e519bb72 ed32 4957 8056 e45f4281c016 1024x768 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!

Goedemorgen! Het is vrijdag, tijd voor een nieuw dagboek. Het is tijd voor de kerstboom, hoera! Dat prikkelige ding maakt ons helemaal gelukkig, heerlijk die lichtjes en gezelligheid. Ik zat in Rotterdam, we gaan uit eten met mijn schoonfamilie en ik heb een fotoshoot voor KekMama. Kijk je mee?

Donderdag

IMG 7791 769x1024 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!

Tijd om naar Rotterdam te gaan! CoolBlue hield een event, voor het eerst voor met hun vaste bloggers & vloggers en wij waren welkom op het kantoor. Ballenbakken, pingpongtafels, flipperkasten en héél véél jonge mensen daar op kantoor, haha. Heel leuk om te zien. De oprichter van CoolBlue, Pieter Zwart, gaf ook een praatje en dat was enorm inspirerend. Gezellige middag zo!

e519bb72 ed32 4957 8056 e45f4281c016 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!

Daarna nog even samen sushi eten met deze leukers! Voor degene die niet weten wie wie is (van links naar rechts) Michelle Bollen van Bijzonder Klein Wonder, Sanne van LavieSanne en natuurlijk Aranka van Byaranka.nl.

Vrijdag

IMG 7855 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!

Ik ben de hele dag bezig met campagnes aanleveren, er was even een flinke deadline voor meerdere klanten. O.a voor Mastercard en hun #opgetrommeld actie (waarbij je, als je de hashtag gebruikt op Facebook & Instagram met het broodtrommeltje van je kinderen, zij op hun beurt weer een week lang schoolmaaltijden doneren aan kinderen in ontwikkelingslanden). Leuke campagne om aan mee te werken!

IMG 7916 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!

Zo gaat het eigenlijk de hele dag door; foto’s maken, stukken aanleveren, feedback verwerken, nog meer foto’s maken, mailtjes eruit, artikelen tikken, nieuwe previews aanleveren.. Ik was een beetje – behoorlijk – gaar aan het einde van de dag, haha. Tijd om de kindjes van het KDV op te halen, poffertjes voor te schotelen (dat levert altijd enorm vele gejuich op, yay voor mama!) en om mijzelf klaar te maken en uit eten te gaan. Outfit is van Chiquelle en dit weekend 35% korting vanwege Black Friday met de code BLACK35!

IMG 7926 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!

We eten bij Pampus met de schoonfamilie, als bedankje voor mijn schoonouders voor al het oppassen wat ze doen. Met liefde, dat weten wij zeker, maar desalniettemin is een bedankje dan wel op z’n plek want wij hebben er énorm veel aan.

Zaterdag

IMG 7936 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!

Tijd voor de kerstboom! Hier kijk ik al maanden naar uit, YAY! Wij hebben een nepperd, ooit heel voordelig in de sale gekocht net na kerst dus wachten tot de echte bomen in de winkels liggen hoeft niet!

IMG 7952 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!
IMG 7943 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!
IMG 7975 1 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!

Perfectie!

IMG 7989 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!

Bo keurt hem ook goed <3

Zie je ballen die je mooi vindt? Gekocht bij de Tuinland! Twee jaar geleden, vorig jaar en een paar weken geleden. Ik zal dat bijna alle versieringen van afgelopen jaren er nu ook gewoon nog liggen. En katten en kleine kinderen met een kerstboom, gaat dat wel goed? Tja, bij ons wel. En ja, het is ook wel eens ‘fout’ gegaan. De kinderen weten heel goed dat ze niet aan de boom mogen zitten, Bobbi ook en heel soms luisteren ze allemaal niet naar deze moeder. Tja, dus? Lekker die boom opzetten! Hoeveel berichtjes ik kreeg op Instagram dat sommige moeders het niet aandurven, ik schrok ervan! De meeste ballen zijn van plastic – met een reden – en als ‘ie omvalt dan staat ‘ie zo weer. Nee, #loedermoeder misschien maar ik ga mij hier geen seconde druk om maken. Ik ben er ook altijd bij. De kinderen vinden de boom geweldig! Dit ga ik ze niet ontzeggen.

Zondag

IMG 8019 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!

