Als ik een kleur nagellak zou mogen produceren, welke kleur zou dat dan zijn? Als ik ooit een boek mag schrijven, waar gaat dat dan precies over? Wat zou ik doen als ik de vrije keuze had over een scala aan onderwerpen? De lieve Dagmar tagde mij voor de ‘Creat it your way’, een hersenkrakende TAG. En dat is precies wat ik heb gedaan; mijn hersenen kraken en de antwoorden deel ik vandaag met jullie!

Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?

Niets kruidigs in ieder geval! Iets fris, zacht en licht zoets. Ik houd heel erg van de fruitige geuren zoals bosbes en frambozen. Als daar nog een citroentje in zit voor het frisje en beetje caramel voor de warmte, dan heb je voor mij de perfecte geurkaars.

Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?

Nee! Dit is zo’n lastige vraag.. Ik houd van keuze! Ik heb dan ook niet voor niks al bijna 200 potjes nagellak, ik kan niet kiezen namelijk. Maar de kans om toch zelf een nagellak kleur te ontwikkelen laat ik niet aan mij voorbij gaan natuurlijk. Ik zou dan toch kiezen voor een donkerblauw kleur, zonder glitter of veel poespas.

Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?

DSC 01984 - Create It Your Way TAG!

Een apparaatje waarmee je binnen een seconde je nagellak aan kan brengen! Lijkt mij zó ontzettend handig. Gewoon 1-2-3 en klaar!

Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?

Ik ben een echte boekenworm, ik lees ontzettend graag, veel en snel. Mijn favoriete boeken zijn dan ook de (literaire) thrillers, die verslind ik met kaft in een ogenblik. Maar zelf een boek schrijven? Schrijven is niet mijn sterkste kant, ik schrijf op een ‘ik praat tegen je manier’, dus ik heb nooit die behoefte gehad om een boek te publiceren. Ik zou dan toch schrijven over spanning en sensatie omdat ik dat het liefste lees. Maar kunnen is weer een ander verhaal natuurlijk!

Create - Create It Your Way TAG!

Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?

Ik zou een spannende actie film maken! Zoiets als een James Bond of de Bourne Triologie. Daar zou dan ook Matt Damon in spelen, ik vind dat een geweldige acteur. Of samen met andere mannen van hetzelfde kaliber zoals Mark Wahlberg.

Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?

Ik zou dan dolgraag een winkeltje willen waar ik allerlei soorten make-up kon verkopen van merken die lastig te verkrijgen zijn in fysieke winkels (in Nederland). Denk hierbij aan Sleek, KIKO, Urban Decay, Benefit, Too Faced etc. Lijk mij echt ge-wel-dig.

Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?

Ik ben het op dit punt compleet eens met het antwoord van Dagmar; een robot die huishoudelijke klusjes kan doen! Badkamer goed schrobben, stofzuiger door het huis, de afwas schoon boenen, het bed opmaken en de blousjes strijken. Zalig.

Create 2 - Create It Your Way TAG!

Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?

Ha! Hier weet ik héél goed antwoord op te geven! Ik zou een app ontwikkelen waarbij je de schoenen van iemand die je toevallig ziet en leuk vindt, kan fotograferen, kan uploaden en heel snel meteen weet waar ze die heeft gekocht en voor hoeveel. Geniaal toch?!

Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?

Iets poezeligs en knuffeligs! Een combinatie van een hond, een poes en een aapje. Lijkt mij echt heel schattig maar ook een beetje bizar..

Als je een superheld zou zijn, hoe zou je er dan uitzien en welke krachten zou je hebben?

Mmmm.. Ik zou mijzelf wel willen kunnen verplaatsen in flits van een seconde naar een andere kamer, plaats of land. Maar ik zou ook wel een soort superkracht willen om de waarheid bij mensen te ontlokken, dat ze niet anders kunnen dan de waarheid spreken tegen je. Ik zou hem dan niet altijd gebruiken hoor, want altijd alles willen weten is ook niet goed. Soms zijn leugentjes om bestwil niet verkeerd, iemand kwetsen doe je namelijk niet graag.

Create 3 - Create It Your Way TAG!

Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?

Ik zou meer vakken stimuleren in presenteren en communiceren. Jezelf presenteren voor een klant, bedrijf of klasgenoten is ontzettend belangrijk en het is goed deze ‘skills’ te ontwikkelen. Je krijgt dit al wel op school in mindere mate, waar je vaak jezelf wel doorheen kan worstelen. Ik zou dan een vak maken waarbij je dit leert, en goed ook, én waarbij je zakt als je een 7 haalt of lager. Streng he?

♥ Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?

Nou, ik heb laats mijn twee lievelingssmaken ontdekt! De limoen-basilicum vind ik goddelijk dus die is er al gelukkig. Ook zag ik laatst Bueno ijs liggen wat ik niet kon weerstaan, ook ontzettend lekker. Als je daar knetterstukjes aan toevoegt en die laatste smaak maakt zonder melk (ik kan niet tegen melk producten) dan ben ik zielsgelukkig.

Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?

Limoen-basilicum! Met een scheutje bosbes erbij.

♥Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?

Iemand die uitzonderlijk sarcastisch kijkt.

Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?

Create 4 - Create It Your Way TAG!

Wij zijn druk meubelen aan het uitzoeken voor een nieuw plekje en dat gaat worden zoals wij eigenlijk altijd al wilden. Wij zouden alles wat wij nu dan uit hebben gezocht ook uitzoeken voor in een droomhuis, maar dan groter, beter en duurder. Oh, en het allerliefste met een immense inloopkast! Het uiterlijk van het huis maakt mij minder uit, ik ben dol op jaren ’30 woningen met oude karakteristieke elementen in een nieuwbouw jasje. Het liefste dicht bij een meer en bos maar wel binnen 5 minuten van een groot centrum. Ach, dromen mag. Oh! En wel in Zwolle. Ik ben in mijn leven te vaak verhuisd om mijn ‘thuis’ te verlaten. Want Zwolle is dat namelijk wel echt.

Ik hoop dat je het een leuke TAG vond om te lezen! Als je hem wilt overnemen staat dat je zeker vrij om te doen. Bij deze TAG ik in ieder geval; Anne, Aranka en Cynthia!

Liefs,

Elise Joanne