image7

Daar ben ik weer! Vorige week was er geen EWP te lezen en dat had ik laten weten via Social Media. Er was simpelweg niks te vertellen! Ik heb die week fulltime gewerkt, gegeten en geslapen en daar houdt het ongeveer op, haha! Op een leuk Lepeltje-Lepeltje (food) festival in Zwolle na had ik een über saaie week. Deze week was ook niet héél spannend, maar al weer meer het delen waard. Kijk je mee naar mijn week waarin ik mijn laatste training dagen had, iets verkeerds at en ging BBQ-en met vrienden?

Sommige dagen zijn kort maar krachtig want er viel niet veel meer te zeggen dan dat ik ging werken, wat ik at en hoe moe ik was ;).

♥Maandag

image8

Goedemorgen! Het weekend is weer voorbij en terwijl Boris nog verder snurkt omdat hij vrij is, maakt Bo mij wakker om de dag te beginnen. Weer een trainingsweek deze week (ben al wel ‘echt’ aan het werk), waarbij ik elke dag de ochtend + de middag óf de middag + de avond moet werken.

image9

En dat is best vermoeiend dus maandag is nog steeds pizza-dag, haha!

♥Dinsdag

image2

Lekker de zon op mijn snoet in de vroege ochtend!

image7

Exact drie jaar geleden was mijn vrijgezellenfeest volgens mijn Time Hop! Ik kreeg o.a. een fotoshoot en dat vond ik echt fantastisch leuk! Sowieso heb ik een geweldige dag, nacht en avond gehad ^^.

IMG_1182

Even een flesje drinken halen bij de Hema terwijl ik wacht op de bus die mij weer naar huis zal brengen.

image6 (2)

Even vitamientjes bijtanken!

image18

Een Hollandse maaltijd. Af en toe zó lekker!

DSC_7647

En een doordeweekse snack. Dat breekt zo lekker de week. Een favoriet; nachos met guacamole <3.

♥Woensdag

image4

En weer aan de slag! Boris en ik carpoolen even samen, net zo handig als je in dezelfde wijk werkt.

image12

Na het werken éven de stad in. Ik werd een beetje gek van constant werk-thuis-werk-thuis en wilde even iets anders doen. Helaas was ik vergeten dat het Blauwvingerdag was (braderie in Zwolle). Een Blauwvinger is een Zwollenaar :).

image11

Dus het enige wat ik doe is even de H&M in hoppen om wat basic shirtjes te halen die ik dringend nodig had. Daarna snel weer de volgende bus pakken want het is té druk.

image13

Maar ik pik nog wel wat Zeeuwse bolussen mee want die zijn het ALLER lekkerste. Maar misschien ben ik wel bevooroordeeld als Zeeuw, haha! Genieten in ieder geval.

image5

Tijd voor eten.

♥Donderdag

image2 (2)

Goedemorgen!

image1

Op naar mijn werk.

DSC_7886

Helaas gaat de dag iets anders dan dat ik zou willen en meld ik mij halverwege weer ziek. Ik heb blijkbaar iets verkeerds gegeten de dag ervoor (onderhand weet ik dat het de kip was, Boris had er ook last van) en voel ik mij behoorlijk beroerd. Is ook wel te zien volgens mij ;).

♥Vrijdag

image3

Vrijdag houd ik dan ook even een rustig dagje om aan te sterken. Niks vermoeiender dan constant overgeven.. Maar gelukkig is het geen buikgriep dus voel ik mij al snel wat beter. De rest van de dag doe ik het rustig aan en slaap ik veel.

♥Zaterdag

DSC_7907

Vitamientjes! Ik voel mij alweer helemaal beter en keutel de hele dag, samen met Boris, in en rond het huis.

