Badspeelgoed Elisejoanne.nl  - Leuk baby- en kinderspeelgoed voor in bad/douche!

Onze kinderen spelen zo enorm graag in bad of onder de douche, ze zijn er niet uit los te trekken. Het badspeelgoed is hier dus ook niet aan te slepen, ondanks dat ze zich ook met een lege shampoofles vermaken heb ik een aantal items die ik graag tip. Hier hebben we er enorm veel plezier van in ieder geval!

Als eerste een speeltje wat leuk is én handig. Haartjes uitspoelen zonder dat de shampoo kans krijgt in de oogjes te prikken? Gebruik dan deze walvis! Je zet het siliconenstukje op het voorhoofdje, duwt het hoofdje iets naar achter en gaan met die banaan. Verder is het ook een leuk ding om mee te spelen natuurlijk. Hij is van Skip Hop en kost €11,95, verkrijgbaar bij IloveSpeelgoed.

Dan de emmertjes! Emmertjes zijn gewoon favoriet hier of het nou op het strand, in het bad of onder de douche is. En deze zijn ook nog eens ontzettend leuk, ik wil er zelfs mee spelen. Ze zijn ook van Skip Hop en kosten €17,95 via IloveSpeelgoed.

Dan de visjes vangen, geweldig leuk spel is dit. De visjes dobberen en dan is het aan je kindje om ze te vangen. Toen wij nog een bad hadden was dit hét spel om samen met Fos te doen. Het spel is van Janod en kost €24,95 via IloveSpeelgoed. Je hebt er ook eentje met ene netje mocht je het haakje onprettig vinden, deze van Bol.com is leuk.

Dan hét cadeau der cadeaus voor Hazel d’r eerste verjaardag; de plak ‘puzzel’ stukjes voor in bad. De kinderen zijn er dol op, bij elk bezoekje aan de douche komen ze tevoorschijn. Nou, ze hangen standaard in het netje aan de douchemuur dus hartstikke praktisch. Enorme aanrader, zeker als je geen bad hebt! Hij kost €13,95, een prima prijsje.

Het bootje van VTech blijft leuk, elk kind weet wat er met een bootje in bad moet gebeuren. Deze is wat luxer dan de simpele versies bij de Action en Zeeman, leuk om cadeau te doen bijvoorbeeld. Er zijn meerdere van dit soort badfiguurtjes van VTech, de een is wel goedkoper dan de andere. Ik zou de prijzen even in de gaten houden, de beste prijs is nu rond de €14,- bij Bol.com.

Dan de octopus! Dit is gewoon een hilarisch spel om te doen in bad of in de douche, ze vermaken zich hier kostelijk mee. Probeer de ringen rond de armen van de octopus te gooien, simpel als dat. Gegarandeerd vermaak. Hij kost €10,99 – wat echt een heel fijn prijsje is – via Bol.com.

Liefs,

Elise Joanne