IMG 7679 1 - Ook op kantoor in de kerstsferen!

Ik ben een sucker voor kerst, onderhand is dat maar al te duidelijk volgens mij! Het liefst zet ik in elke ruimte – inclusief de WC – een kerstboom, lichtjes of hangt er ergens een kerstman of verloren bal. Ik vind het ook echt de leukste tijd van het jaar, kan er niet veel anders van maken. Ook op mijn kantoor heb ik wat versieringen gehangen want als ik er moet werken moet het ook wel gezellig zijn! Ik heb een groot rek hangen tegenover mijn bureau en hang daar altijd kaartjes (van jullie!) en foto’s.

IMG 7680 1 - Ook op kantoor in de kerstsferen!

IMG 7784 - Ook op kantoor in de kerstsferen!

En die foto’s moeten natuurlijk wel eens afgewisseld worden, voorheen plande ik altijd een bezoekje aan de Hema en printte ik wat foto’s uit die ik op dat moment er wilde hebben hangen. Dat duurt dan vaak even, ik vergeet het constant te doen. Het is ook geen enorme prioriteit natuurlijk maar wel erg leuk. Ik heb sinds kort de HP Tango X en ik vind dit echt een geweldig printer, alleen al omdat ik dus mijn foto’s vaker kan afwisselen. Deze printer is écht een aanrader, geloof mij. Hij is makkelijk, in twee stappen te installeren en je kan printen, scannen en facturen versturen vanaf je telefoon. Koppel de HP Smart App met je telefoon en Instagram en binnen luttele seconde print hij je favoriete foto’s die je hebt gepost of die dierbare herinneringen die je nog in je telefoon hebt staan.

 

IMG 7652 1 - Ook op kantoor in de kerstsferen!

IMG 7681 1 - Ook op kantoor in de kerstsferen!

IMG 7655 1 - Ook op kantoor in de kerstsferen!

Zoals je kan zien is hij ook nog esthetisch heel plezant voor het oog, het lijkt net een groot boek! Spot de printer, haha. Hij is heel mooi ‘verstopt’ door de grijze stoffen kaft die je eroverheen kan klappen. Vind ik absoluut een leuk pluspunt, ik gebruik een printer niet dagelijks en zo’n groot ellendig ding hoeft van mij niet constant op mijn bureau te staan, ruimte in te nemen. Wil je hem gebruiken? Duw de kaft dan naar achter en gaan met die banaan.

Inscannen kan je dus ook heel gemakkelijk doen met je telefoon, ik vind dat zó fijn! Ik heb vaak samenwerkingen die ik moet ondertekenen, dat kan ik nu heel makkelijk doen met mijn telefoon. Met de Smart app kan je overzichtelijk zien welke knop waarvoor dient en je hoeft niet nog tien stappen te herhalen voordat je die bewuste functie eindelijk kan proberen. Je app scant het document en jij doet daarna ermee wat nodig is. Toevoegen aan een mail, op je telefoon bewaren of printen om in je mappen te bewaren als naslagwerk voor de belasting. Wat jij wil. Als ZZP’er vind ik dat ideaal, ik heb hem al veelvuldig gebruikt voor kleine dingen. Je kan ook tekeningen of grafische prints die je zelf hebt gemaakt op je telefoon of tablet naar je printer sturen. Denk hierbij aan een ontwerp waar je mee bezig bent maar die in ‘real life’ wil zien of bijvoorbeeld kerstmenu’s of kerstkaartjes. Alles kan! Een logo, een menukaartje voor Kerstavond of die kleurplaat voor je zoon.

IMG 7955 - Ook op kantoor in de kerstsferen!

Ik gebruik hem dus ook heel graag voor foto’s afdrukken en de kwaliteit is echt top! Ik las al goeie reviews over deze optie en het stelt inderdaad niet teleur. Ik heb dus mijn saaie rek een beetje een kerstlook gegeven en versierd. Ik heb een aantal favoriete foto’s van afgelopen weken uitgeprint en opgehangen, binnen enkele minuten was het klaar. Je koppelt dus je instagram en je kiest de foto die je wil (vaak heb je die al bewerkt en in de juiste afmeting, handig!), je klikt erop en hij print hem af.

IMG 7647 - Ook op kantoor in de kerstsferen!

IMG 7654 1 - Ook op kantoor in de kerstsferen!

IMG 7678 1 - Ook op kantoor in de kerstsferen!

Als je je aanmeldt voor de HP Instant Ink optie (optioneel, wel handig zeker als je veelvuldig print) zodat je nooit meer zonder inkt komt te zitten. Je printer bestelt automatisch nieuwe inkt als de cartridges bijna leeg zijn en je betaalt een vast bedrag per maand. Als bonus print je foto’s tot 13×18 cm gratis vanaf je smartphone, en die zie je op bovenstaande foto’s in mijn geval. Bij aankoop van de HP Tango X krijg je twee maanden gratis Instant Ink en een setje 13×18 cm foto’s erbij. Deze printer krijgt op Coolblue een 9,3 en dat is echt heel netjes. Ik heb zelf eigenlijk geen nadelen, alleen dat de gehele cartridge vervangen moet worden wanneer één kleur op is. Mijn ervaring is wel dat dit vaak toch relatief gelijk op gaat dus een groot nadeel vind ik het niet. En het feit dat je een telefoon of tablet nodig hebt om hem te installeren vind ik absoluut geen nadeel, dat máákt de Tango printer en zorgt juist voor enorm veel gemak.

De HP Tango X (inclusief twee maanden gratis Instant Ink) kost €199,- en is verkrijgbaar bij Coolblue.

Liefs,

Elise Joanne

Dit artikel bevat een gekregen product ter review.