IMG 4323 - Elise's Weekly Pictorama #5 - Boris zijn diplomering!

Hoi! Leuk dat je weer met mij mee loert naar onze week. Je hebt van die weken, die lopen niet zo lekker als dat je zelf zou willen. Je weet wel, die éne week. Maar desondanks deden we ook leuke dingen namelijk naar Utrecht afreizen voor Boris zijn diplomering, eindelijk zijn Master in de pocket!

Vrijdag

IMG 4259 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #5 - Boris zijn diplomering!

De dag, de dag van de diplomering. Twee jaar lang keihard voor geknokt en Boris mocht eindelijk gaan genieten van alle eer en lof die hem toekwam. Zo fijn! de kers op de taart, het in ontvangst nemen van zijn papiertje. Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg, ik ben zó trots op hem.

IMG 4254 769x1024 - Elise's Weekly Pictorama #5 - Boris zijn diplomering!

En voor degene die weten hoe ik mijn vorige EWP afsloot (verrekte sexy, echt) was het tijd om mijn pyjama-pakje te vervangen voor een leuk jurkje en een zwoele foto, op naar Utrecht! Kindjes verbleven thuis bij de oppas (wat súper goed gaat, hoera!). De zonnebril is van Viktor & Rolf trouwens, mijn nieuwe favoriet.

FOODIE 1569005452 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #5 - Boris zijn diplomering!
IMG 4290 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #5 - Boris zijn diplomering!

Van de diplomering zijn veel foto’s gemaakt maar er staan allemaal andere mensen en familieleden op. Het was een mooi feestje in ieder geval. Naderhand zijn we uit eten geweest bij van der Valk met nog een klein clubje, dat vond ik wel een passende afsluiter.

Zaterdag

IMG 4319 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #5 - Boris zijn diplomering!

Tijd om wat cadeautjes in te slaan, meerdere mensen zijn jarig dit weekend dus we vertrekken naar het winkelcentrumpje bij ons in de wijk. En deze geluksvogels kregen een ritje in de auto bij de Kruidvat, echt wat een pret hebben ze dan. Dat is de 50 cent wel waard, haha.

IMG 4324 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #5 - Boris zijn diplomering!

AAAH GRAS! Typisch een dreumes en gras, voetjes omhoog en uit alle macht niet proberen dat gekke groene spul aan te raken. Fos is súper lang enorm bang geweest voor gras, eigenlijk heel grappig.

IMG 4327 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #5 - Boris zijn diplomering!

Maar Hazeltje is toch een stuk stoerder! Ze keek, vond het die angst uiteindelijk maar dikke onzin en gaat stapjes zetten, you go girl!

IMG 4346 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #5 - Boris zijn diplomering!

En we ploffen samen op de bank met de serie Unbelievable op Netflix, echt een enorme aanrader! Onderhand uitgekeken, ik vond het een geweldige miniserie waarbij de focus erg sterk lag op de slachtoffers. Mooi gedaan.

Zondag

IMG 4369 769x1024 - Elise's Weekly Pictorama #5 - Boris zijn diplomering!

Hup, in de auto om naar de Randstad te rijden. Drie verjaardagen vandaag, cadeautjes in de stad en twee slaperige kindjes op de achterbank. Vijf minuten na deze foto sliepen ze beide, top.

IMG 4372 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #5 - Boris zijn diplomering!

En aan het einde van de middag rijden we weer terug dus dan is het vaste prik om langs onze grote M-vriendje te gaan. Alleen het smaakte totaal niet, de locatie (aan de rand van de snelweg bij Rotterdam), was smerig en alles plakte. Ik heb amper wat gegeten, het stond me totaal niet aan.

IMG 4378 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #5 - Boris zijn diplomering!

Hazel geniet d’r wel van, vooral van d’r mayonaise, haha!

IMG 4387 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #5 - Boris zijn diplomering!

Even nog samen borrelen onder genot van Unbelievable en door naar bed. Ik ben altijd zó moe na familieverjaardagen. De combinatie van veel mensen, nog meer kinderen en altijd een takke eind rijden is vermoeiend.

Maandag

IMG 4357 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #5 - Boris zijn diplomering!

Bloemen voor Boris van z’n werk, als felicitatie. Lief en mooi!

IMG 4402 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #5 - Boris zijn diplomering!

En deze uitnodiging komt binnen, om mee te doen aan de Verspillingsvrije Week. Ik doe weer mee, ik heb de app gedownload en mijn situatie ingevuld om een goed beeld te krijgen waar het concreet beter kan. De app ‘Verspillingsvrije Coach’ is dat trouwens, misschien helpen de tips ook jou gezin om minder voedsel te verspillen. Ik vind dit een heel goed initiatief en het borduurt voort op de samenwerking die wij afgelopen jaar al hadden. Zou tof zijn als je mee doet!

IMG 4411 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #5 - Boris zijn diplomering!

Fos vindt dit wel een goeie nieuwe opbergruimte blijkbaar. ‘Laten liggen hoor mama! Niet opruimen hoor!’. Wat denk je zelf lekker ventje? JIJ gaat het opruimen makker, haha.

IMG 4416 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #5 - Boris zijn diplomering!

Terwijl de kinderen spelen maak ik weer ons ontbijt, daar gaat het huis ook zo lekker van ruiken. Ik maak nu sinds een jaar onze eigen granola en het is zo’n aanrader. Echt kost je een paar minuten om te maken, je zet het de oven in en klaar is kees. Klik hier voor mijn granola recept.

IMG 4423 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #5 - Boris zijn diplomering!

Het zonnetje schijnt nog dus hup naar buiten, even genieten van de laatste zomerse uurtjes van dit jaar. Boekje erbij en genieten.

IMG 4433 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #5 - Boris zijn diplomering!

Fos zijn favoriet, een AVG’tje! De snitzel is van Veggie Chef, het eigen merk van Jumbo. Lekker! En bij die aardapelrosetjes moet ik altijd denken aan kerst bij ons thuis vroeger, wie aten die ook altijd vroeger? Afijn, je maakt Fos hier echt héél blij mee.

Dinsdag

IMG 4475 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #5 - Boris zijn diplomering!

Ik zit de hele dag op school en bij thuiskomst geniet ik van deze aapjes en kijken ze naar Mickey Mouse Clubhouse op Disney+ (relaxt hoor, ik wil niet meer zonder!).

Woensdag

IMG 4484 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #5 - Boris zijn diplomering!

Ik werk de hele dag – en ja, ik heb hetzelfde aan als maandag, haha – en lees in de avond deze uit. Bijzonder geschreven, het verhaal zelf echt uitstekend verzonnen! Aanrader, absoluut. Als ik van iemand het eerste boek mag lenen houd ik mij aanbevolen!

Donderdag

Dat was ‘m! Aankomend weekend zit ik in Friesland met Merk Fryslan, een vervolg op mijn tripje naar Sneek & Harlingen een half jaar geleden met Boris. Alleen, deze keer zonder Boris maar met een aantal collega’s. Ik ga terug naar Dokkum, hopelijk krijg ik even de kans om bij boetiekje Io Sorrido langs te gaan! Zondagmiddag kom ik weer terug. Volgende week bestaat weer uit school, werken en een aantal afspraken met vriendinnen. Woensdag ga ik met Fos naar Amsterdam toe, VTech presenteert het nieuwe speelgoed voor aankomend jaar, leuk! Weer een dagje samen met het ventje, heb er nu al zin in.

Fijn weekend!

Liefs,

Elise Joanne