2 - Wat staat er op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas & Kerst?

Ook wij vieren Sinterklaas met cadeautjes, we verzamelen ons bij mijn schoonouders om de kinderen een heerlijke avond te geven. Als volwassenen geven wij elkaar ook cadeautjes maar wel, logischerwijs, met een beperkt budget. Als ik echt de remmen los mocht gooien, dan zou dít op mijn lijstje staan.

Het heerlijke parfum van Narciso Rodriguez Poudree, die zou er absoluut op staan! Ik vond een ‘geurkaartje’ in mijn nieuwste &C blad en was meteen verliefd. Geen goedkoop parfum kwam ik achter helaas, hij kost bijna €90,- voor 50 ml. Autsj!

Op mijn echte lijstje staan sokken. Sokken? Ja, sokken. Lekker cliché he? Ik heb gewoon dringend sokken nodig! Het liefst vrolijke exemplaren, daar word ik blij van. Je ziet ze toch niet als ik schoenen aan heb en ik wil wel best een vrolijke gedoe aan mijn voeten als ik rondloop in huis. Happy socks, die zijn leuk!

De geurstokjes van Loods 5 staan ook op het lijstje, betaalbaar en héérlijk! Vooral ‘fresh white laundrey’. Je ruikt ze erg goed en behoorlijk lang ook, het huidige exemplaar staat er al acht weken en is nog niet ‘op’. Kijk, kwaliteit voor een leuk prijsje want 200 ml kost een tientje.

The Body Shop adventskalenders vind ik leuk, ik houd sowieso enorm van Adventskalender. Elke dag een vakje openmaken en een klein cadeautje krijgen, what’s not to love? Je hebt drie verschillende soorten en in diverse prijsklasse. Je hebt er eentje van €50,-, eentje van €85,- en een van €120,-. Niet goedkoop, wel leuk!

Ik ben groot fan van twee thriller-schrijfsters, Karen Rose en Karin Slaugther. Nu heeft Karen Rose weer een nieuw boek uitgebracht en die heb ik nog niet, ik sta te popelen om hem te lezen en aan mijn collectie toe te voegen! De nieuwste heet ‘Nergens veilig‘ en staat ook op mijn echte lijstje.

Ik zou graag een e-reader willen. Dat wilde ik heel lang niet, ik ben groot fan van de traditionele papieren versies maar praktisch is zo’n e-reader wel. Maar, absoluut niet goedkoop! Poeh, heftige prijsjes. Welke? Geen idee, ik ben niet thuis in dergelijke apparatuur maar ik zou er wel een willen hebben. Kobo is blijkbaar een goed merk?

Wat er als laatste op mijn lijstje staat is de nieuwe Call of Duty! Ja ja, Boris en ik spelen erg graag COD, al járen. Ik heb onlangs voor hem, als cadeau voor het behalen van zijn master, een XBOX One gekocht (tweedehands want die geldboom wil maar niet groeien..) en een aantal spelletjes erbij gegeven. Nu is de nieuwste uit, Modern Warfare en wij staan te popelen om hem te spelen! Maar met bijna €60,- is hij niet heel goedkoop.

Oh, en als laatste een tosti-ijzer! Ik wil graag panini’s en tosti’s maken, lijkt mij verrekte lekker. Ik maak ze nu uit de pan maar toch ben ik pro ijzer hoor, haha. Ik zag dat ze bij de Kruidvat eentje hadden voor €12,95 maar dan moet je wel van PSV houden ;).

Eigenlijk heb ik verder niet heel veel wensen en vrijwel alle items hierboven genoemd zal ik ook niet krijgen voor Sinterklaas. Dat is absoluut niet erg! We hebben een klein bedrag afgesproken om cadeautjes voor elkaar, als volwassenen, te kopen en om voornamelijk de kinderen te verwennen. Boris en ik geven elkaar, als we Sinterklaas met alleen ons eigen gezin vieren, ook geen cadeautjes en ik sta achter die beslissing. De kinderen krijgen genoeg leuks van ons in de weken voor Sinterklaas vanwege mijn werk. Op Pakjesavond met de familie krijgen ze kleinere cadeautjes, op Pakjesavond met ons eigen gezin krijgen ze één groter cadeau om samen te delen. Nu al zin om dat te geven!

Liefs,

Elise Joanne