IMG 6958 2880x2160 1 scaled - De baby/kinderkamer van Hazel - roze, hout & marmer!

Na het uitgebreid laten zien van de speel- en kinderkamer van Fos & Hazel en de sneak peek een tijdje geleden is het tijd voor het echte werk! Vandaag de roze kinderkamer van Hazel, met hout, marmer en cheeta’s. Kijk je mee?

Er is sinds de verhuizing weinig veranderd aan het meubilair van Hazel, het meeste is hetzelfde gebleven. De verf en het behang zijn wel veranderd, alsmede het hele gevoel van de kamer omdat hij een behoorlijk stuk groter is. Waar kan heb ik linkjes toegevoegd naar het specifieke item mocht je geïnteresseerd zijn. Als je vragen hebt gerust stellen! Dit artikel is niet gesponsord, enkele items heb ik tijdens mijn zwangerschap van Hazel gekregen.

De roze kleur verf aan weerszijde van de ruimte is de kleur A00575 van Sikkens. Het ‘marmeren’ behang is afkomstig van de Karwei genaamd Milona (dessin 101872). Ik had genoeg aan één rol á €149,-. Het behang aan de andere kant is van Annet Weelink Design genaamd ‘leopard’ en is verkrijgbaar in diverse kleuren, wij hebben degene met de roze achtergrond.

Commode

IMG 6900 2880x2160 1 scaled - De baby/kinderkamer van Hazel - roze, hout & marmer!
IMG 6920 2160x2880 1 scaled - De baby/kinderkamer van Hazel - roze, hout & marmer!
IMG 6908 2160x2880 1 scaled - De baby/kinderkamer van Hazel - roze, hout & marmer!
IMG 6931 2160x2880 1 scaled - De baby/kinderkamer van Hazel - roze, hout & marmer!

De commode is wel veranderd sinds de verhuizing. Herkent iemand ‘m? Hij komt uit Fos z’n oude kamer, hij heeft immers geen commode meer nodig! Dus Hazel d’r kleine versie staat nu bij ons op de slaapkamer, zij heeft deze grotere gekregen. Stuk handiger, ik kan er gewoon meer in kwijt. De commode zelf is de Hemnes met acht lades. Ik heb de knoppen vervangen met gekleurde versies in geel, roze en grijs (loods5). Enkele gouden zijn palmbomen en katjes gekocht bij Boer Staphorst maar ik zie ze online ook bij Home Stock. Althans, ongeveer dezelfde!

Voor de commode ligt het super toffe kleed van Oyoy, ben er nog steeds zó blij mee!

Naast de commode staat de ‘trash’ prullenbak (loods 5) en aan de andere kant de wasmand van 3Sprouts gekocht via Ilovespeelgoed. Heel leuk merk!

Op de commode staan mandjes van Sostrene Grene en het schaap is van de Prenatal. Aan de wand hangen die posters van Desenio. Check even Instagram, er is altijd wel een blogger die een kortingscode live heeft staan. Check de hashtag #desenio en dan kom je een heel eind.

Op het plankje (Ikea) staat een aantal accessoires zoals een puzzel van Done by Deer, boeken van Lifestyle2Love met daarboven een roze kooitje van Ikea. Het mandje met flamingo’s daarnaast is ook van Sostrene Grene.

Kledingkast + leeshoekje

IMG 6958 2880x2160 1 scaled - De baby/kinderkamer van Hazel - roze, hout & marmer!
IMG 6939 2160x2880 1 scaled - De baby/kinderkamer van Hazel - roze, hout & marmer!
IMG 6948 2160x2880 1 scaled - De baby/kinderkamer van Hazel - roze, hout & marmer!
IMG 6963 2160x2880 1 scaled - De baby/kinderkamer van Hazel - roze, hout & marmer!

De kledingkast is nog steeds het pronkstuk (samen met het bedje!) van de kamer. Okay, de behangetjes ook.. Afijn, de kast is prachtig (vind ik!). Het allereerste stuk dat ik kocht tijdens mijn zwangerschap, deze kast was de start en hiermee begon de vormgeving. Hij is van Droomkamertje en op dit moment is de eigenaresse met verlof. Vanaf september zal de webshop weer aangevuld worden dus mocht deze stijl je bevallen zou ik wellicht even wachten. Rib uit je lijf maar zó mooi!

De stoel is van de Karwei, een knock-off van de populaire Egg Chair van HKLiving die ik persoonlijk véé te duur vond. Prachtig maar gewoon te prijzig gezien het feit dat ik al een orgaan moest verkopen voor de kledingkast, er is een grens natuurlijk. Degene die ik heb gelinkt is ‘m niet want ik kan hem niet vinden, maar deze lijkt er enorm op en heeft een fijn prijsje! Het kleed is van Ikea en het kussentje van Ferm Living Kids. Het witte schapenvachtje is ook van Ikea.

De planken zijn ook van ikea, dit zijn eigenlijk kruidenrekjes (Bekväm), een bekende en zeer leuke Ikea hack. Het fotolijstje in de vorm van een ananas is van Loods 5 en het roze beeldje in de vorm van een hert is van Ikea. De deurstopper is ook van Loods 5, alsmede de wit met houten hanger naast de kledingkast.

Slaapplek

IMG 6864 2160x2880 2 scaled - De baby/kinderkamer van Hazel - roze, hout & marmer!
IMG 6869 2160x2880 2 scaled - De baby/kinderkamer van Hazel - roze, hout & marmer!
IMG 6858 2160x2880 2 scaled - De baby/kinderkamer van Hazel - roze, hout & marmer!
IMG 6966 2160x2880 1 scaled - De baby/kinderkamer van Hazel - roze, hout & marmer!
IMG 6975 2160x2880 1 scaled - De baby/kinderkamer van Hazel - roze, hout & marmer!
IMG 6971 2160x2880 1 scaled - De baby/kinderkamer van Hazel - roze, hout & marmer!

Als eerste natuurlijk het bedje, het bekende Stokke bed! Eerst een klein eitje voor de pasgeboren puppy, de tweede stap is zoals je hem ziet op de foto’s en de derde is nog een stap groter met het middelste gedeelte eruit. Zodoende kan je hem ook als bankje gebruiken. Erg leuk! Ik was meteen verliefd toen ik deze parel zag. Beddengoed is van de Ikea en het muziekmobiel is van Dodi for Kids. Hij is speciaal gemaakt voor mij naar mijn wensen, zo is hij niet per se te koop. Voordeel is dat je echt van alles kan vragen, de eigenaresse maakt wat jij wil in alle kleuren van de regenboog.

De poster met de dieren is afkomstig van Posterlounge en de roze elandknuffel is van KidsDepot. De gordijnen zijn afkomstig van Leen Bakker zoals al onze gordijnen in huis. Ze hebben vaak aanbiedingen en de kwaliteit is echt enorm goed voor de prijs die ze vragen, dikke tip!

Zo, dat was ‘m! Ik vind het een absolute schoonheid van een kamer, nog steeds enorm blij mee. ik kan bijna niet wachten tot Hazel wat ouder is en ik er een ‘grote meisjeskamer’ van kan maken!

Liefs,

Elise Joanne