Schermafbeelding 2013 05 07 om 5.23.02 PM - Win! €45 Shoptegoed bij My New Bag! + Kortingscode

 

– Gesloten – 

Van winacties word ik gelukkig, zeer gelukkig! Of ik ze nou mag organiseren of zelf winnen, ik word altijd blij van mooie producten die weg gegeven worden! Daarom ga ik gewoon door met het vieren van de 400+ Bloglovin volgers en heb ik voor de volgende viering een samenwerking met één van mijn favoriete webshop My New Bag een hele gave winactie geregeld waarbij je maar liefst €45,00 aan shoptegoed kan winnen!

mynewbag 335 1 - Win! €45 Shoptegoed bij My New Bag! + Kortingscode

Ik heb al aardig wat prachtige accessoires van de webshop My New Bag, en ik draag alles met liefde. Mijn grootste glorie is toch wel de prachtige blauwe Emma Bag (zie foto) die ik op de Beautygloss Party 2013 kocht. Daarnaast verkoopt Eline, de eigenaresse van My New Bag, ook hele leuke sjaals en kettingen (klik hier voor review). Er staan geregeld dingen op mijn wishlist uit haar webshop!

Natuurlijk zijn er altijd een aantal voorwaarden om mee te doen:

– Laat hieronder in een comment weten dat je meedoet en wat je van het gewonnen geld zou kiezen uit de webshop! Laat een geldig email adres achter, anders kan ik je niet mailen!

– Volg My New Bag op Twitter  en Facebook

– Volg mij op Twitter en Facebook en Bloglovin en like dit bericht.

– Tweet het volgende bericht op Twitter:  “Volg @EliseJoanneNL & @My_New_Bag op Twitter en FB en maak kans op shoptegoed t.w.v. €45! Check alle voorwaarden op https://www.elisejoanne.nl!

– Deze winactie zal lopen tot en met dinsdag 8 oktober 2013! – 

Daarnaast heb ik nog 10% voor iedereen die iets koop bij de webshop! Gebruik de kortingscode ELISEJOANNE10 bij je laatste stap met betaling!

Liefs,

Elise Joanne