Loavies.com winactie - What's In My Purse? Winnen! Twee tassen van Loavies! - Gesloten -

Gisteren kon je al kijken naar mijn What’s In My Purse video. In deze video liet ik met liefde zien wat ik zo al mee zeul in mijn nieuwe mooie tasje van Loavies.com. Van deze webshop mag ik nu, ter ere van het feit dat ik 1500 Bloglovin Volgers heb, twee exemplaren aan jullie weggeven! Kijk verder hoe je kans maakt op deze prachtige tasjes!

Ik ben zelf enorm blij dat ik in 15 maanden tijd zovele van jullie aan mij heb weten te binden; ik vind het flabbergasting en ontzettend bijzonder tegelijkertijd dat jullie op mij geabonneerd willen zijn én blijven. Mijn dank is ontzettend groot! De webshop Loavies is een hele leuke webshop waar ik onlangs ook een shoplog van heb opgenomen. Zij wilden dit heugelijke feit graag met mij vieren en geven heel vriendelijk twee van mij favoriete tassen uit hun webshop weg. Ik heb zelf de leuke Camel Boy Bag en geef deze én de Black Boy Bag, beide ter waarde van €29,95 aan twee van jullie lieve bezoekers weg.

Wat moet je doen om kans te maken op deze twee tassen?

♥Volg Loavies.com op Instagram

♥Volg Elisejoanne.nl op Instagram

♥Volg Elisejoanne.nl op Bloglovin (want daar is deze winactie immers voor!)

Geef onderaan dit artikel een comment waarin je vertelt dat je mee wilt doen, welke kleur tas je wilt (Beige of Zwart), en voer in het bijbehorende vakje een geldig e-mailadres in zodat ik je kan contacteren indien je gewonnen hebt. Ik zou het leuk vinden als je vertelt wanneer je mij bent gaan volgen!

 

Deze winactie zal lopen tot en met zondag 22 juni 2014 00:00

 

Heel veel succes!

Liefs,

Elise Joanne