K5303 - Over mij

Elisejoanne.nl is een persoonlijke lifestyleblog met moederlijke randjes en een beauty-touch. Een website waar ik dagelijks mijn ei in kwijt kan. Elisejoanne.nl startte ik omdat het mijn wens was om de volwassen vrouw met enige affiniteit met make-up, te helpen en adviseren met mijn reviews. Ik startte mijn blog dan ook als ‘beautyblog’ maar onderhand dekt dat bij lange na niet meer de lading. Sinds de geboorte van mijn zoon Fos behandel ik lifestyle en moedergerelateerde artikelen. Zo ben ik een all-round blogger met veel verschillende rubrieken die een mooi geheel vormen. De nadruk ligt nu op die moederlijke randjes, het leven wat ik samen met mijn gezin elke dag heb en de onderwerpen die daarbij passen.

Sinds februari 2013 bestaat Elisejoanne.nl, en sinds het behalen van mijn HBO-Rechten diploma in maart 2014, heb ik besloten van mijn blog mijn werk te maken. Eerst dus als beautyblog, nu als persoonlijke blog. Ook sta ik sinds maart 2014 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ik ontvang met liefde elke maand bijna 50.000 unieke bezoekers en met het prachtige aantal van meer dan 200.000 unieke pageviews heb ik cijfers gecreëerd waar ik uitermate trots op ben. Het was hard werken de afgelopen jaren jaren om te zijn waar ik nu ben en mede door de passie, enthousiasme en liefde voor mijn werk geniet ik nu full-time van mijn succes.

Mijn man Boris is de liefde van mijn leven (verschrikkelijk cliché maar wel ontzettend waar), en Fos is onze prachtige zoon die op 1 maart 2016 ter wereld is gekomen. In juni 2018 werd onze heerlijke dochter Hazel geboren, een tweede bengel voor dit gezin! En de derde Uk mogen wij in februari 2021 verwelkomen want ik ben zwanger! Ons gezin wordt compleet gemaakt door poezenbeest Bobbi. In Zeeland liggen mijn herinneringen en Zwolle is sinds negen jaar mijn blijvend nieuwe thuis.

Mocht je mij willen volgen op Social Media dan kan dat natuurlijk! Volg mij op Bloglovin, Twitter, Facebook en Instagram.

Voor de zakelijke mogelijkheden voor u als adverteerder of PR-bureau kunt u kijken onder het kopje ‘contact’, u bent welkom mij een mail te sturen via elisejoanne@hotmail.nl.

Liefs,

Elise Joanne