Allerliefste bezoekers,

Met oprechte pijn in mijn hart moet ik soms beslissingen maken die ik niet leuk vind. Zo ook degene die ik vandaag ga meedelen. Sinds een tweetal weken merk ik aan mijzelf en aan mijn blog dat ik niet de kwaliteit op dagelijkse basis kan leveren die ik jullie ‘moet’ geven. Ik zeg moet met een reden. Ik ben een serieuze blogger. Eentje die van haar hobby het allerliefste haar werk zou willen maken. Maar om dat te kunnen doen moet ik mijn grootste tijdbesteding achter de rug hebben en dat is toch echt school.

Tot eind januari kom ik om in tijdsnood en druk. Over een aantal weken dien ik mijn onderzoek in te leveren, te presenteren en te verdedigen. Daarnaast komt er een laatste tentamen om de hoek kijken, mijn moeilijkste tentamen van allemaal.

Tot aan januari kom ik dus om in de verantwoordelijkheden voor school. Ik moet en zal mijn diploma halen maar dat houdt wel in dat ik het alles zal moeten geven. En dat laatste ga ik doen. Ik ga de knop omzetten en kiezen voor hetgeen wat er voor gaat zorgen dat ik op de lange termijn zo vaak kan bloggen zoals ik het ‘t liefst zou willen; mijn diploma. Als ik die eenmaal heb kan ik de helft van de week besteden aan bloggen, dus eigenlijk jullie fulltime voorzien van een artikel (wellicht zelfs twee keer per dag!).

Dus, voor het eerst in negen maanden moet ik jullie een bericht meedelen waarvan ik niet op had gehoopt en zelfs niet had gedacht het te moeten geven. Ik kan jullie niet meer dagelijks voorzien van een artikel. Hoe vaak dan wel? Dat weet ik niet. Wellicht een zestal keren in de week. Wellicht een vijftal keren in de week. Misschien een viertal. Waar het om gaat is dat ik niet vast kan houden aan een planning want juist dat zorgt ervoor dat ik geen ruimte krijg om mijn diploma te halen en aan de andere kant kwaliteit kan leveren op deze blog.

ik wil dat jullie de kwaliteit op elisejoanne.nl krijgen die ik, als Elise Joanne zijnde, aan jullie wil geven. Die kwaliteit was er niet altijd de afgelopen artikelen en dat vind ik zeer kwalijk. Ik wil graag artikelen posten die qua foto’s, inhoud en wijze van schrijven sterk zijn, precies zoals ik het ‘t allerliefste zie.

Ik kies voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Ik kies voor de lange termijn en niet de korte. Ik ben er namelijk om te blijven, dat was mijn gedachte toen ik 21 februari begon en daar geloof ik nog steeds in. Vanaf februari komen er dus weer op dagelijkse basis artikelen op de site. Tot die tijd komt er een artikel of filmpje online wanneer ik daar tijd voor heb en ik tevreden ben. Denk nu niet dat dit maar twee keer in de week zal zijn, of als ik toevallig toch een aantal achter elkaar plaats dat ik weer helemaal terug ben. Het zal daar simpelweg tussenin liggen.

Meer dan vragen om jullie begrip en jullie aanhoudende bezoekjes kan ik niet. Dus ik laat het graag bij die simpele vraag. Ik doe mijn best en de laatste tijd heb ik jullie niet mijn beste werk gegeven. Vanaf nu wel weer! Alleen in mindere mate.

Liefs,

Elise Joanne