image3 - Elise's Weekly Pictorama #4

Een nieuwe week, een nieuwe Elise’s Weekly Pictorama! Afgelopen week knalde ik weer lekker door met vooruit werken, werd ik een handje geholpen door buurvrouw Aranka, had ik een hele gezellige dag in Amsterdam én vierden wij Pasen. Oh! En was het vier jaar geleden dat Boris mij ten huwelijk vroeg. Kijk je mee?

♥Maandag

image1 - Elise's Weekly Pictorama #4

De week start lekker rustig, Boris is namelijk vrij dus wij slapen een klein beetje uit.

image2 - Elise's Weekly Pictorama #4

Terwijl Boris een aantal dingen in het huis doet en in de regen (wat een weer afgelopen week!!) boodschappen doet, komt Bas langs. Bas is een van de beste vrienden van Boris die ik elke week help met zijn planning voor school. Bijna klaar trouwens, want als het goed is studeert hij af in juni; hoezee! Bas is een dotje..

image3 - Elise's Weekly Pictorama #4

En vandaag, exact vier jaar geleden vroeg Boris mij ten huwelijk. Op zijn studentenkamer in de wijk Assendorp in Zwolle speelde hij op een woensdagavond ons nummer ‘Make you feel my love’ van Bob Dylan voor mij. Na veel tranen van mijn kant ging Boris op één knie, toverde een enorme ring tevoorschijn en vroeg of ik voor altijd zijn allermooiste vrouw wilde worden. <3

image4 - Elise's Weekly Pictorama #4

Savonds eten wij een heerlijke salade met zelfgemaakte Kentucky Fried Chicken.

image5 - Elise's Weekly Pictorama #4

En daarna lig ik eigenlijk meteen op de bank en daarna op bed met een koelcompress op mijn knie.. Het was een slechte avond. Die zitten er tussen helaas.

♥Dinsdag

image21 - Elise's Weekly Pictorama #4

Goedemorgen!

DSC 2230 - Elise's Weekly Pictorama #4

Zodra Boris naar zijn werk gaat spring ik onder de douche en begin ik de dag met véél foto’s maken. Knallen als een malle noem ik dat! Het gaat lekker met vooruit werken en ik geniet van dat ‘succes’. Terwijl ik foto’s schiet voor het ene artikel na de andere komt Bobbi lekker op tafel bij mij liggen. Uiteindelijk schrijf ik 6 artikelen af; boem!

DSC 2095 - Elise's Weekly Pictorama #4

Rond half drie komt buurvrouw Aranka langs om even gezellig een kopje thee te drinken en samen nagellak-swatches te maken van de nieuwe Sally Hansen kleurtjes. Super gezellig en wij zijn ook nog eens productief bezig.

DSC 2096 - Elise's Weekly Pictorama #4

Nagels vijlen.

DSC 2097 - Elise's Weekly Pictorama #4

Aranka.

image41 - Elise's Weekly Pictorama #4

Om vijf uur gaat Aranka weer naar huis en maak ik weer Babi Ketjap; erg lekker! Wij doen er wel echt meer groente in dan er op de verpakking staat, anders is het echt te weinig. Sowieso kook ik vrijwel nooit uit een pakje maar dit vinden wij echt lekker, haha!

image6 - Elise's Weekly Pictorama #4

Gordon Ramsay’s Oorlog in de keuken kijken; love it!

image51 - Elise's Weekly Pictorama #4

En eet ik mijn Guilty Pleasure, een ontbijtkoek met pindakaas en hagelslag.. <3

♥Woensdag

image1 - Elise's Weekly Pictorama #4

Op woensdagochtend draai ik een aantal wasjes en ruim ik een deel van onze berging op. Na nog twee artikelen af te hebben gemaakt pak ik rond half 1 een bus naar het station.

image22 e1428143638981 - Elise's Weekly Pictorama #4

Hi!

image42 e1428143651616 - Elise's Weekly Pictorama #4

Ik probeer altijd perfect mijn looprondje te plannen want ik heb geen zin in regen maar nu was ik nog niet halverwege en er kwam toch een hagelbui de lucht uitzetten! Allemachtig, het deed gewoon pijn! Snel wiebelen naar de halte om droog te kunnen staan.

