en ging naar Sanne in Amersfoort om bij te kletsen. Dat was hoognodig! Lees je mee?

Maandag

IMG 4101 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

Ze kijkt een beetje boos maar ze vindt haar nieuwe warme zak in de maxi-cosi erg prettig! En ik ook, leuk is ‘ie he? Hij is van Labeltje by Daan trouwens.

IMG 4110 3024x4032 1 e1538989464634 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

Verder is de maandag altijd een drukke dag, wekelijkse boodschappen die gedaan moeten worden, een aantal vaste privé afspraken en ik moet het weekend inhalen dus ik werk grotendeels de hele dag. In de avond brengt Boris de kinderen naar opa en oma zoals altijd en besluit ik sushi te bestellen voor onze ‘datenight’. Even tijd samen!

Dinsdag

IMG 4130 3024x4032 1 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

Ik ga naar de Gamma toe, even bekijken welke kleuren ik voor de slaapkamer wil gebruiken. Dit is de kamer die eigenlijk nooit goed tot zijn recht is gekomen, in welk huis dan ook. De kinderkamers en de woonkamer en later mijn kantoor en Boris zijn studieruimte werden prioriteit. Onze slaapkamer bleef altijd achter. Gordijnen uit het oude huis die nog over waren, verf waar ik nog een restje van had liggen en kussentjes die ik nergens anders kon gebruiken. Zonde! Dus tijd om er een fijne ruimte van te maken. Ik heb gordijnen besteld, de muren geverfd (verderop een sneak peek) en posters uitgezocht. Er komen andere kussens, een toffe lampenkap, er is nieuw beddengoed gearriveerd en ik ben op zoek naar een nieuw kleedje. Als alles af is komt er een artikel van! Sowieso behandel ik begin november de muren en de posters uitgebreid.

Hier heb ik de nieuwste kleur van Flexa in mijn handen, Spiced Honey. Niet wat ik wilde qua kleur maar was zó nieuwsgierig hoe hij in het echt was dat ik even een tester mee heb genomen om het uit te proberen.

IMG 4144 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

Uiteindelijk kies ik voor roze tint en wel voor Zuid-Afrika! Ook koop ik een nieuwe sprei en overslag, de donkerblauwe en de mosterdgele heb ik gekocht bij de Karwei trouwens.

IMG 4132 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

Bij de Karwei zie ik ook deze GEWELDIGE poefjes in diervorm, hoe tof! Als ik Fos zijn kamer verander in een grote jongenskamer dan vind ik van die donkergroene kleuren erg leuk denk ik, en dan zou de linker olifant echt top zijn.

IMG 4232 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

De moeder van vriendinnetje Lotte maakt af en toe zuke lieve cadeautjes voor de kinderen en nu komt er met de post weer zoiets leuks! Heerlijke handgebreide slofjes in roze en blauw.

IMG 4160 3024x4032 e1538990070202 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

Onze favoriet weer op tafel! De courgettes uit de oven met feta, amandelen en een stukje vis. Het was alleen wel veel te veel en kreeg het bij lange na niet op, haha. Maar dit is zó lekker jongens. Het oorspronkelijke recept komt bij de Appie vandaan, ik heb hem hier en daar wat aangepast.

Woensdag

IMG 4258 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

De posters komen binnen! En die pak ik meteen uit en stop ze in de lijsten. Je ziet hier dus ook de kleur! Maar lastig hoe hij er in het echt uitziet. Hij lijkt hier bijna ombre vanwege het licht op de muur, haha. Wat je aan de onderkant ziet klopt het meeste denk ik!

Naast al dit winkelen en make-over gedrag werk ik wel gewoon dinsdag en woensdag, haha. Maar het is een leuke afleiding en als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb..

Donderdag

IMG 4225 3264x4928 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

Ik ben samen met mijn lieverdjes vandaag en wij spelen met de Bla Bla Blocks, daar kwam vorige week een review van online dus ik pak even deze foto daarvandaan, haha. Fos roept de hele tijd; ‘welkom terug mama!’ als ik de kamer verlaat en weer terug kom, haha. Wijsneusje <3

IMG 4213 4032x3024 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

Tijd voor een tosti! Fos is dol op tosti’s en eigenlijk alles wat buiten het normale en standaard boterhammetje valt.

