Bij oud-klasgenootje Lucinda, kwam ik deze ‘vragenlijst’ tegen, de 25 Levensvragen! Niet een echte TAG maar ergens ook weer wel. Afijn, ik beantwoord in ieder geval zéér random vragen maar eindig toch weer lekker persoonlijk en filosofisch. Moet kunnen! Kijk je mee?

Bobbi Klein - De 25 Levensvragen TAG

♥Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?

Een hele lieve en tegelijkertijd ‘stoute’ foto van Bobbi!

♥Je gaat naar een kroegje/cafe; wat bestel je?

Cola, Ice-Tea of een wijntje. Als ik écht in een goede bui ben, genoeg heb gegeten én de volgende dag nergens naartoe hoef dan bestel ik een witte martini met veel ijs en citroen. Mijn favoriete drankje :).

♥Welk woord gebruik je echt té vaak?

Kak. Denk ik.. Simpelweg. Desalniettemin. Gewoonweg. Moet ik doorgaan?

♥Wat is je favoriete film?

The Life of David Gale.

♥Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?

Programma’s met Fred van Leer en Hotter than my Daugther!

♥Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?

Hungry van Dotan.

♥Naar wie was je laatste appje?

Naar Lotte, een collega van mijn nieuwe werk; hele lieve meid!

♥Wat was je eerste e-mailadres?

Degene die ik nog steeds heb! Nu al bijna 15 jaar. De reden is heel simpel; mijn broer maakte hem voor mij en hij vond van die frivole e-mailadressen idioot dus hij maakte er gewoon eentje met mijn voor en achternaam in hotmail. Broer’s wil is wet.

♥Waar kun je je enorm aan ergeren?

Onwetendheid, bemoeienis en ongevraagd en ongepast advies.

♥Wat is je meest awkward moment ooit?

Oef… ik heb vaak domme dingen gedaan of gezegd! Maar ik weet nog wel dat ik een keertje met een vriendje in een café zat en ik naar boven liep, een trapje op om naar de WC te gaan en ik struikelde.. voor het zicht van het hele café. GENANT.

♥Wat is je favoriete dag van het jaar?

Mijn verjaardag! 😀 Ik ben net een klein meisje dan; ik ben DOL op cadeautjes! Het is toch fantastisch dat er mensen zijn die zich willen verzamelen voor jou en je ook nog eens presentjes geven? Ik vind dat heel speciaal..

♥Wat is je favoriete emoji?

Het drolletje/poepje. En echt om heel veel verschillende redenen, haha!

Foto 6 IG Elise Joanne - De 25 Levensvragen TAG

♥Katten of honden?

Nou, wij hebben Bobbi natuurlijk en er bestaat geen liever of meer aanhankelijk beest dan zij. Maar… ik houd totaal niet van katten! Ik ben een hondenmens, 100%! Wij hebben thuis ook altijd honden gehad en zullen in de toekomst ook honden krijgen. Maar wij zagen Bo op een foto en het was liefde op het eerste gezicht. Zij is mijn poezenbaby.

♥Utrecht of Amsterdam?

Utrecht is gezelliger, Amsterdam is bijzonder. Beide niet leuk genoeg om er te wonen, véél te groot!

♥Koffie of thee?

Thee.

♥Serie of film?

Beide! Zolang het beide ook echt kwaliteit is. Wij kijken echt véél series en films maar het moet oscar-waardig zijn. Onderhand is er al zoveel langsgekomen dat je eisen gaat stellen en die zijn vrij hoog. House of Cards, Walking Dead, Homeland, Game of Thrones etc. Dát zijn kijkwaardige series. Natuurlijk zit er ook grappige versies tussen zoals Big Bang Theory maar dat zit ook erg vernuftig in elkaar natuurlijk.

media xl 655390 - De 25 Levensvragen TAG

♥Engeland of Amerika?

Beide. Als halve Britse in een ander leven, heb ik een zwak voor Britannië, altijd al gehad. Onderhand er ook al best vaak geweest en zullen er nog veel tripjes volgen. Maar Amerika is onze ‘droom’. Een roadtrip door Amerika staat al jaren op de planning en hopelijk, als wij vijf jaar getrouwd zijn, gaan wij ons er aan wagen.

 

♥Vlees of vis?

Beide! Jongens, ik ben een Zeeuw dus vis gaat er in als een malle! Maar wel échte verse vis, niks uit de diepvries (behalve vissticks want die zijn de bom). Aankomend weekend gaan wij een weekendje naar Zeeland en daar zullen de kokkels, garnalen, mossels en zeetongen ons om de oren vliegen. Noorderlingen snappen niet hoe vis bereid moet worden.. Vlees vind ik héérlijk! Vooral rood vlees. Varkensvlees eten wij amper.

♥Drank of drugs?

Geen van beide. Ik drink één keer per maand en dan houdt het wel op. Waarom? Ik vind een martini of een wit/rood wijntje lekker af en toe, maar ik kan er niet zo goed tegen én heb er ook niet altijd zin in.

pp 31389048 - De 25 Levensvragen TAG

♥Spice Girls of Backstreet Boys?

Mmmm… Dan toch Spice Girls! Ik was altijd Emma vanwege mijn lange blonde haren, maar wilde Gerrie zijn, haha!

♥Bert of Ernie?

Bert! Ernie was veel te frivool.

♥Buurman of Buurman?

Ik ‘ken’ dat eigenlijk niet..

♥Sesamstraat of Villa Achterwerk?

Sesamstraat!

♥Meest random feitje over jezelf?

Ik huil heel veel. Emoties uit ik met tranen. Tja..

Quote ELisejoanne.nl - De 25 Levensvragen TAG

♥Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?

In dit leven is er maar één relatie ontzettend belangrijk, en dat is degene die je met je partner hebt. Alle andere relaties, hoe belangrijk die ook zijn, daar ben je niet mee getrouwd, daar sticht je geen gezin mee. Let wel; dit geldt voor mij persoonlijk. Boris en ik zijn partners voor het leven en dat is de relatie waar je het meest aan moet werken en wat het hoogste dient te staan op je prioriteitenlijstje. Relatie met ouders, die is simpelweg minder van belang geworden. Vrienden zijn ontzettend belangrijk om te hebben, maar wanneer die relaties wellicht overgaan is je partner degene die blijft. Afgelopen jaar hebben Boris en ik veel meegemaakt. Er zijn veel dingen met óns gebeurd maar ook in onze familie en met vrienden. Relaties werden – helaas – verbroken. Wij stonden er uiteindelijk, aan het einde van het verhaal, altijd alleen samen voor. Dát heeft ons sterker gemaakt.

Ondanks dat dit geen échte TAG is ga ik mensen uitnodigen om deze vragenlijst ook te doen! Dagmar, Evelien, Lotte, Kelly en Aranka; beantwoorden jullie deze vragen ook?

Liefs,

Elise Joanne