DSC_7903

Even met Bo de buurt begluren. <3

image17

Oeps! Té harde wind om de lakens buiten te hangen zo blijkt.. Boris zijn dekbed beland dan ook op het balkon van de onderbuurman, haha!

image16

OOOOH! Smaak Amsterdam – mijn favoriete winkel – heeft nu dé sale en dé tas die ik wil (de Miles in Cafe au Lait) is nu met 40% korting. Oef… Alsnog te duur helaas!

image20

Pakketjes! Nieuwe Rimmel mascara en een ontzettend lekker nieuw luchtje van The Body Shop. Over beide snel meer.

DSC_7642

Vier uur; tijd voor een Cup-A-Soup!

image21

Daarna is het tijd om te BBQ-en bij Loes en Arend, twee lieve vrienden van ons. Arend en ik zijn op dezelfde dag jarig maar kunnen elkaar eigenlijk nooit zien vanwege drukte met familie. Dus dan maar samen een double date! Arend wordt 37 en ik 25. Ik regel ook Loes haar babyshower (Loes leest mijn blog niet dus kan er van alles over zeggen, haha!) en het is echt geweldig leuk om haar buik steeds groter te zien worden! Qua eten houd ik het rustig, dat leek mij verstandig.

20150718_214641

Samen na het eten nog even lekker wandelen. Loes en Arend wonen in Hattem, bij de dijk en het is altijd ontzettend fijn om daar te zijn.

20150718_213338

Mooie zonsondergang.

20150718_213348

Sereen.

♥Zondag

image22

Zondagochtend doen wij een keertje rustig aan en start ik mijn dag met de nieuwste video van Vera Camilla.

DSC_7641

Tijd voor ontbijt! Danio kwark in de smaak bosbessen is echt hemels! Zo’n dikke aanrader als je van kwark houdt!

DSC_7869

En aardbeitjes <3.

DSC_7909

Samen met Boris in de ‘Memory Box’ kijken. Dit is een doos met alle belangrijke papieren/kaarten/objecten van de afgelopen 8 jaar. Ik ben dit gaan verzamelen toen ik een relatie kreeg met Boris, het meeste heeft dus ook met hem te maken. Onze eerste bioscooptickets zitten er in, de oude poederdoos van mijn overleden grootmoeder, de banner die mijn familie had laten maken voor onze trouwdag, het doosje waar mijn verlovingsring in zat, foto’s die ons dierbaar zijn etc. Echt heel leuk om daar even de tijd voor te nemen!

DSC_7911

Veel dingen, haha!

DSC_7639

Insurgent kijken! Ik ben helemaal DOL op die reeks. In de bioscoop vond ik hem al geweldig en nu, thuis op de bank, nog steeds.

image4 (2)

Wat doe je?

DSC_7917

Tijd om te koken!

DSC_7918

Ik maak iets nieuws! Couscous met gerookte kip salade maar dan net even iets anders.

DSC_7921

En hij is LEKKER! Wauw.. Dat heb ik goed gedaan al zeg ik het zelf, haha! Als jullie benieuwd zijn naar een recept dan hoor ik het graag :). Perfect voor zomerse avonden.

image19

Samen spelletjes spelen. Even wat Quality Time.

Daarna is het tijd voor bed!

Aankomende week is een hele leuke week! Maandag ben ik vrij en kan ik alvast mijn verjaardag vieren met Boris want die is ook vrij. Dinsdag ben ik jarig, zie ik Sanne en ga ik in de avond uit eten met Boris (traditiegetrouw). Woensdag moet ik werken en komen in de avond mijn schoonouders voor eenn bakje koffie. Donderdag en vrijdag zijn simpele dagen want ik moet de hele dag werken (tot vrij laat). In het weekend gaan wij BBQ-en met vrienden die binnenkort gaan trouwen en een nieuw huisje hebben. Altijd leuk om nog even samen te komen voordat de hectiek ervoor zorgt dat er geen tijd meer is. Op zondag gaan wij naar mijn ouders om daar, samen met de hele familie, mijn verjaardag + die van mijn moeder te vieren. Gezellig!

Tot volgende week!

Liefs,

Elise Joanne