Hi! Tijd voor een nieuwe Elise’s Weekly Pictorama want het is immers maandag. Afgelopen week was rustig en heb ik lekker thuis gewerkt. Wij pasten op de hond van mijn ouders, ik begon aan de voorjaarsschoonmaak en heb voor het eerste in mijn Youtube-leventje langer dan een uur gedaan over een video opnemen. Aankomende week wordt druk dus ik vond een kalm weekje niet erg. Kijk je mee?

♥Maandag

image2

De maandag begint rustig, ik start de dag met een wandeling en boodschapjes bij de Lidl. Ik had niks ‘nodig’ maar als je toch in de buurt bent..

image3

Mijn schoonzus had pindarotsjes gemaakt en ze zijn héérlijk! <3. Misschien zelf een keertje maken voor de site.

image5

Maandag is de enige dag dat het eigenlijk lekker weer is dus ik plof op een stoel in de zon en kom er niet meer vanaf tot het einde van de middag.

image7

Dit vind ik zo grappig om te zien! Bobbi is ontzettend nieuwsgierig naar de buitenwereld maar het is toch wel een beetje spannend.. Half verborgen, half aan het loeren; prima combi!

image4

Tijd voor een spelletje Call of Duty! Het is een heerlijke dag zoals je merkt.

image6

Pizza en een nieuwe aflevering van Grey’s Anatomy. Trouwens; wij eten altijd twee pizza’s, niet ééntje! Bezoekers dachten dat wij samen er maar één oppeuzelden maar dat is niet zo, haha! Dat is ook voor mij echt te weinig.

image8

Tijd voor aardbeien!

♥Dinsdag

image5

Ik begin de dag met foto’s maken en reviews schrijven.

image4

En dit is het lakje wat ik de rest van de tijd ophoud; dit is Essie Wraps me Up.

image1

Ik kreeg een aantal cadeautjes van Tim een tijdje geleden en ik ben verzot geworden op deze; de Sabon Body Lotion Mist in de geur Musk. Hij is héérlijk! En veel minder ‘musk’ dan je zou denken.

DSC_5148

DSC_5157

DSC_5151

In de middag komt mijn moeder langs met kleine dondersteen Max! <3

DSC_5017

Cadeautje van mijn schoonouders, meegenomen na een tripje Ierland vorige week.

DSC_5171

Pakketje! Nieuwe O.P.I Brights Collectie.

DSC_5177

Om 6 uur is Boris thuis en maak ik onze favoriet voor voorjaar en zomer; Thaise Biefstuk Salade.

image3

Tijd voor Modern Family en veel gesnaai.

♥Woensdag

image1

image2

Ik begin de dag weer met een rondje te lopen.

image3

Héérlijk weer ondanks die wolkjes.

image9

Yay! Weer 25% korting bij de Douglas op alle lipsticks en lipgloss! Geldig tot eind mei.

image12

Hi doerak!

image6

Tijd voor de was. Lekker buiten opgedroogd dus alle kleren ruiken geweldig fris. Daar kan geen wasverzachter tegenop!

image5

Ik werk in de middag aan mijn mail en een aantal concepten voor artikelen. Rond 3 uur staat de buurvrouw op de stoep om te vragen of ik Turkse thee kom drinken dus ik schuifel naar haar prachtige (roze!) huisje wat echt werkelijk ALTIJD schoon is, haha!

DSC_5493

En natúúrlijk heeft ze weer gebak voor mij! Ik had haar afgelopen week wat chocoladetruffels gegeven en haar cultuur zegt dan dat ze mij wat terug moet geven. Ik klaag niet, Nordan bakt geweldige dingen.

image8

Tijd voor zelfgemaakte Babi Ketjap.

image1 (2)

Om 8 uur komt vriendinnetje Lidia langs om broodnodig bij te kletsen, het was alweer drie weken geleden sinds de laatste keer. Hapjes van de buurvrouw erbij en grote mokken thee; meer heb je niet nodig. Lidia gaat eind van de zomer trouwen dus wij hebben altijd een onderwerp om over te kletsen. Ze laat haar jurk maken en dat vind ik héél gedurfd en bijzonder. Maar dat laatste, zo is Lidia ook en ze verdient iets prachtigs en unieks.

image10

En de postbode komt tussendoor met nieuwe producten van Rituals en Etos. Alleen… de producten van de Rituals zaten geheel ONDER HET SOP.. De fles Bath Soap is geknapt op de een of andere manier en zorgde ervoor dat die in de prullenbak zijn leven verder moest voortzetten en dat de andere items niet meer foto-waardig waren. Zonde! Meteen een mailtje gestuurd naar het Pr-bureau. Ze hadden het in alle eerlijkheid ook niet héél veilig ingepakt.

