Elise's Weekly Pictorama December #2 2017 - Events & Winter Wonderland!

Bij deze, een kort berichtje van mijn hand om jullie allen hele fijne feestdagen te wensen. As we speak zit ik nog de laatste hand aan dit berichtje te leggen terwijl ik onder de mascaravegen zit vanwege All You Need is Love. Wij zijn afgelopen weekend bij mijn ouders geweest in Zeeland en zullen de komende twee dagen ondergedompeld worden in de kerstsferen bij mijn schoonouders en in ons nieuwe eigen huis.

En daar heb ik onwijs veel zin in! De afgelopen dagen bij mijn ouders waren al heerlijk en ik vind het fijn om dit jaar een kerstdag met mijn eigen gezin te hebben. Heerlijk!

Ik hoop dat jullie omringt mogen worden door vrienden en familie, door dierbaren met wie je deze dagen door wil brengen. Geniet van al het eten, let niet op de calorieën, neem dat extra chocolaatje en geef je kind/partner/zus/moeder/vriend nog een extra knuffel.

Aankomende week ben ik er nog gewoon te vinden met een Elise’s Weekly Pictorama (ik weet alleen niet precies zeker wanneer), en een aantal artikelen. Tussendoor geniet ik als een malle van mijn gezin in ons huis, onze eerste kerst hier!

Heel veel liefs,

Elise Joanne