HEMA decoratie - Nieuwe Sfeerdecoratie en Woonaccessoires van Hema!

Hema, wat houd ik toch van je! En wie nou niet? Mijn favoriete poeder komt er vandaan, rompers voor de kinderen, onderbroeken voor mijzelf en accessoires voor in huis. Voor deze herfst kan je weer hele leuke nieuwe spulletjes voor in je woning vinden en ik laat je vandaag daar een aantal van zien. Kijk je mee?

HEMA bed decoratie - Nieuwe Sfeerdecoratie en Woonaccessoires van Hema!

Zie ik flamingo’s? Zie ik, Elise Joanne, nou bij de Hema flamingo’s? Ja! Hazel haar kamertje staat er vol mee en met reden, ik vind dit echt een geweldige print. Nu wij bezig zijn met de slaapkamer make-over al helemaal, de kleuren zouden perfect passen. Dit flamingo dekbed kost €17,50 en is 200 cm bij 140 cm. De kussens, dekbedden en dekbedovertrekken kan je nu scoren met 20% korting. Boris heeft geen winterdekbed en het begint kouder te worden in de nachten dus wij gaan daar dit weekend even kijken.

HEMA decoratie3 - Nieuwe Sfeerdecoratie en Woonaccessoires van Hema!

HEMA decoratie4 - Nieuwe Sfeerdecoratie en Woonaccessoires van Hema!

HEMA vaas2 - Nieuwe Sfeerdecoratie en Woonaccessoires van Hema!

HEMA decoratie2 - Nieuwe Sfeerdecoratie en Woonaccessoires van Hema!

HEMA decoratie5 - Nieuwe Sfeerdecoratie en Woonaccessoires van Hema!

Het ‘hebben’ gehalte is vrij groot bij deze inspiratie, haha. De dinerkaarsen vind ik echt heel tof, goud en in de vorm van een diertje. Die kosten €5,- per stuk. De keramieke potten met dierenkoppen in groen en roze zijn sowieso even het bekijken waard, een keertje wat anders dan anders. Ik heb mijn oog laten vallen op de roze vogel in ieder geval die zou tof staan in de nieuwe slaapkamer. Die kost trouwens €12,50, echt een net prijsje. Kaarsen, vazen, houdertjes en waxinelichtjes haal ik vaak bij de Hema, alleen al omdat ze vrij vaak leuke acties of stapelkortingen hebben. Op dit moment is er een 3 + 1 actie op alle kaarsen. De nieuwe tinnen koffie kopjes in bordeaux en grijs vind ik ook mooi, leuk dat je daar ook bijpassende bakjes van hebt. En mocht je je eigen recepten willen opschrijven en bijhouden kan dat in een leuk ‘my own recipes’ boekje voor maar €5,-. En ben je een wijnliefhebber zoals wij? Dan heb je nu gave gouden rendierkoppen als wijnstopper! Ze doen ook lekker kerstig aan trouwens, perfect voor aankomend seizoen. Sowieso zijn er al veel kerstitems verkrijgbaar online en in de winkels.

HEMA bord2 - Nieuwe Sfeerdecoratie en Woonaccessoires van Hema!

Hema heeft echt heel veel letterborden zag ik, op de bovenstaande foto’s kon je er al een paar zien en deze is ook nieuw toegevoegd. Prijsjes variëren van maar een paar euro tot twee tientjes. Zelf had ik eigenlijk wel met een letterbord mijn zwangerschapsweken in een foto willen bijhouden, misschien leuk om alsnog te doen met de leeftijd van Hazel in maanden. Mocht jij zwanger zijn is dat wellicht even een tip!

HEMA decoratie - Nieuwe Sfeerdecoratie en Woonaccessoires van Hema!

HEMA kussen geel - Nieuwe Sfeerdecoratie en Woonaccessoires van Hema!

HEMA licht en kussens - Nieuwe Sfeerdecoratie en Woonaccessoires van Hema!

HEMA vis decoratie - Nieuwe Sfeerdecoratie en Woonaccessoires van Hema!

HEMA kussens - Nieuwe Sfeerdecoratie en Woonaccessoires van Hema!

HEMA kleed blauw - Nieuwe Sfeerdecoratie en Woonaccessoires van Hema!

Mijn oog ziet een okergeel plaid.. Okergeel lieve mensen, need i say more? Kussen vind ik sowieso heel tof, misschien nog wel leuker dan het kleedje. En past ook perfect in de woonkamer of de nieuwe slaapkamer. Ik zag trouwens dat de ze nu hele leuke gouden en okergele badkamer items heeft zoals handdoeken en washandjes. Nu ook in een stapelkorting van 3 + 1 gratis. Badmatten vallen hier trouwens ook onder! Het onderste donkerblauwe kleedje met franjes vind ik tof voor over de bank in de woonkamer, degene die wij nu hebben past eigenlijk net niet qua kleur en dat is mij een doorn in het oog. Sowieso heeft hij zijn beste tijd gehad onderhand. Hij is 130 cm x 150 cm zag ik en kost €25,-.

HEMA tafeldecoratie - Nieuwe Sfeerdecoratie en Woonaccessoires van Hema!

HEMA plaid rood - Nieuwe Sfeerdecoratie en Woonaccessoires van Hema!

HEMA kaarsen2 - Nieuwe Sfeerdecoratie en Woonaccessoires van Hema!

HEMA sfeerbeeld decoratie - Nieuwe Sfeerdecoratie en Woonaccessoires van Hema!

Hele leuke nieuwe items van Hema, hebben ze goed gedaan! En fijn dat ze er meteen goede kortingsacties aan hebben gekoppeld. Op alle badkameraccessoires geldt 20% korting, op keuktextiel geldt tweede halve prijs en op de opbergboxen 2 + 1 gratis. Wij hebben aanvulling nodig omdat Fos onderhand vijf verschillende soorten blokken heeft en ik niet alles op één grote berg wil gooien. Zo kan ik tenminste ook nog zelf alles terugvinden als hij weer eens vraagt waar een specifiek blokje of onderdeeltje van zijn Duplo is, haha. Maar als ik zo zie wat ik wil dan plaats ik maar online even een bestellen, hoef ik er tenminste niet mee te sjouwen, haha. Vergeet niet dat je bij een deel van de aanbiedingen wel een klantenpas nodig hebt maar die kan je gratis aanvragen en als je punten spaart (elke euro is een punt) kan je die inzetten voor nieuwe persoonlijke kortingen.

Zie jij iets naar je gading? Winkelse!

Liefs,

Elise Joanne