image52 - Elise's Weekly Pictorama #4

En eenmaal op het station aangekomen pak ik de trein naar Lelystad, waar Manon van Today’s Beauty woont.

image111 e1428143746660 - Elise's Weekly Pictorama #4

Zij pikt mij op om naar Amsterdam te gaan waar wij hebben afgesproken met een aantal andere bloggers (Sharon & Jiami) in het huisje van Charlotte. Ontzettend gezellig!

image61 - Elise's Weekly Pictorama #4

Charlotte heeft zó’n leuke woning! En heel veel vrouwelijke en meisjesachtige details; alles past perfect bij elkaar en heeft een flinke dot roze, haha! Past bij haar. Ik dronk hier de Pickwick Strawberry Shortcake; hemels. Uit – natuurlijk – een bijpassende mok.

image7 - Elise's Weekly Pictorama #4

YUM!

image10 - Elise's Weekly Pictorama #4

Rond 6 uur halen wij een salade van Juice & Salad, ik kies de North American met gerookte kip, komkommer, rode ui, bruine rijst, salade, avocado’s en feta. Ontzettend lekker!

image8 - Elise's Weekly Pictorama #4

Leuk zaakje! Fijne service, alleen ietwat langzaam, haha!

image12 e1428143936270 - Elise's Weekly Pictorama #4

Uiteindelijk gaan Manon en ik rond 8 uur weer naar Lelystad en pak ik vanaf daar de trein en weer de bus naar huis. Om kwart over 10 kom ik behoorlijk doorweekt en ook aardig moe thuis aan.

Ik heb een ontzettend leuke en gezellige dag gehad. Dankbaar voor de uitnodiging en de gezelligheid. Er wordt wel eens gezegd dat in de beauyblog-wereld er veel haat en venijn is; nou, dat is onzin. Ik heb vandaag vier geweldige leuke vrouwen beter leren kennen en kon compleet mijzelf zijn.

♥Donderdag

image33 - Elise's Weekly Pictorama #4

Wakker worden met Bobbi.

DSC 2316 - Elise's Weekly Pictorama #4

En tijd voor de was. Alles wat schoon is moet helaas ook weer opgevouwen worden.

image53 - Elise's Weekly Pictorama #4

Tijd om nagels eens goed te onderhouden en te verzorgen. Setje is van The Body Shop trouwens (erg handig!) en komt uit de kerstcollectie. Wellicht hebben enkele filialen hem nog wel.

DSC 23041 - Elise's Weekly Pictorama #4

En in de middag ben ik weer foto’s aan het maken, o.a. van de nieuwe Milka repen waar binnenkort een advertorial over komt. Ik ben erg lang bezig geweest voor mooie foto’s en ben heel tevreden! En daarna kon ik er heerlijk van snoepen terwijl ik mijn artikelen schreef, haha! Vooral de biscuit versie is waanzinnig lekker..!

image62 - Elise's Weekly Pictorama #4

Rond half 6 eet ik alleen want Boris is laat uit zijn werk. Normaal wacht ik dan gewoon op hem maar wij moesten om half zeven weer weg. Ik eet dus even snel, ruim dan alles alvast op en maak mijzelf klaar. Rond tien over 6 stapt Boris eindelijk het huis binnen en kan meteen eten en zijn tanden poetsen. Ik heb alles al opgeruimd en schoongemaakt dus wij kunnen meteen door.

image71 e1428144312344 - Elise's Weekly Pictorama #4

image81 e1428144321194 - Elise's Weekly Pictorama #4

Samen op Boris zijn bolide (fiets) naar de kerk. Vanwege Pasen (donderdag is het witte donderdag, de dag voor goede vrijdag) was er avondmaal. Van zeven tot acht zaten wij dan ook in de kerk. Mooie dienst, een goede voorbereiding op een weekend wat veel meer inhoud dan alleen eitjes zoeken, extra dagje vrij en lekker eten.

