Goedemorgen! Vandaag een PLOG van een rustige zondag en wel van gisteren. Ik kreeg – heel lief – te horen hoeveel bezigheden wij uitvoerden als gezinnetje op een dag en dat men dat nog best knap vond. Nou, niet elke dag is zo hoor, deze PLOG is daar het bewijs van! Gisteren was een kalme en rustige zondag met 2 afspraken en de gebruikelijke bezigheden. Maar alsnog weet ik ook van zó’n dag een boel foto’s te verzamelen. Kijk je mee?

DSC 3970 - PLOG! Kuieren op een rustige zondag (24 april)

Zo, de dag begint met een lekker badje! Wij nemen om de beurten Fos mee onder de douche maar vandaag deden wij het kalmpjes aan en maakten een lekker badje voor hem. Vandaag staat er leuke afspraak in de planning dus Babbie moet wel lekker fris en fruitig voor de dag komen.

DSC 3918 - PLOG! Kuieren op een rustige zondag (24 april)

Mijn ‘beurt’ om lekker te kroelen en te spelen met Fos in het water, heerlijk dat momentje samen. Fos is echt een waterratje en vindt het héérlijk! Alleen weer op het droge komen vindt meneer niet zo leuk..

DSC 3969 - PLOG! Kuieren op een rustige zondag (24 april)

Poes kijkt altijd mee vanuit de vensterbank.

DSC 3944 - PLOG! Kuieren op een rustige zondag (24 april)

DSC 3930 - PLOG! Kuieren op een rustige zondag (24 april)

Outfit of the Day! Shirtje is van Next Direct en zal ik in een shoplog behandelen deze week. Leuk he?

DSC 3976 - PLOG! Kuieren op een rustige zondag (24 april)

Tijd om zelf te douchen terwijl Boris Fos de fles geeft. Even een momentje voor mijzelf. En ik zie aan deze foto dat ik weer eens het rekje moet uitruimen, haha.

DSC 3975 - PLOG! Kuieren op een rustige zondag (24 april)

En ook hier moet Poes bij zijn, maar natuurlijk.

IMG 4449 - PLOG! Kuieren op een rustige zondag (24 april)

Nou, april doet écht wat ‘ie wil; het sneeuwt gewoon! Blijft natuurlijk niet liggen maar het ging wel even goed tekeer daarom.

DSC 3983 - PLOG! Kuieren op een rustige zondag (24 april)

DSC 3984 - PLOG! Kuieren op een rustige zondag (24 april)

Luiertas inpakken om mee te nemen. De tas en de inhoud ervan komen nog langs in een video van Ouders van Nu binnenkort.

DSC 3982 - PLOG! Kuieren op een rustige zondag (24 april)

Parfum op en klaar om te gaan. Ik droeg wéken lang geen parfum want ik stoorde mij na de bevalling aan ieder luchtje en geurtje, zeker aan parfum. En ik wilde niet dat mijn pasgeboren baby naar parfum rook. Nu spuit ik er weer op los, heerlijk. Deze van Issey Miyake, Leau D’issey, is mijn ultieme favoriet.

IMG 4446 - PLOG! Kuieren op een rustige zondag (24 april)

Even snel ontbijten en mijn site checken.

IMG 4455 - PLOG! Kuieren op een rustige zondag (24 april)

Tijd om te gaan!

IMG 4466 e1461520316586 - PLOG! Kuieren op een rustige zondag (24 april)

Zó blij met mijn nieuwe haar! Ik moest er echt héél erg aan wennen zeg ik in alle eerlijkheid, poeh. Maar ik vind het bij mij passen. Op naar de ‘Pufclub’ en alle andere kindjes ontmoeten van de stellen met wie wij de cursus ‘Samen Bevallen’ hebben gevolgd. Ik vind deze cursus echt een enorme aanrader en ben ook erg blij dat ik dit met Boris heb gedaan. Wegens privacy van de andere stellen en baby’s geen foto’s van de ontmoeting. 

IMG 4512 - PLOG! Kuieren op een rustige zondag (24 april)

Zo, lunch. Moet kunnen. Binnenkort is het klaar met het gedonder, die zwangerschapskilo’s moeten er echt af maar voor nu is het nog even lekker verstand op nul en snaaien maar.

DSC 3985 - PLOG! Kuieren op een rustige zondag (24 april)

Wasje opvouwen, moet ook gebeuren.

DSC 3988 - PLOG! Kuieren op een rustige zondag (24 april)

Ennnn… het is ineens súper mooi weer!

IMG 4443 e1461520488396 - PLOG! Kuieren op een rustige zondag (24 april)

Super leuk boekje, cadeau gekregen van mijn zwager en schoonzus. Ja, als import-Zeeuw moet mijn kind natuurlijk wel enige belangrijke educatie vroeg leren. Jong geleerd is oud gedaan. Tot waarschijnlijk Boris zijn grote ergernis want hij vindt het al vreemd als ik af en toe het niet kan laten een beetje Zeeuws te brabbelen.

IMG 4537 - PLOG! Kuieren op een rustige zondag (24 april)

In de middag komt Jordy langs, een vriend van ons, om een kopje koffie te doen, altijd gezellig! Bobbi vindt het niet zo boeiend..

DSC 3997 - PLOG! Kuieren op een rustige zondag (24 april)

Tijd voor het avondeten! Volgens mij hetzelfde als dat wij de vorige PLOG aten, toevallig! Dit zijn gevulde courgettes met couscous, amandelen en feta. Ik serveer er dan nog witvis bij, erg lekker!

IMG 4545 - PLOG! Kuieren op een rustige zondag (24 april)

Boris kijkt de KNVB-Finale en ik kruip op de bank met Bobbi en mijn laptop om deze PLOG te maken. Om 8 uur is het nog clustertijd voor Fossel en daarna is het voor ons alle drie tijd voor bed. Boris en ik proberen eigenlijk altijd – als Fos dat toelaat.. – tussen half 9 en half 10 naar bed te gaan, wij hebben de slaap nog steeds enorm nodig en Fos slaapt in de nachten nog niet fantastisch namelijk.

Dat was ém! Aankomende week gaan wij weer naar de osteopaat met Fos, heb ik meerdere afspraken met vriendinnetjes staan – altijd gezellig – en is het natuurlijk Koningsdag. Ondanks dat ik Willen en Max nog nooit in het echt heb gezien en zij naar Zwolle komen dit jaar is de behoefte om ons in de drukte te begeven met een baby niet heel groot. Ik denk dus ook dat wij lekker thuis het volgen op tv en verder niet zoveel wilde plannen hebben.

Tot volgende week!

Liefs,

Elise Joanne