Vandaag heb ik een hele vrolijk video voor jullie! Eentje die namelijk gaat over kaarsen en sieraden, wat een combinatie he? JewelCandle specialiseert zich in luxe kaarsen voor jezelf of als cadeau voor een ander. In elk van deze kaarsen zit een sieraad die je er uit kan pakken naar mate de kaars meer opbrandt. Héél bijzonder idee en dus ook tijd voor mij om het uitgebreid te reviewen, testen en te vertellen! Plus aan het einde een kortingscode.

Ik laat in de video zien hoe je dus bij het sieraad kan komen. Elke kaars, in allerlei verschillende soorten en maten verkrijgbaar, bevat een sieraad met een waarde verschillend van €10-€250. Een uniek concept die ik erg bijzonder vind. Ik was dus erg benieuwd naar deze kaarsen. Want, indien je een sieraad hebt wat een lagere waarde heeft, dan moet alsnog de kaars natuurlijk de aankoop geheel waard zijn.

Met de code elisejoanne20 kan je op de website van JewelCandle twee maande lang (!) shoppen met 20% korting! Ik heb mijn best gedaan om een mooie kortingscode te regelen zodat jij ook kennis kan maken met deze webshop. Nu ook Sinterklaas en Kerst er aankomen zijn dit hele leuke cadeaus om weg te geven. Of gewoon voor jezelf natuurlijk. Omdat het kan!

Bedankt voor het kijken!

Liefs,

Elise Joanne