Goedemorgen! Het is eindelijk een beetje zomer, afgelopen week heb ik héérlijk genoten van de zon. Jullie ook? Naast het lekker – beschermd – bakken in de zon had ik afspraken met vriendinnen en veel gezellige momenten. Bobbi en ik spendeerden het weekend alleen omdat het baasje de hort op was met zijn voetbalelftal. Kijk je mee?

♥Maandag

image113 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

In de ochtend meteen even naar Beilen om de bril van mijn moeder op te halen. Zij is hem verloren in Curaçao dus even een tripje en een pakketje om te zorgen dat zij weer fatsoenlijk kan kijken. Wel zo fijn op ‘vakantie’. Ik kreeg van alle opties PostNL aangeraden maar ik vind uiteindelijk dat hij er véél te lang over heeft gedaan.

image26 e1434281255903 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Daarna komt Bas zodat ik hem kan overhoren voor zijn allerlaatste tentamen. En hij heeft hem gehaald; hoera! Alleen nog zijn examen – gitaar-examen, Bas zit op het conservatorium – en dan ontvangt hij zijn diploma. Jammer eigenlijk; ik vond het elke week wel gezellig, haha!

Daarna pak ik de auto om naar Hengelo (Overijssel) te gaan naar lief vriendinnetje Rianne. Zij woont daar sinds kort en ik had haar huisje nog niet gezien.

image36 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Yum!

image56 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

image46 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

image74 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

image65 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Even door het centrum lopen en make-upjes kijken.

image84 e1434281382669 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

En toen hoorde mijn oor dat Rianne (of Riet zoals ik haar graag noem) dat ze nog nóóit een Hema Hotdog op had! Dat kon natuurlijk niet langer zo doorgaan, het is bijna een zonde te noemen. Dus halen wij er eentje. En? Ze vind ze heerlijk, haha! Mijn favoriete snack als ik in de stad ben <3.

image94 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Ik breng Riet naar haar moeder toe en rijd daarna door naar Zwolle, rond half 7 ben ik uiteindelijk thuis. Boris kookt want het is maandag! Pizza it is :). En natuurlijk de nieuwste aflevering van Game of Thrones.

image104 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Mijn lekkere moppie.

image114 e1434281590733 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Dit is de meest belachelijk lelijke selfie die ik ooit van mijzelf maakte maar hij geeft goed weer hoe ik mij voelde! Rond 9 uur stappen Boris en ik nog even in onze nieuwe kleine auto (Hector!) en rij ik voor het eerst een stuk. ZO LEUK! Ónze auto. Míjn auto. Ik was echt even aan het genieten.

♥Dinsdag

image75 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Aandachttrekker.

image27 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

In de ochtend werk ik aan de ‘nieuwe’ Catrice Ultimate Stay Lippensticks en daarna vertrek ik naar de stad om te lunchen met de lieve Tim. Zijn hondje Chanel is ZÓ lief! Knuffelkontje.

image37 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

We wilden lunchen bij De Koperen Hoogte – voordat hij gaat sluiten – maar helaas zijn ze nu op maandag en dinsdag gesloten. Dus rijden wij terug en eten uiteindelijk bij het nieuwe Van de Valk Hotel. Ik heb hier vaker geluncht met mijn moeder en je zit er uiteindelijk echt heel leuk!

image47 e1434281869660 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Tim zet mij uiteindelijk thuis af rond een uur of vier en ik doe nog even snel boodschappen bij de Jumbo.

image57 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Avondeten! Ik had niet zo’n honger na die grote lunch.

♥Woensdag

image28 e1434281970406 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

In de cabrio onderweg naar Oma!

image38 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Oma – van mijn moeders kant – is nog de enige overlevende grootouder. Ze is 95 en still going strong. Dól op bloemen ook dus ik kon niet met lege handen aankomen natuurlijk.

IMG 5713 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Lieve Oma <3.

image48 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

En ze heeft het op d’r heupen en wil mij graag mee uit te lunchen nemen. Oma geniet van dit soort momentjes en ik vind het fijn om deze tijd nog met haar te kunnen spenderen. Nu ik een eigen auto heb kan ik ook sneller en vaker langs.

Rond 4 uur stap ik weer in de auto en kachel ik naar huis.

image58 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Snel omkleden, cadeautjes inpakken, kaart schrijven, salade maken en op naar een BBQ! Onze dominee, degene bij wie wij altijd met een klein clubje mensen, bijbelstudie van volgen, gaat verhuizen naar een andere gemeente. Hij is degene die Boris zijn belijdenis heeft gedaan, onze trouwdienst heeft geleid, er voor ons is geweest tijdens moeilijke momenten en van wie wij kennis kregen elke drie weken voor 4 jaar lang. Daarnaast is hij een goede vriend van mijn vader dus onderhand ken ik hem behoorlijk goed. Woensdagavond was het afscheid.

image76 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

image95 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

YUM!

image105 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Toetje!

Na een hele gezellige én lekkere avond ploffen wij uiteindelijk om half 12 in bed.

