Google Loesje Elisejoanne.nl 1 - Vreemde & Populaire Zoektermen - 'Elise Wie?'

Men bezoekt mijn site omdat ze dat wellicht al jaren doen, elke dag eventjes kijken welk artikel er nu geplaatst is. Sommige van jullie bekijken alleen mijn Elise’s Weekly Pictorama uit nieuwsgierigheid, andere lezen alleen de beauty-reviews en weer een groep komt op mijn kleine wereldje terecht omdat zij gericht iets intikken op Google en uitkomen bij mij. Ik kan zien door middel van welke zoektermen de site wordt bezocht, de een logisch en de ander ietwat vreemd..

De meest populaire zoektermen of woorden zijn vaak een bepaald make-up merk in combinatie met een specifieke lijn. De Max Factor CC Cream of de MAC Faux Lipstick zijn behoorlijk vaak ingetikt, al dan niet correct geschreven. Woorden als ‘bevalling‘ of ‘bevallingsverhalen‘ zijn ook populair en ook zinnetjes als ‘tips voor een vakantie met een baby‘. Onderhand heb ik over ontzettend veel onderwerpen geschreven dus op wat voor manier dan ook; ik ben wel te vinden. Oh, en de variaties op mijn naam zijn ook niet mis.. Elissa Joanna, Elisah Joan, Eliese Johanna, Elisa Johanne, Elise – die blonde, Elise en iets met een J, Elise brildragende blogger, Elise met die bril, Joanne met de bril, die zwangere Elise etc. Bedenk het en het staat in mijn Google Analyics bij zoektermen!

En dan zijn er ook nog de vreemde zoektermen, de woorden of zinnen waarvan ik écht niet snap dat je op mijn site bent uitgekomen. Ik Google dan zelf ook die termen om te kijken hóe zij in vredesnaam terecht zijn gekomen bij little ‘ol me. Of degene die gewoon erg vreemd, brutaal en soms zelfs beledigend zijn. Even een kijkje nemen samen?

Dikke billen drie bier – Okay, nou zég ik vaak ‘dikke vinger drie bier’ maar dikke billen? En hoe kom je dan toch terecht op mijn site? Ik heb het ingetikt en ben bijna een uur bezig geweest (ja, ik was fanatiek) om uit te zoeken waar deze persoon terecht kwam, bij welk artikel. Missie mislukt helaas..

Dikke dik – Misschien heb ik mijzelf ooit zo genoemd toen ik zwanger was?

Slechte seks – Hangt er een camera in onze slaapkamer?

Gefeliciteerd jij bizarre vrouw! – Haha, hier moest ik zó om lachen! Waarom zou je dit in vredesnaam intikken op Google? Maar bedankt voor de felicitatie.

Vadsig mokkel – Nou.. dus.

Elise dikke lippen door botox? – Zouden ze mij hierbij bedoelen? Ik vraag mij oprecht af of iemand denkt dat ik a. dikke lippen heb en b. dikke lippen heb door botox..? Vreemd! Maar prima, al het bezoek is welkom!

Een derde tepel onzichtbaar maken – Nee, ik heb niks op te biechten of te bekennen. Lieve bezoekers, ik heb géén derde tepel. Chandler wel, misschien moet je Friends kijken voor tips hoe je die verbergt.

Was Elise ooit jong? – Ik moest hier nog harder om lachen dan degen hierboven! Ik weet dat ik een jong smoeltje heb in een oud-wijf jasje, ik beken! Ik ben getrouwd, moeder en af en toe ontzettend kakkerig, correct en heerlijk burgerlijk maar ik bén nog steeds jong hoor, haha.

Snol met bril – Juist.

Wat doet Boris nou? – Okay, duidelijk hoe je op mijn website bent gekomen en dat je ook daadwerkelijk antwoord zocht op deze vraag óp mijn website. Helaas, het antwoord zal je niet vinden.

Beautyblogger met een echte opleiding – Nee, er bestaat geen opleiding als beautyblogger, ook ben ik geen MUA. Wel heb ik een studie afgerond met groot succes en heb ik sterk CV. Steek die effe in je reet.

Altijd honger naar pizza – Ik hoor je!

Ik kan nog 500 woorden schrijven over de vreemde combinaties aan zoektermen maar volgens mij is het idee wel duidelijk; er is soms geen touw aan vast te knopen!

Hoe ben jij ooit op Elisejoanne.nl gekomen? Ik zou het heel leuk vinden dat te horen!

Liefs,

Elise Joanne