IMG 4215 2316x3088 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

Maar het is wel een vermoeiende dag.. Beide kindjes zijn verkouden en voor Hazel is dat de eerste keer. ‘T lieve meisje kan amper door haar neus ademen en er komen groene slierten uit d’r neus. Dat betekent dat ze in de nachten ons lekker wakker houdt (en zichzelf, arme puppy) en ik aardig moe aan de dag begon. Fos werd eigenwijs omdat Hazel niet goed wilde drinken en eigenlijk niets wilde (komt nooit voor!) en ik geen aandacht voor hem had. En die aandacht verdiende hij wel maar kon ik hem niet geven. Het was dus een behoorlijk kakdag met veel tranen, snot, klodders melk, een bende en een chagrijnige peuter. En dus een hele vermoeide moeder..

Vrijdag

IMG 4409 4032x3024 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

IMG 4263 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

Vrijdag is een drukke dag en ik heb een aantal face-time afspraken en werk de was weg. Ik eet vaak alleen met de kinderen, Boris is altijd later thuis vanwege zijn studie op vrijdag. Maar wij eindigen de dag altijd samen op bed met een boekje. Op dit moment is ‘De Dierentuin met Bart & Nina’ echt favoriet!

Zaterdag

IMG 4273 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

Ik rij zaterdag naar Amersfoort om eindelijk weer eens een dagje met Sanne te spenderen! Die zit bij Salon B voor een nieuwe coupe dus ik loop langs de grachten door de mooie straatjes van Amersfoort. Ondanks dat er meerdere vrienden wonen in Amersfoort komen wij hier echt nooit en dat is zonde, het centrum is prachtig!

IMG 4276 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

Lunchen bij Madonna! Wat een heerlijke plek zo aan het water, en wat troffen we het met het weer. Lekker in de zon lunchen en bijkletsen, super zo!

IMG 4294 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

Sanne schiet meteen even een outfit foto voor me! Schoenen zijn van Van Dalen, rokje is van Envii, blazer van de Zara en het shirtje (daar staat de tekst ‘better an oops than a what if‘), is van Gesponnen Suiker.

IMG 4338 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

Kijk nou hoe mooi!

IMG 4339 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

We winkelen nog een beetje en Sanne neemt me mee naar een winkeltje waarvan ze dacht dat ik het daar wel leuk zou vinden, nou dat klopte! Hij heet Sent By en ik kocht er uiteindelijk een jurkje en paste er nog veel meer, haha. Die beelden staan in de weekvlog van woensdag. Aanrader in ieder geval!

IMG 4350 4032x3024 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

En dan mag ik thuiskomen bij deze doerakken <3 – Boris en Fos hebben grote behoefte het huis even uit te gaan dus we rijden met z’n allen naar de Ikea voor balletjes en patatjes!

Zondag

IMG 4365 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

Het is echt heerlijk weer dus we gaan naar het bos toe! Dit is het Wapenveldse bos trouwens, echt prachtig om in te lopen.

IMG 4390 2742x3787 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

Hazel lekker in de draagdoek nu het nog kan. Ik merk inderdaad dat als ze zwaarder wordt het wat minder prettig is om een stretch draagdoek te gebruiken. Maar voor de volgende fase heb ik de draagzak van Tula die ik enorm prettig vind. Tot die tijd gebruik ik de doek (van Kleine Keutel trouwens!) en daar ga ik met volle teugen van genieten. Dit zal niet vaak meer voorkomen, zo’n klein buideltje liefde zo dicht tegen je aan. Voor je het weet zijn ze zo groot als die bink die naast me staat, haha. Zijn jas is trouwens van Next Direct! Hazel haar mutsje is ook van Next Direct.

IMG 4385 3024x4032 - Elise's Weekly Pictorama - Amersfoort met Sanne!

Mijn twee mannen <3

Het was een heerlijk weekend zo! Wel met hele korte nachten door Hazel d’r verkoudheid maar dat is vervelender voor haar dan voor ons wat dat betreft.

Dat was ‘m! Aankomende week geen afspraken buiten de deur. Morgen heb ik weer een sessie met Kimberly en woensdag laat ik de Kyleena spiraal plaatsen waar je over kon lezen in het artikel van gisteren. Vrijdag zal de Quooker worden geplaatst (YES!) en zit ik in Apeldoorn met de dames van Maack.

Fijne week!

Liefs,

Elise Joanne