We hebben sinds kort weer een bad voor de kinderen! Ik ben echt helemaal blij, en de bloedjes ook. Hazel vindt douchen echt niks dus het was elke week wel een paar keer drama, niet bepaald leuk. We hebben dit badje gekregen van BiBaBad en dit is een hele goeie tip van Flip mocht je geen bad hebben. In meerdere groottes verkrijgbaar, verschillende printjes en je klapt hem gewoon in aan het einde van de baddersessie. Water loopt gewoon weg naderhand en hij is heel stabiel. En ze kunnen beide er ruim in zitten en past gewoon in onze douche. Love it! Ik zie dat ze hem ook bij Bol.com hebben, ik ben groot fan geworden.

IMG 7995 1 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!

We gaan naar een verjaardag van familie in Leiden en eindigen de avond voor het vuur en de kerstboom.. Hazeltje die naar de boom kijkt.. ik smelt. Heel fijn zo!

Maandag

Van maandag heb ik geen foto’s. Ik ben de hele dag met de kinderen en genoot daar enorm van, mijn telefoon smeet ik ergens in een hoekje! Later op de dag bracht ik ze naar Nunspeet voor hun vaste oppasmoment met de schoonouders en had een heerlijke avond alleen met Boris. Aanrader, om je telefoon gewoon weg te leggen.

Dinsdag

IMG 8108 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!
IMG 8103 769x1024 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!

We starten de dag met een bakkie pleur en mijn mailbox!

IMG 8118 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!
IMG 8125 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!

Mijn pakketje van Chiquelle komt binnen en ik pas de items meteen eventjes. Deze twee setjes zijn de nieuwe kerstfavorieten denk ik! De jurk kocht ik in M maar een S had uiteindelijk goed gekund, van de rokjes doe ik vaak wel een M trouwens, de truien een S of gewoon de beschikbare onesize.

IMG 8126 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!

Oh ja, de was.. #bravehuismoeder

IMG 8151 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!
IMG 8164 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!

Bobbi moet naar de dierenarts voor haar jaarlijkse controle en prikje voor de niesziekte. Daar wordt ze niet bepaald blij van.. Ze haalde behoorlijk uit naar de dierenarts maar hij dacht dat hij haar wel even kon aaien ná het prikje. Nope beste man, verkeerd gedacht, haha. Ze was een beetje boos op mij en wilde niet bij mij komen liggen naderhand. Ze heeft me úrenlang boos aangekeken, haha. Diva.

IMG 8186 1024x768 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!

Boris en ik eten samen en hij haalt daarna de kinderen weer op. Dat betekent dat ik vaak iets maak wat de kinderen minder lekker vinden, zoals dit gerecht; gevulde courgette met couscous en een visje. Recept van de Appie trouwens!

Woensdag

IMG 8205 769x1024 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!
IMG 8211 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!

Op naar Amsterdam voor mijn fotoshoot voor KekMama! Twee maanden geleden werd ik geïnterviewd en vandaag was de fotoshoot. Het is een artikel over mijn ‘grijze’ haar, tezamen met twee andere dames. Eentje is natuurlijk grijs, de ander verft ook haar haar in deze stijl maar dan helemaal. Ik was de ‘ashblonde’ versie. Super spannend wel want ik houd totaal niet van de camera. Ja, als vlogger klinkt dat wellicht raar maar dan houd ik de camera zelf vast én de content is voor mijn eigen kanaal. Het wordt een ‘spread’ in het blad van januari of februari, mijn hoofd komt dus MEGA groot in het blad, dat wist ik pas toen de shoot klaar was, haha. Ik was enorm zenuwachtig beken ik, vond mijzelf en alles aan mijzelf maar stom die ochtend (het was die ene week, weetjewel..) en was gewoon kapot onzeker. Maar de fotografe was erg enthousiasmerend en de visagiste heel lief. De foto’s mag ik nog niet laten zien maar van wat ik zag ben ik er erg blij mee! Gelukkig, haha.

IMG 8224 768x1024 - Elise's Weekly Pictorama #13 - Tijd voor de kerstboom!

Eind van de middag kom ik vrij moe thuis en plof op de bank met mijn mail en de nieuwste vlog die online kwam gisteren.

Dat was ‘m!

Het is nu donderdagochtend als ik deze EWP maak en sta in de startblokken om naar Amsterdam – alweer – af te reizen voor een borrel met mijn agentschap. Dit weekend vieren we Sinterklaas met ons gezin en mijn schoonfamilie, nu al zin in! Ook omdat het goed is als de beste man weer gaat wieberen, haha. Nog even de laatste cadeautjes scoren en het feest kan beginnen. Volgende week heb ik eindelijk een kalme werkweek dus ik kan even content knallen voor de maand december zodat ik vrij kan nemen met de feestdagen.

Fijne week!

Liefs,

Elise Joanne