DSC 0786 4928x3264 - Onze persoonlijke kerstkaarten van dit jaar!

Kerstkaartjes, ik verstuur ze nog elk jaar. De tijd, moeite en geld erin stoppen vind ik het absoluut waard want ik vind het krijgen ook ontzettend leuk. Er hangt een speciale slinger in de kamer met alle exemplaren die men naar ons opstuurt, staat erg vrolijk en ik word er vrolijk van. Het zijn de simpele dingen! Dit jaar hebben wij persoonlijke kaartjes, net even anders dan normaal. Vaak zoek ik leuke uit in de winkel, dit jaar wilde ik een leuke kaart sturen van ons ‘nieuwe’ gezinnetje van vier! Kijk je mee?

Dit artikel betreft een samenwerking.

Ik heb foto’s uitgezocht die mij dierbaar zijn, die goed weergeven hoe wij als gezin zijn en waar ons hart ligt. Een mooie foto van ons vijven (Bobbi hoort er ook bij!), een mooie foto van Hazel als nieuwkomertje in het gezin, een lieve foto van Fos als grote broer en wij als ouders maar ook als ‘Boris en Elise’. De kerstkaarten heb ik uitgezocht bij Kaartje2go en zij hadden precies wat ik zocht.

DSC 0764 4928x3264 - Onze persoonlijke kerstkaarten van dit jaar!

DSC 0771 4928x3264 - Onze persoonlijke kerstkaarten van dit jaar!

In de binnenkant heb ik het simpel gehouden, op de voorkant staat namelijk al ‘We wish you a merry christmas and a happy new year’ en dat vond ik afdoende. Verder heb ik aan de binnenkant onze namen gezet en heb ik de kaart iets opgeleukt. Ik heb de originele tekst aangepast, groter gemaakt en er een krans alsmede een kerstboom aan toegevoegd. En een klein poesje met een kerstkransje op haar hoofdje. Te lief! En het past bij ons op deze manier.

DSC 0749 4928x3264 - Onze persoonlijke kerstkaarten van dit jaar!

Deze kerstkaarten heb ik dus laten maken bij Kaartje2go. Zij hebben erg veel keuze mogelijkheden, ook binnen ‘fotokaarten’ wat ik dus graag wilde. Je past alles zelf aan, van tekst en groottes, de randjes en de kleuren. Of je kiest de kaart die zij al zo hebben gemaakt, helemaal prima. Ik heb relatief weinig aangepast want het ‘raster’ waar de foto’s in moesten pasten perfect bij wat ik wilde. Alleen in de binnenkant heb ik dus hier en daar een dingetje toegevoegd.

DSC 0767 4928x3264 - Onze persoonlijke kerstkaarten van dit jaar!

Je krijgt gratis enveloppen bij je bestelling en ik koos natuurlijk voor de rode versies want het zijn immers kerstkaarten! Als extraatje koos ik nog de sluitstickers met een gouden kransje. De kaart zelf heeft gouden tekst en sterretjes dus dit paste perfect binnen het thema én de kleuren. Zodra Sinterklaas weer het land uit is gaan ze de deur uit en is het tijd om de kerstkaarten te versturen!

DSC 0786 4928x3264 - Onze persoonlijke kerstkaarten van dit jaar!

DSC 0779 4928x3264 - Onze persoonlijke kerstkaarten van dit jaar!

Ik wil elk jaar de tijd blijven vrijmaken hiervoor, want alleen als je ze zelf uitdeelt mag je ze natuurlijk ook verwachten! En het laat ook mensen zien dat je aan ze denkt ook al heb je niet altijd tijd om in deze drukke periode elkaar te zien.

Verstuur jij nog elk jaar kerstkaarten?

Liefs,

Elise Joanne