DSC_6219 (2)

Hi! Afgelopen week was weer een drukke week. Ik ging opnieuw een aantal keren naar Amsterdam voor leuke persevents, kletste bij met vriendinnen en gaf het gehele huis een voorjaarsschoonmaak. Ik werkte aan mooie reviews en nieuwe favoriete producten en plande mijn hele zomer vol met afspraken. Kijk je mee?

♥Maandag

DSC_6114

Ik speel een beetje met mijn nieuwe Naked 1 palette die ik kreeg vorige week. Mooi dingetje! Tot nu toe vind ik de kleuren mooier en fijner dan bij de Naked 2 & 3.

image1

Maandagochtend komt Bas meteen langs voor zijn planning.

image3

Tijd voor boodschappen samen met Boris. Wel in een héle drukke Lidl want het is Tweede Pinksterdag. Ik was straal vergeten dat de winkels dan dicht zouden zijn maar uiteindelijk blijkt de Lidl een aantal uurtjes open te gaan.

image5

Broodjes met soep en een film.

image2

En in de avond nog wat loempias, moet kunnen.

image4

En aardbeien voor de vitamientjes :).

♥Dinsdag

image5

Ik schrijf een review over de nieuwe Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks.

image6

Vooral deze, de Pink Dragon vind ik erg mooi! Makkelijk te gebruiken voor elke dag maar bijzonder genoeg.

image1

In de middag ga ik naar Hattem, naar Loes om bij te kletsen. Het is zo’n 20 minuten lopen langs de dijk vanaf de bushalte en ik geniet daar altijd énorm van.

image2

Loes is zwanger dus heeft constant trek ik lekkere dingen dus haalden wij een ijsje en een slushie voor mij! Ook hier weer; moet kunnen. Levensmotto geworden.

image3

Rond zes uur ben ik thuis en maak ik beenham uit de oven met verse boontjes (ieuw, uit pot? Never!) en krieltjes.

image7

En in de avond word ik aangestaard door Bobbi terwijl ik mijn favoriete hapje van perzikyoghurt en cornflakes eet. Schooierd. Ik heb tweets gekregen van bezoekers die het ook hebben geprobeerd en het heel lekker vinden, haha! Told you 🙂

image4

Even checken welke reis ik morgen naar Amsterdam en terug naar Nunspeet moet nemen voordat ik ga slapen.

♥Woensdag

DSC_6112

Even de laatste hand aan een artikel leggen.

image2

Tijd om met Aranka naar het L’oreal persevent te gaan! Altijd gezellig om samen te reizen. Aranka moest in de ochtend werken dus had carrot cake meegenomen.

image1

ZO lekker!

image4

Beetje spelen met de nieuwe L’oreal app. Grappig dingetje! Als je kijkt naar de camera dan onthoud hij dit beeld en geeft hij allerlei make-up opties. Ik koos hier voor een donkere zwoele look en dit ‘plakt’ hij dan op je gezicht terwijl je je wel kan bewegen binnen het scherm. Tof!

image12

Lekker!

image11

De prachtige Doutzen.

image16

Essie lakjes.

image19

Even een touch-up van de wenkbrauwen.

image17

Yum!

image14

Ook L’oreal komt met een nieuw nude palette. Hij gaat €20,00 kosten en is vanaf september verkrijgbaar. Hij zat in de goodiebag dus ik ga hem nog reviewen aan het einde van de zomer.

image15

Swatches maken van de nieuwe lippenstiften. Van de roze versie krijg ik een speciale editie mee met mijn naam erin gegraveerd, erg tof!

image21

Terug in de trein naar huis!

image20

Even een broodje eten, anders houd ik het niet vol.

image23

Daarna tijd om uit eten te gaan met mijn schoonfamilie omdat Boris zijn ouders 38 getrouwd waren afgelopen week. Poeh, dat is lang! Het eten was lekker en het was gezellig.

image24

Oh, en het was een buffet aan toetjes en daar neem ik het van, haha! Het is maar goed dat mijn lijf is zoals het is want anders zou ik soms tonnetje rond zijn vanwege de dingen die ik wil eten ;). Oh, en alles is opgegaan. Opnieuw; moet kunnen.

image1

De treinreis van vandaag.

