DSC 6945 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Goedemorgen! Door lichamelijke omstandigheden komt deze EWP iets later dan ik wilde. In het artikel zelf staat uitleg. Bedankt voor jullie begrip! Deze week was gezellig, leuk en druk! Kijk je mee?

♥Maandag

image122 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Maandagochtend beginnen wij de week lekker rustig; Boris is vrij en ik besluit ook geen werk te doen, eventjes samen lekker keutelen een hele dag. Mijn ouders komen deze week terug van Curaçao dus tot die tijd nog eventjes in hun auto rijden; zonnetje erbij, dak er af en gaan met die banaan 🙂

image212 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

We gaan een stukje touren (dat doen wij héél graag), beetje huisjes kijken en natuur snuiven. Eind van de ochtend gaan we langs Ikea, het ligt op de route weer naar huis.

image313 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Even lunchen!

image413 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Deze stoelen van de Ikea vind ik zo leuk! Vooral die gele vind ik fantastisch. Op maandag is het trouwens héérlijk rustig in de Ikea, erg fijn.

image512 e1434958394801 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Eventjes naar de tuinmeubelen kijken voor op ons balkonnetje. Die is namelijk nog vrij kaal en daar willen wij wel echt verandering in gaan brengen. Oh, en wat Boris hier doet dat weet ik ook niet, haha!

image611 e1434958467159 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Daarna meteen door naar de stad om nog hét cadeau voor Boris op te halen, nog voor zijn verjaardag. Natuurlijk even hoi zeggen tegen Tim!

image710 e1434958506146 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Haha!

image106 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Avondeten!

image87 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Aandacht!

image97 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Watdoejenou?

♥Dinsdag

DSC 7131 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Dinsdag staat de hele dag in het kader van ‘knallen als een malle’! Ik start om 9 uur aan deze tafel en strompel er om 6 uur weer vandaan.

DSC 6945 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

En Bobbi gaat onder mijn kleedjes liggen; wat een liefje is het toch!

DSC 7133 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Ik maak van AL deze producten foto’s (ongeveer 1000!!).

DSC 7158 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

En schrijf alvast een aantal artikelen voor de komende dagen.

DSC 7159 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Terwijl Bobbi op haar ‘eet-plekje’ zit en zo duidelijk wil maken dat ze wil eten, haha.

♥Woensdag

image123 e1434959318905 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Woensdag sta ik op tijd op voor een belangrijke privé afspraak. Later daarover meer!

image132 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Om half 2 ben ik daarmee klaar en ga ik naar de stad toe. Ik loop dat stuk, het is lekker weer!

image142 e1434959380180 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

En ontmoet ik Sanne bij Villa Suikerberg voor een High-Tea! Dit was mijn cadeau aan haar voor haar verjaardag. Wat is Sanne toch mooi <3!

image151 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

image161 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Zó lekker! Echt een énorme aanrader als je in de omgeving van Zwolle woont.

image201 e1434959446378 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Om vijf uur ga ik terug naar huis en doe ik nog even snel boodschapjes.

 image213 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Tijd voor een gezonde salade na al die lekkernijen.

♥Donderdag

image124 e1434959641614 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Op donderdag gaat de wekker lekker vroeg, in ieder geval voor Boris want die moet mijn ouders van Schiphol afhalen.

Ik speel weer een beetje met mijn haar nu het weer langer is (dan ik eigenlijk wil, ik moet naar de kapper) maar ik vind het nog te kort voor het ‘speelse effect’.

image214 e1434959744482 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Even een rondje lopen en boodschappen doen.

image314 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

En de buurvrouw komt lekkere dingen brengen! Ramadan is begonnen en voor haar helpt het als ze de hele dag door het eten van die avond kan voorbereiden. Ze geeft ons altijd extra dingen, zó lief!

image711 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

En ik ga op jacht naar twee jurkjes voor twee bruiloften die ik dit jaar heb. Dit jurkje is van de Steps toevallig en ik wil hem ZO graag hebben maar helaas niet meer verkrijgbaar in mijn maat :'(. Ook niet in de winkels. Ik baal daar zo erg van!!

image88 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

De rest van de dag werk ik aan het schrijven van artikelen. De foto’s waren eerder deze week al gemaakt dus dan schiet het lekker op. Om 6 uur komt Boris thuis en ga ik koken.

image98 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

En kijken wij het derde seizoen van Orange is the New Black op Netflix!

♥Vrijdag

 DSC 7243 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Om elf uur komt Bas weer langs voor de ALLERLAATSTE keer! En hij nam taartjes mee!