♥Donderdag

DSC_5496

Donderdag is het Hemelsvaart en eigenlijk staat die dag ook in het teken van Max. Mijn ouders gaan naar een verjaardag en Max is dan te lang alleen dus pasten wij even op. Veel foto’s van Max dus.

image1

image3

Meteen even een rondje lopen met zijn drietjes. Geen geweldig weer maar lekker genoeg voor een wandeling. Die ik langer volhoud dan Max met zijn kleine pootjes, haha.

image6

<3.

image16

Terwijl Max slaapt komt Bobbi gluuren. Bobbi vind Max niet bepaald boeiend en het gaat prima zolang Max niet blaft. Zodra dat gebeurt gaat Bo blazen. Terecht, ik zou dat ook doen.

image10

Samen tukken.

image11

Je zou het niet zien aan alle foto’s maar Max is dódelijk vermoeiend.. Ik heb geen zin in eten koken dus wij bestellen wat. Geen gezonde salade deze keer, gewoon een goede kapsalon.

image13

image15

Even samen een klein uurtje lopen na het eten.

Rond half elf wordt Max weer opgehaald en ploffen wij doodop in bed samen met Bo.

♥Vrijdag

image2

Mijn prachtige baby-nichtje Anna! Af en toe krijgen wij foto’s van de meisjes (drie nichtjes en twee kinderen op komst!) opgestuurd. <3

image3

Vrijdagochtend werk ik bijna 5 uur lang aan een campagne video. Ik kan daarna dan ook geen camera of bewerkingsprogramma meer zien.. 1 uur opnemen, 2 uur bewerken, 1 uur uploaden en de resterende tekst verwerken. Poeh.. Ik ben dat niet gewend! Normaal zet ik de camera aan, ik praat en zet hem weer uit. Ik bewerk hem tien minuten en gooi hem op Youtube.. Effe wat anders nu dus!

Tijd om schoon te maken. Bas komt in plaats van vandaag aankomende maandag dus ik stort mij op het huis.

image4

Schoon!

image5

Ook schoon.

image6

Oeps..

image7

Om 6 uur maak ik een simpele maaltijd (in een bizar schoon huis!).

image10

image8

Even knuffelen met baasje.

 image11

Daarna tijd voor een spontane actie! Boris en ik besluiten om half tien om naar de kroeg te gaan. ‘In de buurt’ it is!

image14

En na drie martini’s en drie speciaal biertjes voor Boris (en een geweldig gezellige tijd) duiken wij de Macdo in.

image15

Lekker! Moet kunnen.

Rond half 1 liggen wij weer in bed. Af en toe zo’n actie doet ons goed, haha!

♥Zaterdag

DSC_5556

Ik begin de dag met het schrijven van reviews.

image1

En in de middag gaat het fout met mijn knieén. Dat gebeurt helaas maar is verschrikkelijk kak. Wij zouden naar Sanne gaan om te eten met haar man en daarna door naar een verjaardag maar beide zeg ik af. Tijd voor rust en pillen.

image2

En tijd voor een frikandelbroodje. Alleen lekker met héél véél grove mosterd.

image3

Ik kom de hele dag de bank niet af. Bobbi ook niet.

♥Zondag

image1

Oh, dit doe ik trouwens nog elke ochtend; snel een sapje persen. Lekker en gezond. Goede basis 🙂

DSC_4672

Hi!

image5

Ik maak deze EWP af terwijl Lorelei van Gilmore Girls in mijn oren scheldt en nuttig een kopje thee.

image2

Tijd voor eten.

image3

Pakketje dat ik gisteren binnen kreeg van de nieuwste The Body Shop Virgin Mojito; lekker fris!

Terwijl Boris voetbal kijkt werk ik verder aan mijn site en plan ik mijn bezigheden voor aankomende week. En die week is druk! Maandag ga ik met buurvrouw Aranka naar Amsterdam voor een ‘Secret Event’ maar wij weten al dat het over Urban Decay zal gaan en ik ben ZO benieuwd! Zin in dus. En Bas komt weer langs natuurlijk. Dinsdag zit ik weer in Amsterdam voor Ici Pairs, woensdag wordt eindelijk ons raam gemaakt en moet ik heel de middag thuis blijven (ugh..) en donderdag zit ik opnieuw in Amsterdam, lunch ik hopelijk met mijn broer in Rotterdam en organiseren wij de bijbelstudie deze keer. Vrijdag kom ik bij van alle druk en zal ik mijn routine trouw blijven door het huis weer te boenen. Drukke week dus!

Tot volgende week!

Liefs,

Elise Joanne