IMG 1062 1024x768 - Elise's Weekly Pictorama #20 Date met de man & de sportschool!

Mijn EWP stond vrolijk te wachten in concepten, ik was hem vergeten in te plannen. Excuses! Maar hier is ‘ie dan! – Afgelopen week heb ik een hele fijne week gehad, ik ben aan het werk geweest voor de site, had een ‘POSITIVI-TIJD-dag’ en een date met de man én de sportschool. De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Kijk je mee?

Zaterdag

IMG 1059 1024x768 - Elise's Weekly Pictorama #20 Date met de man & de sportschool!

Zaterdagochtend haalt vriendinnetje Gerdien mij op om samen naar Oene te rijden. Ik was haar +1 voor deze dag met als thema ‘POSITIVI-TIJD’, georganiseerd door enkele oud-collega’s van Gerdien.

IMG 1078 1024x768 - Elise's Weekly Pictorama #20 Date met de man & de sportschool!
IMG 1062 1024x768 - Elise's Weekly Pictorama #20 Date met de man & de sportschool!
IMG 1071 770x1024 - Elise's Weekly Pictorama #20 Date met de man & de sportschool!

Op deze prachtige locatie, net achter de IJssel, draaide het vandaag om 13 vrouwen. Ik kende alleen Gerdien, de rest van de dames waren nieuw voor mij. Met verschillende opdrachten, vragen en stellingen hebben we niet alleen elkaar beter leren kennen die dag – vooral Gerdien en ik, wat súper leuk was! – maar ook onszelf. Ik wist niet wat we precies gingen doen deze dag, stelde mijzelf helemaal open voor alle vragen en activiteiten.

IMG 1082 770x1024 - Elise's Weekly Pictorama #20 Date met de man & de sportschool!

En het was een enorm succesvolle dag. De zon scheen, ik heb fijne gesprekken gehad met hele leuke vrouwen – die door aard, werk, karakter of andere zaken heel anders zijn dan ik en daar kon ik erg veel van leren! – en de bijbehorende frisse neus door een lange wandeling was ook welkom. Het was een goeie dag, ik wist niet wat ik moest verwachten maar wij reden met een soort hernieuwde moed weer naar huis.

Zondag

IMG 1099 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #20 Date met de man & de sportschool!

De kinderen zijn weer heerlijk vroeg wakker dus we starten de zondagochtend heel kalm met thee, Paw Patrol en een kruiswoordpuzzel.

IMG 1103 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #20 Date met de man & de sportschool!

We gaan met z’n allen naar de kerk en er blijkt kinderdienst te zijn, heel leuk! Dus Hazel mocht mee de kerkdienst in en het was deze keer niet erg dat ze tussen alle stoelen ronddwaalde en eigenlijk heel veel plezier had, haha.

IMG 1109 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #20 Date met de man & de sportschool!

Na de kerk meteen door naar de Achterhoek waar vrienden van ons wonen en een verjaardag houden. Een rit van dik een uur en Hazel vond de kerkdienst uitermate enerverend dus die deed heerlijk een dutje.

Maandag

IMG 1148 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #20 Date met de man & de sportschool!

Maandag is mamadag en ik besluit met de kinderen – eindelijk! – naar de bieb te gaan. Zij krijgen beide een gratis abonnement en ik koop een jaarversie voor Boris en mijzelf. De bieb in onze wijk is op maandag dicht dus op naar degene die het centrum. En die is MOOI! Niet alleen kan je daar geweldige koffie drinken en heerlijke taartjes eten maar in de kelder is echt een kinder-walhalla gemaakt. Enorm veel boeken maar ook genoeg speelgoed om je uren mee te vermaken.

IMG 1150 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #20 Date met de man & de sportschool!
IMG 1161 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #20 Date met de man & de sportschool!
IMG 1169 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #20 Date met de man & de sportschool!
IMG 1176 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #20 Date met de man & de sportschool!

Er waren overal zitjes, grote stoelen, zitzakken en zelfs boxen voor de allerkleinsten om in te liggen terwijl broertjes of zusjes spelen. Een duplo-hoekje, een houtenhut, kraampjes, zelfs een verkleedkist. Wat een prachtige bieb!

IMG 1205 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #20 Date met de man & de sportschool!

Hazel valt meteen in slaap zodra ik haar thuis in bedje leg en Fos en ik kijken Frozen en spelen met zijn Lego. Aan het eind van de middag breng ik ze naar opa en oma toe, voor een van de allerlaatste vaste logeerpartijtjes (ze gaan samen om de week) want Fos gaat over drie weken naar school. Dus wij nemen het er van zolang we geen betaalde oppas in hoeven te schakelen en datenight buiten de deur te duur wordt, en gaan spareribs eten bij De Beren en pakken een filmpje. Classic!

IMG 1206 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #20 Date met de man & de sportschool!

Op naar 19:17! Ik ben in tijden niet zo laat naar de bioscoop geweest, haha. Ik slaap normaal echt wel om 22:00 dus halverwege begon ik mij toch een partij met gapen, schandalig. Maar de film was echt geweldig, wat een prachtig – en schrijnend – verhaal. Aanrader!

Dinsdag en woensdag werk ik en ik heb van deze dagen geen foto’s. Ik knalde als een malle er artikel na artikel en mail na mail uit. Enorm productieve dagen!

Donderdag

IMG 1249 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #20 Date met de man & de sportschool!

Mijn plan voor dit jaar was om weer te gaan sporten. Ik heb een gloeiende hekel aan sporten maar ik merk echt dat mijn stramme lijf beweging nodig heeft. En ik zou het ook niet erg vinden bepaalde zones strakker te krijgen, zo simpel – en eerlijk – is het ook. PROfitGym (no spon) sprak mij qua prijs en mogelijkheden. Ik wil niet alleen sporten in de typische sportschool maar het gaat mij nog meer op de aangeboden lessen. Ik wil yoga en Zumba gaan volgen; yoga voor mijn spieren en Zumba omdat het mij gewoon leuk lijkt, haha.

IMG 1252 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #20 Date met de man & de sportschool!

En twintig minuten laten sta ik in de kleedkamer – vraag ik mij echt af wat ik daar in vredesnaam doe – en ga naar de .. yogales! Wat was dat fijn! Zeker ontspannen te noemen maar ook súper fijn voor mijn spieren. Een paar uur na de les begon de spierpijn al, haha.

IMG 1261 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #20 Date met de man & de sportschool!

Donderdag is ‘was-opvouw-dag’ dus daar start ik mee bij thuiskomst na een rondje douchen en aankleden. En ik ga eindelijk weer eens – sinds de verhuizing – door het speelgoed van de kinderen heen. Alle kleinere items voor donaties stop ik in een tas, dan kan dat de volgende ronde mee naar het Blijf van mijn Lijf huis. Fos is binnenkort jarig en zal dan vast allerlei nieuwe items krijgen dus even schoon schip maken.

De rest van de dag werk ik, o.a. aan deze EWP en is het weer tijd een nieuwe vlog te maken (volgende week online!).

Dat was ‘m!

Dit weekend hebben wij vier kinderen onder onze hoede in plaats van de standaard twee. Dat gaat enerverend worden, haha. En vermoeiend! Maar leuk voor de kinderen dat hun neefje en nichtje komen logeren. Volgende week is Boris meerdere dagen weg dus zijn de kindjes en ik alleen. Verder werk ik, staat er weer sporten en fysiotherapie op de agenda.

Alvast fijn weekend!

Liefs,

Elise Joanne