DSC 1563 1024x678 - Nieuwe Posters voor de Babykamer van Zusje!

Ik vind het leuk om het ‘proces babykamer’ met jullie te delen en ik krijg er ook hele enthousiaste reacties op gelukkig! Want alleen maar de kamer laten zien als hij af is, ergens aan het einde van mijn derde trimester, vind ik zo zonde. Ik koop aardig wat, ik stijl wat af en ik denk dat mijn inspiratie wellicht ook inspiratie kan zijn voor een ander. Ik laat vandaag de nieuwe posters zien die binnen kwamen vorige week, en ik vind ze zó tof! Kijk je mee?

DSC 1570 1024x678 - Nieuwe Posters voor de Babykamer van Zusje!

Ik heb een aantal items die op de muur komen al binnen of al bedacht en ik moet ze nog aanschaffen. Een deel daarvan deelde ik in dit artikel. Volgend weekend komt mijn schoonvader langs om het een en ander alvast op te hangen, dat zal de ruimte al enorm anders maken denk ik. Niet alles is dus nog binnen en ook niet alles hangt natuurlijk maar de aankopen delen kan wel gewoon. Ik wilde voor de babykamer een aantal zaken aan de muur; een muursticker van een hertje, een nachtlampje, een dierenkop-knuffel en posters. Ik had voor onze woonkamer drie prachtige en stevige posters gekocht bij Desenio en ik wist dat ze vrij geregeld goeie aanbiedingen hebben. Ik wachtte dus tot er weer een 25% kortingsactie langskwam en sloeg mijn slag. Als je dus een leuke poster ziet op de website, wacht dan gewoon tot er een actie is, die heb je bijna elke week wel.

DSC 1549 1024x678 - Nieuwe Posters voor de Babykamer van Zusje!

DSC 1571 1024x678 - Nieuwe Posters voor de Babykamer van Zusje!

Het olifantje, de eerste poster die ik zag en meteen wilde. Zachtroze in de ballonnen maar verder vrij naturel, perfect. Zeker omdat de achtergrond van de muur een kleur krijgt. Ik vond een houten lijst het mooiste staan bij deze poster.

Ik wist meteen wat ik wilde, een grotere vierkant creëren met allerlei formaten posters in lijsten. Maar uiteindelijk vond ik dat wat te veel worden met de andere items die ik ook op wilde hangen en sommige posters die ik perse in een groter of kleiner formaat wilde, hadden ze juist niet in die grootte. De keuze is reuze maar net niet zoals ik het wilde hebben. Dus besloot ik 3 lijsten te doen van dezelfde grootte, 30 cm bij 40 cm. Drie verschillende posters, drie verschillende lijsten en ik ben helemaal verliefd!

DSC 1559 1024x678 - Nieuwe Posters voor de Babykamer van Zusje!

DSC 1572 1024x678 - Nieuwe Posters voor de Babykamer van Zusje!

De flamingo! Ja, pure liefde is dit. Zusje heeft als ‘diertje’ het hertje maar qua accessoires waren Boris en ik ook verliefd op flamingo’s, geen idee waarom. Maar er zijn een aantal stukken in haar kamertje met een flamingo dus een poster kon niet ontbreken. Niet schreeuwerig roze, gewoon mooi en puur met haar witte achtergrond. Perfect!

De posters komen op de linkermuur, boven het bedje te hangen. De muur erachter krijg de oudroze kleur van Flexa en ik denk dat dit heel mooi gaat staan. Er komen twee lijsten boven elkaar met zo’n 30 cm ertussen, rechts daarvan komt de derde die precies in het midden van de twee andere hangt.

DSC 1541 1024x678 - Nieuwe Posters voor de Babykamer van Zusje!

DSC 1573 1024x678 - Nieuwe Posters voor de Babykamer van Zusje!

Het hertje, die kon ook niet ontbreken. Het hertje en de flamingo, de diertjes voor Zusje. En ik wilde sowieso graag posters met diertjes erop, ieder in een eigen stijl. Geen quotes of bladeren of verfstrepen maar dieren want die zijn gewoon fantastisch mooi. De achtergrond is heel zachtroze/beige. Je hebt verschillende hertjes op deze manier op een poster bij Desenio trouwens, deze sprak mij het meeste aan. En door de achtergrond met kleur net even anders dan de andere twee. 

Ik heb onderhand al best veel lijsten gekocht bij Desenio en eigenlijk met veel plezier. Ze houden goeie kortingsacties, hebben een groot aanbod leuke en mooie posters en bijpassende lijsten. Dat laatste vind ik ook erg fijn; hoe vaak ik wel niet een poster wilde kopen maar dan geen bijpassende lijst kon vinden of later nog er eentje moest aanschaffen. Ik vind dat zelf niet praktisch, gewoon in één bestelling. Ik was voor deze drie posters met deze drie lijsten zo’n €60 kwijt zonder verzendkosten. Met korting dus, even voor de beeldvorming.

Wat vind je van mijn nieuwe posters?

Liefs,

Elise Joanne