IMG 8202 scaled - Elise's Weekly Pictorama #34

Goedemorgen! Goeie week gehad? Genoten van de zon nu we in de drup zijn beland? Afgelopen week had ik veel dingen aan mijn hoofd, weinig werkdagen, veel stress en even geen ruimte voor veel meer dingen dat het noodzakelijke. Ik heb foto’s gemaakt van de vrolijke momenten want dat hielp mij ook, simpel als dat. Kijk je mee?

Vrijdag

IMG 8012 scaled - Elise's Weekly Pictorama #34

Het is vrijdag en ik ben dus zoals altijd op deze dag met de kindjes. Er komt een pakketje binnen van Kruidvat, met allerlei klein speelgoed voor de kindjes en zonbescherming. Leuk!

IMG 8020 scaled - Elise's Weekly Pictorama #34

Dus dat pak ik er meteen voor ze bij en we gaan kleuren in onze pyjama’s!

IMG 8026 scaled - Elise's Weekly Pictorama #34

Ik gooi de puppy’s in bad want dat is hoognodig en gaan daarna verder met kleurplaten van Volkswagen; je kan er een racebaan van maken maar eerst inkleuren. Ook leuk! Dergelijke activiteiten zorgen wel voor een stabiele ochtend, voor je het weet is het lunchtijd en gaat Hazel alweer slapen. En ik ook, haha.

IMG 8048 scaled - Elise's Weekly Pictorama #34

Maar ik speel bijna alleen maar politieagent en dictator, het is niet bepaald een gezellige dag. De kinderen vechten en mokken om alles, willen niks en alles tegelijkertijd en er is geen geduld aanwezig. Pffff….

IMG 7989 scaled - Elise's Weekly Pictorama #34

Boris komt thuis, werkt de kinderen naar bed en ik pak een momentje voor mijzelf door me te hijsen in een ‘huispak’, lekker makkelijk.

IMG 7998 scaled - Elise's Weekly Pictorama #34

Ok. dit is dan wel weer héél schattig én een fijne afsluiter van een minder fijne dag.

IMG 8050 scaled - Elise's Weekly Pictorama #34

We bestellen tapas bij Las Rosas hier in Zwolle en genieten van een heerlijke fles rode wijn. ‘T weekend is begonnen!

Zaterdag

IMG 7297 scaled - Elise's Weekly Pictorama #34

Goedemorgen! De kinderen zijn zoals altijd vroeg wakker dus ik maak ontbijt op bed zodat we allemaal even chill kunnen starten.

f648def9 ad6d 43c2 b168 0a049548ecdc - Elise's Weekly Pictorama #34

Fos wordt vroeg opgehaald door z’n oom om lekker met z’n neefje te gaan spelen bij opa en oma. Daar kijkt ‘ie al zó lang naar uit! <3

IMG 8036 scaled - Elise's Weekly Pictorama #34

Dus wij genieten lekker van Hazeltje, werken in de tuin, eten teveel ijsjes en lezen boeken in de zon.

IMG 8081 scaled - Elise's Weekly Pictorama #34

Op warme dagen willen wij nog wel eens uitgebreid lunchen en dan in de avond wat makkelijks eten, dit keer onze favoriet want het wordt een uitgebreid broodje/salade carpaccio!

Dinsdag

IMG 8193 scaled - Elise's Weekly Pictorama #34

Ik sla de zondag en de maandag even over, we spenderen een deel van die dagen met familie en ik gooi de telefoon in een hoekje. Ik ben dinsdags alleen met Fos en het is bloedje heet dus lekker makkelijke kleding vandaag!

IMG 8197 scaled - Elise's Weekly Pictorama #34

We gaan samen douchen – love deze momentjes samen! – en stappen op de fiets richting de stad. We gaan even naar de Primark om een nieuw vest voor Fos te kopen, die haal ik altijd daar want ze zitten fijn en Fos wil geen andere, haha.

IMG 8200 scaled - Elise's Weekly Pictorama #34

We strijken daarna neer bij de Stadshoeve in onze wijk om voor het eerst in maanden lekker wat te eten. Fos helemaal blij en enthousiast! En ja kan daar dieren bekijken in de kinderboerderij en spelen in de grote speeltuin. Leuke locatie!

IMG 8202 scaled - Elise's Weekly Pictorama #34
IMG 8213 scaled - Elise's Weekly Pictorama #34
IMG 8219 scaled - Elise's Weekly Pictorama #34
IMG 8221 scaled - Elise's Weekly Pictorama #34

We blijven er een paar uur zitten en genieten gewoon enorm. Ik heb hele verhalen met Fos over van alles en nog wat, deze fase kan enorm lastig zijn vind ik maar ook zó leuk!

Woensdag

IMG 8069 scaled - Elise's Weekly Pictorama #34

Woensdag is ook een warme dag en ik trek mijn jurk van terStal aan, blijft een fijn ding. Boris is thuis bij de kinderen en ik doe thuis en buitenshuis van alles. Ik spreek gezellig af met Aranka, werk een opdracht weg en doe hoognodige mail. Verder ben ik niet helemaal mijzelf en dat zorgt er ook voor dat ik dus relatief weinig foto’s heb deze week. Je hebt van die dagen, zo loopt het soms. As we speak ben ik druk aan het werk op de enige werkdag die ik heb deze week en probeer ik er het beste van te maken.

Boris is morgen jarig (vandaag dus voor jullie!) en mag 31 kaarsjes uitblazen, hoera! We vieren dat morgen niet echt maar zondag komen er een aantal familieleden een taartje eten. Boris heeft ook dienst dus ik ben met de kinderen dit weekend en volgende week hebben we samen een dag vrij zonder de kinderen. Daar kijken we enorm naar uit!

Tot volgende week!

Liefs,

Elise Joanne