case mate waddler skin case brown apple iphone 4 iphone 4s2 0 1024x619 - Winactie #3 Win een Telefoonhoesje van Hoesjes.nl!

 

– Gesloten –

Ben jij je telefoonhoesje zat en heb je zin in wat verandering? Vandaag mag ik namelijk als mijn derde winactie voor jullie, in samenwerking met hoesjes.nl, een telefoonhoesje van het merk ACCY weggeven! Het maakt niet uit wat voor mobiel je hebt, ACCY is er voor elk merk. Daarnaast biedt het merk ACCY een keuze voor iedereen, van fel met glitters, een groot roze exemplaar met konijnenoortjes tot simpel zwart en elegant. Ik heb laatst een prachtig rood exemplaar gereviewd voor Hoesjes.nl, klik hier om hem te bekijken.

Hoesjes.nl verkoopt hoesjes voor Iphones, Samsung, HTC, Ipads etc. Mocht je al de nieuwste Iphone 5 (S) hebben of binnenkort krijgen, ook voor de nieuwste telefoon is er een hoesje beschikbaar.

Wil jij graag dat jouw hoesje net zo goed voor de dag komt als jij? Doe dan snel mee!

Natuurlijk zijn er altijd een aantal voorwaarden:

– Laat hieronder in een comment weten dat je meedoet en laat daarbij een geldig e-mailadres achter, anders kan ik je niet mailen!

– Volg Hoesjes.nl op Facebook

– Volg mij op Twitter, Facebook en Bloglovin en like dit bericht.

– Tweet het volgende bericht op Twitter:  ”Volg @EliseJoanneNL op Twitter, Facebook en Bloglovin en maak kans op een telefoonhoesje! Bekijk de voorwaarden op https://www.elisejoanne.nl

– Deze winactie zal lopen tot en met 27 oktober 2013 – 

Veel succes iedereen!

Liefs,

Elise Joanne