IMG 6777 scaled - Elise's Weekly Pictorama #32 - Moederdag vieren & kindjes terug naar school!

Goedemorgen! Fijne week gehad? Fijne Moederdag gevierd? Ik ben heerlijk verwend met twee warme lijfjes vol liefde op de vroege ochtend, kruimels in m’n bed en plakhandjes van de aardbeienjam op mijn wangen. Heerlijk! Het was een goede week want ik kon twee dagen werken terwijl de kinderen naar opvang en school gingen. Kijk je mee?

Zaterdag

IMG 6675 scaled - Elise's Weekly Pictorama #32 - Moederdag vieren & kindjes terug naar school!

Het is een heerlijke dag qua temperatuur, tijd voor m’n nieuwe rok van Silk Fred! Een favorietje, ik draag hem ook met maillot en stevige zwarte laarsje en een trui. Nu met blote benen en sandalen. Love it!

IMG 6652 scaled - Elise's Weekly Pictorama #32 - Moederdag vieren & kindjes terug naar school!

En we spelen heerlijk buiten vanaf de vroege ochtend. Ik kan daar zó van genieten! Niet alleen vermaken ze zich heel goed (zelf) maar ze zijn ook vrolijker en slapen ook gewoon beter.

IMG 6709 scaled - Elise's Weekly Pictorama #32 - Moederdag vieren & kindjes terug naar school!

En ik krijg van Boris alvast bloemen voor Moederdag, heel lief!

IMG 6724 scaled - Elise's Weekly Pictorama #32 - Moederdag vieren & kindjes terug naar school!

En ik lees het boek ‘Het Italiaanse meisje’ van Lucinda Riley uit. Prima vervanging van de Zeven Zussen reeks aangezien ik die nu ook uit heb. Niet evengoed, dat zeker maar absoluut vermakelijk. De andere titels uit eerdere jaren spraken mij niet zo aan maar deze wel!

IMG 6726 scaled - Elise's Weekly Pictorama #32 - Moederdag vieren & kindjes terug naar school!

En ik ga verder met één van mijn favoriete schrijfsters en haar nieuwe boek; Karen Rose met ‘De duistere kant’. Halverwege nu en heerlijk herkenbaar, ik hou gewoon enorm van haar schrijfstijl en verhalen. Thriller-fan through and through.

Zondag

IMG 6749 scaled - Elise's Weekly Pictorama #32 - Moederdag vieren & kindjes terug naar school!

Ik word gewekt door twee hele vrolijke kindjes met ontbijt op bed! Zo schattig.. Boris staat amper in de keuken en hij had zelfs de oven aangezet, haha. De schat. Hazel dacht dat ik jarig was en bleef maar zeggen ‘feliciteert mama!’. Smelt.

IMG 6777 scaled - Elise's Weekly Pictorama #32 - Moederdag vieren & kindjes terug naar school!

Mijn wereld.. <3

IMG 6790 scaled - Elise's Weekly Pictorama #32 - Moederdag vieren & kindjes terug naar school!

En hier is prima mee te leven na al die liefde. Lakens in de was en niet meer aan denken.

IMG 6795 scaled - Elise's Weekly Pictorama #32 - Moederdag vieren & kindjes terug naar school!

En van Boris krijg ik dit tegeltje met het lied ‘Gebed voor mijn kinderen’. Een hele dierbare tekst. Mijn vader zong dit lied op onze trouwdag, ik las ‘m voor bij Hazel haar doop. Echt, echt, echt heel lief van hem.

IMG 6803 scaled - Elise's Weekly Pictorama #32 - Moederdag vieren & kindjes terug naar school!

Niet zo’n warme dag vandaag helaas dus lange broek en lang vest vandaag. Vest en broek zijn van Only trouwens, shirtje van Tommy Hilfiger via Zalando. We spenderen de dag op de bank en kijken films en lezen boeken. Lekker kalmpjes!