Daarna gaan wij door naar bijbelstudie die meteen die avond na de dienst plaatsvond. Het was een hele fijne avond. Rond 11 uur komen wij thuis en is het tijd om te slapen.

♥Vrijdag

image34 - Elise's Weekly Pictorama #4

Goede vrijdag is helaas geen officiële vrije dag dus Boris moet gewoon werken. Ik ga meteen aan de slag met mijn administratie want dat moet immers ook gebeuren, het is namelijk het einde van de maand en de belastingdienst heeft een strakke planning, haha!

image44 e1428144634957 - Elise's Weekly Pictorama #4

Na twee uur ben ik klaar en zo gaar als een pannenkoek, haha!

image24 e1428144664882 - Elise's Weekly Pictorama #4

Tijd dus voor een frisse neus! En Photo-bomb ik mijn eigen foto.

image16 e1428144687405 - Elise's Weekly Pictorama #4

De Catrice Doll’s Collection ligt in de schappen (Essence Cinderella nog steeds niet..) dus ik neem alle lakjes mee. De resterende producten vind ik niet zo boeiend, veel herhaling van wat al in de schappen ligt.

image72 - Elise's Weekly Pictorama #4

Het Sally Hansen Miracle GEL artikel afschrijven.

image82 - Elise's Weekly Pictorama #4

Terwijl Bobbi weer bij mij ligt.

image63 - Elise's Weekly Pictorama #4

Even met Bobbi op het balkon in het zonnetje. Ik ben er altijd bij als ze op het balkon aan het snuffelen is. ‘Gelukkig’ is ze vrij angstig voor alles wat buiten betreft dus past ze heel goed op. Hier had ze even een krachtig momentje en durfde ze haar koppie door de tralies te doen.

image101 - Elise's Weekly Pictorama #4

image121 - Elise's Weekly Pictorama #4

Tijd om schoon te maken! Niets is fijner dan een schoon huis als je het weekend in gaat. Drie uur later heb ik alles gestofzuigd, gedweild, badkamer schoongemaakt, WC een poetsbeurt gegeven en nog een was opgevouwen.

image91 - Elise's Weekly Pictorama #4

En dan is de keuken aan de beurt..

image112 - Elise's Weekly Pictorama #4

Opgeruimd! Maar maak ik meteen weer nieuwe rommel want ik ga koken, haha!

image131 - Elise's Weekly Pictorama #4

Aardappeltjes uit de oven met zeezout, peper en Italiaanse kruiden <3.

image141 - Elise's Weekly Pictorama #4

Samen met een schnitzel en broccoli. DOL op broccoli.

image151 e1428144994489 - Elise's Weekly Pictorama #4

Haha, ik wilde een selfie maken zonder dat Boris er op komt (privacy, jullie kennen onderhand onze ‘regels’) maar dat ging niet in onze kleine lift! Dus dan maar zo :).

image161 e1428145042665 - Elise's Weekly Pictorama #4

En steekt hij zijn middelvinger naar mij op achter mijn hoofd, ooooooh!

image17 e1428145077679 - Elise's Weekly Pictorama #4

image18 e1428145087485 - Elise's Weekly Pictorama #4

Tijd voor de grote boodschappen! Normaal altijd op zaterdag maar Boris is er op zaterdag de hele dag niet dus dan maar nu even samen. Lekker rustig en het is lekker weer dus wij wandelen heen en terug.

image19 - Elise's Weekly Pictorama #4

Kijk! Binnenkort beter weer! 😀 En dat ook nog eens tijdens Boris zijn vakantie, ideaal! Laten wij hopen dat het zo blijft.

image20 - Elise's Weekly Pictorama #4

En’s avonds maak ik weer mijn lekkere avocado-dip met nacho’s en kijken wij Modern Family en beginnen wij met de serie Band of Brothers. Beiden hebben wij deze ooit eerder gezien maar al zeker wel tien jaar geleden dus tijd voor een nieuw rondje. Geweldige mini-serie trouwens, een aanrader.

Rond half 1 liggen we dan ook pas in bed.