DSC 7246 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Wat is het toch ook een lieverd <3. Hij hoeft alleen nog zijn ‘examen’ te doen (optreden) waar Boris en ik naar toe gaan over twee weken en dan krijgt hij zijn diploma. 80 EC’s in een jaar weggewerkt, poeh! Het was mij een jaar met Bas, haha! Maar ik ben ontzettend trots op hem en zó blij dat ik hem heb kunnen helpen met een goed resultaat als kers op de taart. Fijn! Aangezien Bas een van de beste vrienden van Boris is zal ik hem gewoon nog geregeld zien.

DSC 7398 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Daarna is het tijd voor thee bij Aranka! Die is namelijk op vakantie geweest dus hadden wij wat bij te kletsen. Meteen maar even samen de nieuwe Sally Hansen kleuren swatchen, twee vliegen in één klap!

DSC 7276 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Nieuwste thee van Pickwick; super lekker!

DSC 7277 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Aranka had een bestelling geplaatst bij de nieuwe webshop Freedom Make-up (mix tussen MUA en Make-up Revolution). Ziet er goed uit! Ik heb die middag ook een bestelling geplaatst (kost geen drol én ziet er super goed uit!) en zal ik volgende week binnen krijgen. Meer hierover in de unboxing aankomend weekend!

DSC 7403 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

En bij thuiskomst staat de postbode aan de deur met een groot Inglot pakketje!

DSC 7405 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

😀

image513 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

En dit zit er allemaal in! WAUW! Ze hebben geprobeerd – naar aanleiding van mijn reviews – om kleuren uit te zoeken die écht bij mij zouden passen. Nou, dat doet het! Dit vind ik zó gaaf om te krijgen; duizendmaal dank Inglot!

DSC 7414 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

En Bobbi vind de doos leuk, haha! If it fits, I sits!

♥Zaterdag

image125 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Op zaterdag start de dag lekker rustig. Boris doet boodschappen en ik ruim het huis op. Daarna vetrekt hij rond 1 uur samen met vrienden naar Duitsland voor het concert van Bob Dylan. Daar is Bo naar vernoemd ;).

Ik ben dus de hele dag alleen tot in de nacht, Boris die komt rond vijf uur in de ochtend uiteindelijk thuis. Ik keutel wat af in huis, draai wasjes, ruim rommel op en werk aan twee artikelen.

image215 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Tussendoor kijk ik de ‘Yolanthe Documentaire’ van Tim den Besten. Hij duurt maart een kwartiertje maar in die vijftien minuten heb ik een grote ergernis opgebouwd voor die Tim. Wat een oen.

DSC 7453 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Tijd om pizza te maken uit het vuistje! Boris vind dit altijd minder lekker dus als hij weg is eet ik vaak wat ik graag wil.

DSC 7460 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

En tijdens het eten kijk ik de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars en een oude aflevering van Gordon Ramsay’s Hells Kitchen UK.

image3 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

En ik download Kiwi. Wat vind ik er van? Voor vrienden onder elkaar vind ik het extreem suf, app ze dan gewoon als je wat wil weten. Maar het is een hele leuke manier voor volgers om een snelle vraag te stellen! Ik heet trouwens gewoon @EliseJoanne!

DSC 7469 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

En maak nog een lekkere fruitsoep! Dit is geen echte soep natuurlijk, gewoon vers geperste sinaasappelsap met stukjes fruit. In dit geval meloen, aardbeien en banaan <3.

♥Zondag

image4 2 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Terwijl Boris nog ligt de snurken en uitslaapt, sta ik vroeg op om mijn site en comments te checken. Ik doe het lekker rustig aan! Ik word altijd wakker als Boris op een vreemd tijdstip thuiskomt en ben daar altijd een beetje suffig dan van.

DSC 7470 - Elise's Weekly Pictorama #16 - Juni

Ik maak daarna een katerontbijtje voor hem. Eieren met ham en kaas; ieuw! Maar hij vindt het lekker..

En mijn lichaam wil niet meewerken vandaag. Er zitten van die dagen tussen en dan loop ik (letterlijk) vast met mijn knieën. Die dagen zitten er tussen. Ik geef mij er dan gewoon aan over en vaak gaat het de volgende dag dan beter. Dat is ook altijd de hoop. Vervelend genoeg kan ik dan niet aan mijn EWP werken (dat is het enige wat niet vooruit gewerkt kan worden) maar dat zij dan maar zo. Als mijn knieën niet mee willen werken dan houdt het gewoon even op.

Dat was mijn week! Aankomende week is vrij rustig. Maandag, dinsdag en woensdag werk ik in alle rust thuis. Donderdag ga ik naar het noorden toe om op Max te passen (hond van mijn ouders) en vrijdag heb ik een leuk feestje. Zaterdag helpen Boris en ik vrienden van ons klussen (Loes, die binnenkort mama wordt!) en zondag vieren wij de verjaardag van mijn vader die alweer 54 jaar zal worden.

Tot volgende week!

Liefs,

Elise Joanne