De ‘Gewoon Niet..!’ TAG gaat al behoorlijk lang het rondje in Blog- en Youtubeland. Ik loop achter, dat is zeker want ik behandel hem nu pas. Ik zag hem weer voorbij komen bij Cynthia en ik herinnerde mij dat ik hem toen ook al zo leuk vond! Beter laat dan nooit; ik ga in 12 categorieën aangeven waarvan ik vind dat het eigenlijk niet kan, waarvan ik denk dat het beter achterwegen gelaten kan worden. Gewoon niet dus!

Gewoon niet TAG Elisejoanne.nl 3 - De 'Gewoon Niet!' TAG (Artikel)

♥Eten

Ik lust énorm veel. Vroeger was dat wel anders; ik at amper wat, had nooit honger en heel veel eten vond ik niet lekker, vooral groente lustte ik niet. Dat is nu wel anders! Ik ben dol op groente, vind het erg lekker én gewoon echt nodig. Mensen die de zelfs al de groenteschilfers in een Maggi macaroni pak al voldoende vinden? Gewoon niet.. Maar ik vind nog steeds witte bonen in tomatensaus en witlof echt héél… ranzig. Ja, echt. Als ik dat eet moet ik vaak kokhalzen. Erg he?

♥Muziek

Gewoon niet in muziek? Rap, Hardcore, ‘Gabber’ etc. Ik vind snel muziek takke herrie in alle eerlijkheid. Ook dance/trance muziek vind ik verschrikkelijk.. Alternatieve keuzes waarbij men meer schreeuwt dan zingt vind ik ook echt niks. Verbannen die handel. Ik snap ook oprecht niet dat men dat leuk vindt!

Gewoon niet TAG Elisejoanne.nl 2 - De 'Gewoon Niet!' TAG (Artikel)

♥Kleding

Heb je even? Ik heb keuzes in garderobe die mij niet staat en ik heb ook keuzes in het algemeen die andere mensen dragen die ik niet zo begrijp.. Schoenen uit de jaren ’90 zoals Dr. Martins of van die zwarte laarsjes met zo’n dikke platform. Verschrikkelijk. Crocs blijf ik té lelijk vinden, maar wie niet? Zelfs mensen die het dragen vinden ze lelijk maar dragen ze omdat ze lekker zitten. Onesies.. Je bent toch geen groot kind? Crop tops vind ik ook zo’n ‘keuze’.. Het zal je vast goed staan hoor als je maatje 34 hebt maar dan alsnog hoef je je lichaam toch niet zo te tonen? Ik had voor mijn zwangerschap namelijk maatje 34 en een strakke buik maar ik vond mijzelf er echt te oud voor. Dat je het kán dragen wil niet zeggen dat je het moet doen. Noem mij preuts maar dat vind ik oprecht. ‘T zelfde geld voor een flink decolleté; bedek ze maar gewoon :). Het kan heel goed dat jij het niet eens bent met mijn bovenstaande opmerkingen, maar hé daar is deze TAG ook voor he ;).

♥Geurtjes

Onduidelijk vind ik of hier parfum wordt bedoeld of een andere geur die ik maak hem iets breder en kies voor het laatste! Dan is mijn antwoord simpel; salie en oud zweet.

♥Seizoen

Ik vind alle seizoenen leuk en zijn voordelen hebben! En elk seizoen heeft zijn nadelen. Het voorjaar start niet snel genoeg en mijzelf kleden vind ik lastig. De zomer kan soms zó vies warm zijn in Nederland of juist niet warm genoeg. De herfst is prachtig en héél sfeervol maar die verrekte regen… De winter vind ik prachtig en tevens erg sfeervol, vooral als het sneeuwt! Maar juist die sneeuw zorgt voor veel viezigheid naderhand en veel gedonder met (openbaar) vervoer. Mijn knieën vinden het ook niet héél fijn..

♥Zoetigheid

Zachte dropjes.. Ik wil ze kneiterhard en super zout! En koekjes met een koffie smaak.. Brrrr…

♥Youtube

Lastige vraag! Ik ben zelf geen fan van die hele typische gelikte video’s die bijna niet meer ‘echt’ zijn. En Youtubers die om de 10 seconden een video knippen, ik snap de noodzaak daar niet van? Af en toe een knipje om een nieuwe ‘scène’ in te luiden vind ik heel normaal, maar na elke zin? Grappig genoeg vinden sommige dat heel professioneel! Ik niet :).

♥Macdonalds

Tja, ik heb zelf 4 jaar lang in een straat van de Macdonals gewoond! Ik lust ook alles van de Macdonalds maar eet bijna altijd hetzelfde; McChicken menu met cola, frietsaus, een gewone hamburger en kipnuggets met BBQ-saus. Ja, en het gaat allemaal op! Wat ik zelf nooit zou bestellen is de McKroket; dat kan je eten bij een snackbar, waarom eet je dat bij de MD? Vreemd.. Oh, en de Macdonalds heeft super vaak plakkerige tafeltjes.. En koude friet. Irritatiepuntje.

Gewoon niet TAG Elisejoanne.nl  - De 'Gewoon Niet!' TAG (Artikel)

♥Personen

Beetje lullig onderwerp eigenlijk! Maar ik heb wel ‘personen’ of trekjes die ik minder goed trek. Voorbeelden daarvan zijn mensen die te laat komen, kortzichtigheid, zemeligheid, mensen die zalvend praten, slachtoffergedrag etc. Tja, we hebben allemaal wel irritaties denk ik. Oh! Vooral mensen die niks lustten vind ik moeilijk te verdragen. Je eet gewoon wat de pot schaft, je ben geen kind en groente liggen niet op je bord om mooi te wezen.

♥Bekend Persoon

Ik trek K3 niet zo goed, haha! Dat Vlaamse accent in combinatie met een bepaalde kinderlijkheid.. Oef.. Ronnie Flex is niet bepaald mijn type en Olivia uit de realityserie The City heeft bij menig aflevering het bloed onder mijn nagels vandaag gehaald. Maar; ik ken al deze mensen niet persoonlijk! Dus het is eigenlijk niet netjes om te zeggen.

♥Party

Festivals of meerdaagse feestjes. Ik denk dat het vast hartstikke gezellig is! Maar ik heb daar helemaal niks mee. Ik pas :).

♥Ouders

Beetje vreemd dat deze er tussen staat! Reden of geen reden; je ouders publiekelijk afvallen is echt not done. Dus deze vraag beantwoord ik niet :).

Wauw, wat een klaagfestijn, haha! Heerlijk om soms even te doen. Als jij dat ook hebt en je had deze TAG nog niet gedaan ben je welkom hem over te nemen natuurlijk. Wat vind jij nou dingen die gewoon niet kunnen? Hoor het graag in de comments!

Liefs,

Elise Joanne