avw - Eten, Drinken & Genieten met Pasen
DSC01486 800x533 - Eten, Drinken & Genieten met Pasen

Lente! Een hele fijne tijd, een moment in het jaar dat het weer wat begint op te klaren, de vogeltjes harder zingen en er seizoensgebonden ingrediënten op tafel komen te staan. Heerlijk! Lente betekent ook Pasen en voor mij is dat o.a. het equivalent van een heerlijke brunch.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hello Fresh.

DSC01378 800x533 - Eten, Drinken & Genieten met Pasen

Nu sta ik graag in de keuken, ik vind het een enorm leuk tijdverdrijf. En soms ontbreekt het mij aan inspiratie, ook voor een ontbijt, brunch of lunch. Met Pasen zorg ik altijd voor een goed gedekte, vrolijke en sfeervolle tafel. Met kerst pak ik uit, maar met Pasen zeker ook. Ik krijg er altijd een heerlijk lentegevoel van!

Nu vroeg Hello Fresh mij om hun Paasbox brunch te reviewen, te bereiden en – niet geheel onbelangrijk – te proeven. Leuk, kom maar door! Ik was nog niet eerder bekend met Hello Fresh, alleen qua naam en doelstelling. Dus nu er een gelegenheid achter zat vond ik dit een mooi eerste moment om te kijken hoe het in zijn werk gaat en wat mijn bevindingen zijn.

De Paasbox kon worden geleverd op meerdere dagen en meerdere momenten binnen die dagen. Ik kreeg van te voren een berichtje wanneer het wordt geleverd, zodat ik ook nog even naar buiten kon én net voor levering kreeg ik het exacte tijdstip. Wij zaten op vakantie in Hooghalen op een park en dat was geen enkel probleem; vriendelijke bezorger Roderick belandde gewoon op het aangegeven tijdstip voor de deur.

DSC01388 800x533 - Eten, Drinken & Genieten met Pasen

Dus tijd om de keuken in te gaan! Er werden allerlei ingrediënten geleverd voor een uitgebreide brunch. Wij kozen de box voor 2-personen en dit was meer dan genoeg. Daarnaast krijg je een simpele receptkaart met instructies om alles te maken. En ik vond het écht leuk om alles te bereiden!

DSC01521 800x533 - Eten, Drinken & Genieten met Pasen

DSC01500 800x533 - Eten, Drinken & Genieten met Pasen

DSC01486 800x533 - Eten, Drinken & Genieten met Pasen

DSC01497 800x533 - Eten, Drinken & Genieten met Pasen

DSC01428 800x533 - Eten, Drinken & Genieten met Pasen

DSC01429 800x533 - Eten, Drinken & Genieten met Pasen

DSC01450 800x533 - Eten, Drinken & Genieten met Pasen

DSC01460 800x533 - Eten, Drinken & Genieten met Pasen

DSC01511 800x533 - Eten, Drinken & Genieten met Pasen

DSC01453 800x533 - Eten, Drinken & Genieten met Pasen

DSC01391 800x533 - Eten, Drinken & Genieten met Pasen

Het zijn gerechten die wij sowieso ‘kennen’ en dus niet vreemd vinden. Maar wel met een leuke twist! En het geeft de mogelijkheid om toch een keer wat anders te maken dan dat je gewend bent. Zoals wentelteefjes van suikerbrood bijvoorbeeld; wentelteefjes ken ik maar van suikerbrood? Super lekker! En gemakkelijk te maken. Hello Fresh levert alles aan, je hoeft nergens meer aan te denken. Ze gaan er vanuit dat je zelf zout, peper en olie in huis hebt en volgens mij heeft iedereen dat ook wel.

Op tafel stond uiteindelijk heerlijk versgeperste sinaasappelsap, verse aardbeien, suikerbrood-wentelteefjes, afgebakken broodjes met ei en gerookte zalm en zachte brood-paashaantjes met verse bessencompote. Meer dan genoeg en écht heel lekker. Omdat je het zelf maakt, wat overigens niet eens heel lang duurt, zijn het niet alleen verse ingrediënten die je krijgt maar de gerechten zijn ook vers bereid.

DSC01550 800x533 - Eten, Drinken & Genieten met Pasen

Wij hebben genoten! En ja, ik vind dit echt heel leuk! Ik houd van fröbelen in de keuken, lekker eten, moeite doen voor een mooie tafel. Ik was heel benieuwd naar Hello Fresh, mede vanwege de inspiratie voor gerechten en het gemak. En die prijs? Netjes! Boris en ik hadden berekend dat wanneer je alle producten zelf moet kopen, van de boter om in te bakken tot de bijgeleverde kaneel en de stukjes zalm die je krijgt, bijna hetzelfde kwijt bent. Tel daarbij de levering, service, aandacht en gemak bij op en je komt beter uit de bus.

De Paasbox bestel je bij Hello Fresh tot en met maandag 10 april. Op 15 en 16 april worden de boxen geleverd, afhankelijk van je eigen voorkeur. Je kan dus de Paasbox Original bestellen die wij mochten proberen maar ook de ‘Veggie’ variant (zonder vlees en vis) en de, indien je niet uitgebreid wilt brunchen maar liever gaat dineren, Gourmetbox met vis, vlees en vegetarische gerechten en dessert. Alle informatie, prijzen en de gerechten die je met de box kan maken staan op de site van Hello Fresh.

Ik vind dit dus echt heel leuk! Zonder gein, dit ga ik weer een keer doen en binnenkort een box voor de doordeweekse dag bestellen. Wij kunnen de inspiratie wel gebruiken en deze eerste kennismaking vond ik zeer positief. Aanrader dit!

Liefs,

Elise Joanne