Maandag

IMG 6819 scaled - Elise's Weekly Pictorama #32 - Moederdag vieren & kindjes terug naar school!

De kindjes gaan naar school en opvang, hoera! Fos heeft er énorme zin in en ik ben blij dat ze lekker wieberen, haha. Ik duik achter mijn laptop en kom er rond half vijf weer vanachter weg en haal Fos op bij de BSO. Hazel en Boris zitten in hetzelfde gebouw qua werk en opvang dus hij neemt haar altijd mee, ideaal!

Dinsdag

cdf27df2 5a13 4255 b88d dba4441d9b7a - Elise's Weekly Pictorama #32 - Moederdag vieren & kindjes terug naar school!

We gaan op bezoek bij opa en oma! En Fos mag op de nieuwe motor zitten, kind is helemaal blij, haha. ‘Super cool en stoer mama, super vet!’. De schat.

IMG 7002 scaled - Elise's Weekly Pictorama #32 - Moederdag vieren & kindjes terug naar school!
IMG 7003 scaled - Elise's Weekly Pictorama #32 - Moederdag vieren & kindjes terug naar school!

Grootouders zijn vermoeiend! Dus ik laat ze even slapen terwijl ik op m’n telefoon neus. In alle stilte. Heerlijk 😉

IMG 7012 scaled - Elise's Weekly Pictorama #32 - Moederdag vieren & kindjes terug naar school!

Hutten bouwen!

IMG 6992 scaled - Elise's Weekly Pictorama #32 - Moederdag vieren & kindjes terug naar school!
IMG 6996 scaled - Elise's Weekly Pictorama #32 - Moederdag vieren & kindjes terug naar school!

Creatieve gerechten maken is allemaal leuk en aardig maar zo’n AVG’tje is toch nog echt favoriet bij de kinderen. Met vegetarische ‘hamburgers’ en appelmoes van Servero. En niet alleen bij de kinderen trouwens, lekker makkelijk op werkdagen en het smaakt. Zeker de appelmoes, haha.

Woensdag

IMG 7036 scaled - Elise's Weekly Pictorama #32 - Moederdag vieren & kindjes terug naar school!

Mijn moeder komt langs met Max! Heel leuk, had haar al een lange tijd niet gezien en de kinderen ook niet. Wij hielden gepaste afstand maar de kinderen hebben lekker met haar geknuffeld. En dat was heel fijn om te zien.

IMG 7047 scaled - Elise's Weekly Pictorama #32 - Moederdag vieren & kindjes terug naar school!

En we gaan even keukens kijken bij Boer Staphorst en ik vind er eentje die ik héél tof vind! Het blad vind ik afschuwelijk maar de stijl weet ik zeer te waarderen. Deze in het wit met een prachtig donkerblauw tegeltje en een grijs blad en houtbewerking. Love it! Inspiratie voor de nieuwe keuken die OOIT komt.

Donderdag

IMG 7063 scaled - Elise's Weekly Pictorama #32 - Moederdag vieren & kindjes terug naar school!

Het is donderdag dus de kindjes gaan weer spelen met vriendjes op school en opvang, ik prepareer de tasjes en zwaai ze met liefde uit. As we speak is het bijna tien uur en zit ik nog steeds in mijn pyjama te werken omdat ik zo lekker ga, haha. Ik typ deze EWP en spring zo onder de douche om daarna foto’s te maken voor een klant.

Dat was ‘m!

Aankomende week komt ons neefje spelen en heb ik ook weer een dag Fos alleen thuis omdat school en opvang net niet overeenkomen. Donderdag is het natuurlijk Hemelvaart en dan mis ik ook een werkdag. Ik probeer er wat van te maken, gelukkig staat alle content voor volgende week klaar. Verder weinig plannen, er valt ook weinig te doen natuurlijk! Ben benieuwd wat er volgende week afgekondigd gaat worden in de nieuwste persconferentie.

Tot volgende week!

Liefs,

Elise Joanne