DSC 0912 - Mini-Shoplog in Foto's! (Kruidvat & Hema)

Als je in de stad woont is het heel makkelijk om even wat voorraad aan te vullen, aangezien de winkels onder mij zitten. Nagellak remover op? Even naar beneden naar de Kruidvat. En ik heb dan meteen even gewandeld dus een win – win situatie! Gisteren liep ik even de stad in om dat soort producten bij te vullen en wat items te halen voor nieuwe reviews. Ik wil namelijk niet dat al mijn reviews bestaan uit producten die ik krijg. Kijk je mee naar mijn mini-shoplog in foto’s?

DSC 0846 - Mini-Shoplog in Foto's! (Kruidvat & Hema)

Als eerste naar de Kruidvat! nieuwe wattenschijfjes nodig voor alle talloze swatches die ik maak. Ik vind deze, van Kruidvat eigen merk, het prettigste. En 3 voor de prijs van 2, altijd goed. Deze verpakking kost €1,78.

DSC 0867 - Mini-Shoplog in Foto's! (Kruidvat & Hema)

Mijn thee in de aanbieding!! Ik drink vrijwel elke dag de Pickwick Caramelised Pear, ontzettend lekker. Nu een euro per stuk.

DSC 0872 - Mini-Shoplog in Foto's! (Kruidvat & Hema)

Even mijn standaard eyeliner halen van Catrice de Ultra Fine Ink Eyeliner. Ik heb er een beetje een haat-liefde verhouding mee. Hij werkt niet altijd even fijn, ik schiet er vaak mee uit én hij wordt ontzettend vies na enkele keren gebruik en dit is niet te stoppen. Alles zit onder de eyeliner in mijn kastje. Maar alsnog gebruik ik hem wel elke dag en ook liever dan andere eyeliners die ik heb en ken. Vreemd.. Deze eyeliner kost €2,99.

DSC 0876 - Mini-Shoplog in Foto's! (Kruidvat & Hema)

En even een voorraadje van mijn lievelingsreinigingsdoekjes gehaald, de Nivea Verzachtende Reinigingsdoekjes voor de droge en gevoelige huid. Ik gebruik deze vaak voor het verwijderen van swatches. Ze waren ook in de aanbieding dus dat is fijn! Normaal €2,99 per stuk en nu 1 + 1 gratis.

DSC 0851 - Mini-Shoplog in Foto's! (Kruidvat & Hema)

Daarna nog even naar de Hema! En daar zit een heel verhaal bij wat ik morgen in mijn Plogmas vertel.. Ik wilde even wat nieuwe items halen voor reviews.

DSC 0885 - Mini-Shoplog in Foto's! (Kruidvat & Hema)

DSC 0889 - Mini-Shoplog in Foto's! (Kruidvat & Hema)

Ik kocht drie lippenstiften, waaronder deze Volumising Lipstick in Fuchsia voor €3,25.

DSC 0892 - Mini-Shoplog in Foto's! (Kruidvat & Hema)

En deze twee chique rakkers nummertje 1 en nummertje 5. Ze kosten €3,50 per stuk.

DSC 0859 - Mini-Shoplog in Foto's! (Kruidvat & Hema)

Deze nagellak behoort tot één van de vier verschillende kerstcollectie-make-up van de Hema. Ik had al eerder enkele producten behandeld die ik opgestuurd had gekregen en was benieuwd naar andere items. Ik vind de Hema nagellak ontzettend goede kwaliteit hebben voor het kleine prijsje van €2,50 per stuk.

DSC 0880 - Mini-Shoplog in Foto's! (Kruidvat & Hema)

En toen ik thuis kwam lag er een pakketje op mij te wachten van het Pr-bureau van Essence, wat ontzettend leuk! Er zit een eau de toilette en twee glinsterende lakjes. Ik weet niet of deze setjes op deze manier worden verkocht, maar daar ga ik even achteraan. Ook hier binnenkort review van!

Zo, dat waren mijn geshopte items! Niet veel maar leuk genoeg om te laten zien volgens mij. En ook eens wat anders door het in een artikel te doen in plaats van een video! Daar vond ik het simpelweg te weinig voor. Wat vind jij van mijn gekochte items?

Liefs,

Elise Joanne