Vandaag even een kleine Blog Update! De zomer is inmiddels in volle gang en we zijn allemaal aan het genieten van de terrasjes, het zonnetje en de gezelligheid. Vele zijn op vakantie geweest, zijn de laatste spulletjes in de overvolle koffers aan het douwen of gaan binnenkort weg. Ikzelf zit binnenkort op mijn vakantie adresje en zal daar geweldig van gaan genieten. Vandaar even een update! Ook ik zal, net zoals aan aantal andere bloggers, een vakantierooster implementeren.

Zomerseizoen is komkommerseizoen; iedereen heeft eigenlijk wel wat beters te doen dan binnen te zitten en blogjes te lezen. Jammer, maar zo is het simpelweg elk jaar. Ik merk het aan mijn bezoekersaantallen en aan de bedrijven; minder bereikbaarheid én minder collecties die uitgebracht worden. Dit laatste betekent ook minder nieuwe producten om over te schrijven. Dat maakt allemaal niet uit, want aan het eind van augustus trekt het vanzelf weer aan. Maar tot die tijd hebben jij en ik andere plannen!

Vanaf morgen tot en met 18 augustus hebben Boris en ik ‘vakantie’. Ik heb vooruit gewerkt zodat er elke dag een nieuw artikel online zal komen. Maar er zal, deze zes weken, geen tweede artikel verschijnen. Het vooruit werken voor die weken was al dermate inspannend dat ik het dubbele simpelweg niet zag zitten. Tel daarbij op dat de bezoekersaantallen velen malen minder zijn dan gewend, is het tijd om lekker te genieten van deze rustige tijd. Alsnog kan je elke dag je shot Elise Joanne komen halen natuurlijk! Ik laat mijn site op een niveau achter wat jullie gewend zijn maar op deze manier kan ik ook vakantie vieren. Elke dag om 06:00 komt er een artikel online en op woensdag en zaterdag, zoals altijd, een video. Wanneer er een advertorial online komt, zal ik deze inplannen om 15:00.

Over een klein tijdje zal ik anderhalve week vanaf 1000+ kilometer afstand (vanaf Zwolle) mijn website in de gaten houden. Ik kan dan niet reageren op vragen en comments, mede vanwege het gebrek aan Wifi in ons vakantiehuis. Na twee weken ben ik weer in Nederland en dan zal ik reageren waar kan en nodig (maar houden wij nog wel vakantie maar dan thuis). Vanaf 18 augustus draait Elisejoanne.nl weer op volle toeren.

Ik wens jullie een hele fijne vakantie toe, of je nou thuis blijft of lekker in Kos gaat rond hoppen. En ik ga lekker genieten van wijn en kaas in Frankrijk. Ik hoop dat jullie nog een gaatje vinden in de drukke agenda’s (of relaxte agenda’s) om elke dag even het artikel van de dag te lezen!

Liefs,

Elise Joanne