DSC_6187

Maar eerst de review schrijven van de nieuwste Essie Surf’s Up! Zomer Collectie 2015.

image3

Opnieuw samen met Aranka naar Amsterdam. Laatste stukje met de bus. Donderdag stond in het teken van de Kruidvat en de introductie van hun nieuwste lijn; Spa Secret.

image18

De ‘gele’ Bali-lijn. Dit is mijn favoriet! Hij ruikt hemels!

image6

Gezelligheid met bloggers.

image10

De ‘groene’ Japan-lijn. Deze is de zogenaamde unisex lijn maar ik vind hem alsnog vrouwelijk genoeg. Boris vind hem ook erg lekker maar dat vind ik niet vreemd, hij gebruikt mijn douche-producten op dagelijkse basis, haha. Een lekkere frisse geur!

image13

Het event was in een Amsterdamse spa in de Indische buurt. Erg leuk!

image15

Yum!

image17

Uitleg en informatie.

image16

Proberen, fotograferen en b(v)loggen.

DSC_6202

Ik kom kapot thuis, ik word altijd énorm moe van tripjes Amsterdam. Tijd dus voor pizza en de bank.

♥Vrijdag

DSC_6208 - kopie

De spulletjes van de goodiebags opruimen en meteen gebruiken voor onder de douche om alles lekker uitgebreid te testen.

DSC_6211

Tijd om het huis schoon te maken en goed ook. Ik begin rond half 10 en ben pas rond 2 uur klaar. ALLES maakte ik schoon. Héérlijk gevoel.

image1

Of ik naar Douwe Bob wil in november? Natuurlijk liefje, ik ga mee!

image3 - kopie

Vrijdag eten wij frietjes.

♥Zaterdag

DSC_6210

De bloemen die ik kreeg van Boris vorige week zien er nog mooi uit! Gebera’s blijven lang mooie gelukkig. Stukje eraf, groene plantjes weg en een nieuw vaasje; zo goed als nieuw.

DSC_6219 (2)

Bo komt bij mij kroelen terwijl ik werk <3.

DSC_6320

Ik voel mij heel de middag behoorlijk vervelend (lcihamelijk dan) en ik besluit Boris over te halen tot een spelletje Triviant. Hij wint.

image3

Pakketjes tijd; nieuwe producten van Braun! Super tof om te krijgen, erg blij mee :).

DSC_6346

DSC_6350

Bobbi kiest voor de doos. Maar natúúrlijk.

image2

Krieltjes, salade en cordon bleu.

DSC_6327

Kroelen met baasje.

Daarna kijken wij de film Still Alice over een vrouw die gediagnosticeerd wordt met Alzheimer op jonge leeftijd, ze is amper vijftig. Een hele heftige en emotionele film.

♥Zondag

Van de zondag heb ik geen foto’s gemaakt. Niet bewust, het was simpelweg niet foto-waardig. We gaan naar de kerk, ik werk aan deze EWP, wij eten risotto met champignons, spelen Call of Duty en krijgen bezoek van een vriend. Een hele rustige dag, een mooie afsluiter van het weekend!

Dit was mijn week! Aankomende week is eigenlijk een beetje zoals deze week. Op maandag komt Bas weer langs en gaat Boris auto-shoppen voor ons met zijn vader. Na 26 jaar zonder een autootje is het nu een keertje tijd. Alles op de fiets gaat niet en de trein is ontzettend duur. Dinsdags werk ik heel de dag thuis en komt in de middag mijn vader langs voor een bakje thee tussen de bedrijvigheid door. Op woensdag brengt Boris mijn ouders naar Schiphol vanwege hun werkreis naar Curaçao en dan zie ik ze/hem tenminste nog even. Fijn dat wij de auto kunnen lenen in deze tijd! In de middag ga ik naar Sanne in Amersfoort. Donderdags heb ik waarschijnlijk mijn laatste persevent van dit seizoen; het is komkommertijd en alle zomerproducten zijn nu wel uitgebracht of worden nog verzonden zonder dat daar een event voor nodig is. Mijn laatste tripje Amsterdam voor de komende tijd dus! Op vrijdag word mijn allerliefste man alweer 26 jaar dus is het tijd voor een feestje! Althans, een feestje met zijn tweetjes want wij gaan zijn cadeau kopen en uit eten. Volgende weekend is ook ons kleine nichtje Anna jarig, die wordt één jaar. Op zondag zit dus onze woonkamer vol om Boris zijn B-day te vieren en wij die van Anna.

Tot volgende week!

Liefs,

Elise Joanne