prs landingspage 1 1024x505 - Win! Vijf keer jaarabonnement op de nieuwste streamingdienst WithLove!

Ik ben dol op ‘typische vrouwenfilms’, om het zo maar even ongegeneerd te veralgemeniseren. De typische tjikflik? Love it! Niet nadenken en gewoon lekker even genieten van de romantische setting, lieve woordjes en onmogelijke plots. Jij ook? Dan is deze winactie echt iets voor jou!

Feast of love 2 - Win! Vijf keer jaarabonnement op de nieuwste streamingdienst WithLove!

WithLove is de meest romantische streamingdienst van Nederland. Vanaf 19 november wordt WithLove → Xmas WithLove. Dan staan er elke week vijf nieuwe kerstfilms online en vanaf 1 december zelfs elke dag een nieuwe film. In totaal verschijnen er ruim 70 kerstfilms op Xmas WithLove. Van Merry Kissmas en Christmas With A Prince tot A Christmas Wedding Date en Runaway Christmas Bride. De ene film is nog zoeter dan de andere. Perfect voor de echte kerstfan zoals ik! Dit maakt WithLove de kers op de kersttaart komende periode. Dus hou jij van romantische films? Dan is deze streamingdienst hét nieuwe platform voor jou en zeker als je ook een kerstfanaat bent zoals ik.

WithLove.tv werd op 19 december 2018 gelanceerd in Nederland. Met een abonnement van €5,95 euro per maand kun je op elk apparaat genieten van alle 250 films. De romantische films en series worden geselecteerd voor en door romantiek fans.

Kan je niet wachten om je onder te dompelen in romantische settings met vallende sneeuwvlokjes en duizelingwekkend grote kerstbomen? En houd je sowieso van een heerlijke feel good movie, elke dag van het jaar?

Dan zal jij helemaal blij worden van deze winactie. Ik mag namelijk vijf jaar abonnementen weggeven van de nieuwste Streamingdienst WithLove én iedere bezoeker die via mij komt ook een maand gratis om te – letterlijk – te bekijken of dit de dienst is voor jou gedurende deze periode van het jaar.

cover mumslist 1 - Win! Vijf keer jaarabonnement op de nieuwste streamingdienst WithLove!

Winactie

Ik mag al mijn bezoekers een maand gratis WithLove aanbieden, normaliter is dit twee weken, dit is voor mijn lezers verdubbeld. Je kan WithLove daarna kijken voor €5,99 per maand. Als jij je aanmeldt via de actiepagina, geef dan aan dat je via mijn kanaal (Elisejoanne.nl) bent gekomen, ik sta als optie in het drop-down menu waaruit je kan kiezen. Het is belangrijk dat je dit doet want onder de mensen die mijn naam kiezen mag ik vijf keer een jaarabonnement weggeven! Deze winactie is niet opgezet met de andere titels die je voorbij ziet komen in het menu, het zou zonde zijn als je niet mee zou dingen met deze winactie, toch?

Uit de groep lezers die zich hebben aangemeld en – terwijl ze wachten op de uitslag lekker zoetsappige films kijken – zal dan vijf winnaars worden gekozen. Deze vijf winnaars krijgen van WithLove een berichtje op hun account dat het abonnement wordt omgezet in een jaar lang gratis kijken. Zo simpel is het!

Dus, lekker aankomende maand genieten van al het romantische kijkvoer dat al voor je ter beschikking staat. En vanaf 19 november je lekker onderdompelen met de kerstige exemplaren.

Succes en veel kijkplezier!

Liefs,

Elise Joanne