♥Zaterdag

 image55 - Elise's Weekly Pictorama #4

Op zaterdag vertrekt Boris al op tijd naar een FIFA Toernooi met vrienden die bijna de hele dag duurt. Niet erg, maar dat betekent dat ik mijzelf moet vermaken. Aangezien Boris elke zaterdag toch al weg is naar voetbal, ben ik dat wel gewend.

image19 - Elise's Weekly Pictorama #4

Na uitgeslapen te hebben werk ik van 11:00 tot 16:00 aan een video, artikel over ons huis en deze EWP. Wel in een rustig tempo met een bakje thee en wat chocolade! Gevaarlijk om zoveel chocolade in huis te hebben, haha!

DSC 2414 - Elise's Weekly Pictorama #4

Wagaanwedoehoen?

image45 - Elise's Weekly Pictorama #4

Rond 6 uur maak ik wat eten voor mijzelf; een Ceasar Salad met tomaatjes, komkommer, crouton’s, ijsbergsla, bieslook met een stukje gegrilde kipfilet. Lekker!

image64 - Elise's Weekly Pictorama #4

Pretty!

image73 - Elise's Weekly Pictorama #4

Ik plof op de bank met mijn nieuwe boek van Karen Rose ‘Heb je mij gemist?’ en zit er meteen goed in. Rond half negen komt Boris thuis en kijken wij nog een aflevering Band of Brothers.

♥Zondag

image110 - Elise's Weekly Pictorama #4

Zondag is het Eerste Paasdag en begin ik de dag met een vers sapje.

image26 e1428264427945 - Elise's Weekly Pictorama #4

Op Tweede Paasdag gaan wij uitgebreid ontbijten en samen dit ‘vieren’ (volgende week te zien) maar vandaag waren wij uitgenodigd door mijn zwager en schoonzus voor een brunch/lunch. Dit is wat ik aanhad!

image36 e1428264536260 - Elise's Weekly Pictorama #4

Make-up look van vandaag.

image83 - Elise's Weekly Pictorama #4

Eerst nog even bij de geitjes kijken! <3

image56 e1428264570747 - Elise's Weekly Pictorama #4

Samen naar het centrum fietsen. (lees; ik zit achterop)

image102 e1428264597431 - Elise's Weekly Pictorama #4

Het ‘menu’!

image142 - Elise's Weekly Pictorama #4

image113 - Elise's Weekly Pictorama #4

image132 - Elise's Weekly Pictorama #4

Heerlijk!

image152 e1428264652420 - Elise's Weekly Pictorama #4

Na een heerlijke maaltijd even een stukje lopen in het warme zonnetje.

image162 - Elise's Weekly Pictorama #4

En uiteindelijk ploffen wij neer op en terrasje! Even van het zonnetje genieten (zwager & schoonzus hebben geen tuin dit was even fijn).

image171 - Elise's Weekly Pictorama #4

Rond vijf uur zijn wij weer thuis en eten wij deze overheerlijke mosterdsoep met broodjes.

image191 - Elise's Weekly Pictorama #4

En carrot cake als toetje, moet kunnen. Deze komt trouwens van de Jumbo.

image181 - Elise's Weekly Pictorama #4

Boris vond dat zijn ‘Happy Socks’ even op de foto moesten.

image201 - Elise's Weekly Pictorama #4

Daarna kijken wij nog twee afleveringen van Band of Brothers. Rond 10 uur maak ik deze EWP af en is het om 11 uur tijd om te slapen.

Bedankt voor het kijken naar mijn afgelopen week! Vallen deze Sneak Peek’s/Wlog (weekly LOG) nog in de smaak? Aankomende week is een rustige week, heerlijk! Maandag zijn wij vrij en vieren wij Tweede Paasdag samen, dinsdag heb ik afgesproken met Loes, komt Bas weer langs en ga ik weer ‘knallen als een malle’. Geen afspraken in Amsterdam deze week, even lekker niks. De week erna is Boris namelijk vrij en wil ik eigenlijk ook minder hoeven/moeten werken.

Tot volgende week!

Liefs,

Elise Joanne