Bed 5 - Tijd voor een nieuw bed? Bedden inspiratie!

Ons huidige bed is een zaligheid om in te liggen, nog steeds zijn wij erg blij met de keuze. Alleen, hij wordt wat ouder en er beginnen wat ‘ligplekken’ te ontstaat. Het hoofdboord begint te pillen en is wat smoezelig, de boxspring zelf begint van die ‘deuken’ te krijgen door lichaamsgewicht. En stiekem ben ik aan het neuzen naar andere exemplaren. En die inspiratie deel ik!

Bed 10 - Tijd voor een nieuw bed? Bedden inspiratie!

Ons allereerste exemplaar samen was een twijfelaar bed, een exemplaartje van 140 cm breed en dat was heel knus kan ik zeggen, haha. Een beetje te knus maar ach, het voldeed en het was toen hetgeen wij konden betalen. Maar, toen ik eenmaal zwanger was van Fos en het idee dat wij een kleintje tussen ons in zouden leggen in ons toch al kleine bed.. tijd voor een nieuwe! En dat werd ons huidige exemplaar. Een stapje groter met 160 cm. Voor ons een wéreld aan ruimte!

Bed 3 - Tijd voor een nieuw bed? Bedden inspiratie!

En nu twee kinderen verder en een hele grote ruimte voor onszelf kriebelt het weer om een groter bed te kiezen. Waar ik wel enorm fan van ben en niet meer anders zou willen is een boxspring, hemel op aarde die dingen. Topdekje erover en lekker slapen! En ik wil deze keer een 180 cm versie, een echt volwassen bed, haha. Eindelijk wel, volgens mij zijn wij er aan toe.

Bed 1 - Tijd voor een nieuw bed? Bedden inspiratie!

Als je kijkt naar de beelden, de inspiratie in dit artikel zie je grappig genoeg drie dingen telkens terug komen. Ik houd dus van boxsprings, ons nieuwe bed moet daaraan voldoen. Daarnaast zie je beige en blauw vooral terugkomen, beide hele chique! De een wat handiger om in te zetten wanneer je kiest voor nieuwe kleurkeuzes, beige past namelijk overal bij. Want ik heb nogal eens de neiging ons huis te re-stylen zoals onderhand wel duidelijk is. De donkerblauwe versies vind ik zó mooi maar met een blauwe wand en blauw behang wellicht wat teveel. Dan zou ik de muren weer moeten verven namelijk en ik houd wel van de sfeer die ik gecreëerd heb. Als derde ding zie je duidelijk dat ik houd van een moderne basis wat de boxspring biedt, in een klassiek jasje met een groot hoofdbord én het liefst een gecapitonneerd hoofdboord. Daar moet je van houden en dat doe ik dan ook énorm.

Bed 6 - Tijd voor een nieuw bed? Bedden inspiratie!

Het is wel zo dat dit echt vrij klassiek is, het kan zelfs truttig overkomen. Maar een bewerking weet ik wel te waarderen, dus wellicht is een streepje of simpel lijntje zoals hierboven ook al voldoende. Het is in ieder geval nodig om het bed romantischer, speelser en ook stijlvoller te maken in mijn opinie maar hé, dat is natuurlijk smaak!

Dus, al samenvattend kom ik op een groot bed, een lekker formaat van 180 cm (groter wil ik echt niet!), het moet een boxspring zijn en sowieso een hoofdbord met bewerking hebben. De kleur? Nog onduidelijk hoewel ik wel een beige exemplaar wijsheid vind.

Sowieso ben ik echt een sucker voor mooi beddengoed, donzige dekbedden, meerdere kussens, een mooie sprei.. Het oog wil ook wat toch!

Liefs,

Elise Joanne

Dit artikel bevat een betaalde link.