♥Donderdag

image116 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Tijd voor héél véél was! Gelukkig kan ik het buiten hangen nu wij een balkon hebben; niks fijner dan droge, frisse was die buiten heeft kunnen hangen. Het zijn de kleine dingen..

image29 e1434282632375 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Boodschappen doen en lekker even een rondje lopen, het is heerlijk weer.

image39 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Ik neem daarna snel een video op voordat het te warm wordt en ik plant mijzelf daarna buiten op het balkon. De hele dag. Omdat het kan. Ik lees trouwens nu het nieuwste boek van Karen Rose. Die kreeg ik van de Fontein omdat ze hadden gehoord hoe dol ik ben op thrillers. Binnenkort een ‘review’. Hij is nu te koop trouwens bij bol.com en echt een aanrader! Bijna uit..

image59 e1434282746297 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Boris komt thuis maar gaat meteen weer door naar een BBQ met zijn collega’s. Ik eet dus alleen; tijd voor een salade en kip. Dit eet ik vrijwel altijd als ik alleen ben, ik vind het heerlijk! Lekker simpel maar doeltreffend.

image68 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Tijd voor Pretty Little Liars!!

image77 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

En daarna even lekker kroelen <3.

♥Vrijdag

image117 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Er is iets fout gegaan met mijn video dus ik neem hem weer opnieuw op. Gelukkig had ik de spullen nog niet weggegooid!

Daarna komt Bas weer langs en doe ik boodschapjes.

image2 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Tussendoor Youtube filmpjes kijken; vooral video’s van de dames van LLG en 2wmn vind ik leuk!

image310 e1434282924512 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Ik smeer mij in met zonnebrandcreme en zit van 1 tot 7 met mijn kont in de zon!

image510 e1434282956701 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Genieten dit!

image69 e1434282967242 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Toch maar even in de schaduw; de zon is behoorlijk heet!

image78 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Boris komt thuis rond 5 uur en gaat na het eten weer weg; hij gaat samen met zijn voetbalelftal het seizoen afsluiten door een weekendje weg te gaan. Ik ben dus alleen met Bo. Niet erg, ik vermaak mij wel! Het is in de avond nog heerlijk dus uiteindelijk zit ik tot 11 uur buiten, totdat het te donker wordt om te lezen, haha! Boek is bijna uit..

♥Zaterdag

image5 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Bah, wat een rotweer volgende week..

image210 e1434283159827 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Meteen, voordat de buien losbarsten, boodschappen doen. Deze keer met de auto want ik ga niet zeulen met WC-papier, koffie, kattengrit en brokken.

image311 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Vol karretje!

image411 e1434283203801 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Aan het einde van de middag ga ik richting de stad naar Jorick en Tim.

image610 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Channelleke!

image79 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Samen Macdondals eten!

image10 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Wat er toen gebeurde vind ik nog steeds heel speciaal; er kwamen een aantal meiden naar mij toe met de vraag of ze met mij op de foto mochten. Zó lief! Ik zie wel vaker meisjes naar mij kijken en fluisteren maar vaak durven ze niet naar mij toe te komen, haha! Deze wel! Gelukkig maar, ik vind het tof om bezoekers te ontmoeten! 🙂 Ik moet wel zeggen dat dit de eerste keer is dat ik werd aangesproken door zulke jonge meiden; normaal schud ik vaker de handen van dames van mijn eigen leeftijd of ouder. Nog gefeliciteerd Anna! Hopelijk heb je een leuke dag gehad en genoten van de film met je vriendinnen.

image96 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

image86 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Daarna vertrekt Tim naar zijn moeder toe en ga ik samen met Jorick naar Jurassic World! Wij zijn beide GROOT fan en onze partners wilden niet mee, dus gaan wij lekker samen, haha! Jorick is zó lief en aardig; ik ga ontzettend graag met hen om dus het voelde ook heel normaal om samen naar de bioscoop te gaan. De film was erg leuk! Ik vond het acteertalent hier en daar wel een beetje minder.. Het 3D effect vond ik niet genoeg en heb daarnaast een schijthekel aan 3D. Maar ach, wij hebben het leuk gehad!

♥Zondag

 DSC 6722 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Zondagochtend ben ik nog steeds alleen dus luister ik de kerktelefoon. Daarna even aan de bak, ik had het huis namelijk nog niet schoongemaakt en je zag de stofwolkjes, haha! Héérlijk om in een schoon huis een nieuwe week in te gaan!

DSC 6723 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Spannend buiten he?

image120 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Terwijl Bo en ik wachten totdat baasje terug komt maak ik deze EWP en speel ik een potje Call of Duty MW3. Rond half vier komt Boris uiteindelijk thuis en kletsen wij bij.

image412 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

Even een normale en simpele maaltijd na al die BBQ’s van afgelopen week.

image511 - Elise's Weekly Pictorama #15 - Juni

En even wat vitamientjes; vanochtend vergeten! Echt een aanrader trouwens, je dag beginnen met een glas verse sinaasappelsap. Zo gedaan! En lekker :).

Daarna is het tijd voor het derde seizoen van Orange is the New Black! Wij kijken drie afleveringen en gaan rond 11 uur naar bed.

Aankomende week komen mijn ouders weer terug uit Curaçao, wil ik flink wat werk verzetten en moet ik nodig mijn administratie bijwerken. Op woensdag heb ik een belangrijke afspraak waar ik in de toekomst meer over vertel en op donderdag zie ik lief vriendinnetje Sanne weer voor een high-tea. Op vrijdag komt Bas weer langs en verder houden wij een rustig weekend. Dat is in ieder geval nú de planning!

Tot volgende week!

Liefs,

Elise Joanne