Sanne IG - Mijn Favoriete Instagram Accounts!

Instagram is mijn favoriete Social Media middel van dit moment. Ik vertoon verbale diarree op Twitter – waar ik intens van geniet – toon gepast enthousiasme op Facebook en ben véél te eerlijk op Snapchat (elisejoanne.nl). Instagram is mijn held, ik blijf er dol op. Ik upload geen perfecte foto’s, ik heb geen idyllische feed, dat vind ik simpelweg saai. De mensen die ik volg zijn dus ook gewoon ‘normaal’ en ‘echt’ en sommige met een bijzonder verhaal. Benieuwd naar wie ik loop te loeren?

Shirley Visser; voornamelijk vanwege de heerlijke #skyleroverload die ze ten toon stelt. Skyler is Shirley haar prachtige en ontzettend guitige zoontje die zijn eigen hashtag heeft. Moet kunnen. Ik geniet van die lieve leuke foto’s van dat geweldige ventje.

Sanne van Laviesagista; (bovenste foto) Sanne is echt er eentje die het volgen waard is! En Sanne is ook fantastisch op Snapchat (Lutske Prutske is fantastisch!), maar ook op Instagram is zij hilarisch grappig; eerlijke, echte en dood normale foto’s van een prachtige vrouw die ook wel eens een hele vermoeide moeder is. En dat met een knipoog en een grapje. Heerlijke mens!

Fantasticmomsjessica - Mijn Favoriete Instagram Accounts!

Fantastiscmomsjessica; zij plaatst plaatjes waar ik mij echt helemaal suf om lach! En ze houdt van wijn, top vrouw.

Brosbeingbasic; dit is een account van een aantal mannen (van die typische binkies met veel spieren) die stiekem een beetje de vrouwen belachelijk maken op Instagram. Niet zomaar vrouwen, maar van die liptuitende Chanel-dragende, decolleté showende mocca-laté sojamelk drinkende Starbucks liefhebbers. En die zetten ze een beetje te kakken. Ik vind het erg grappig.

Assholeparents IG - Mijn Favoriete Instagram Accounts!

Assholeparents; dit vind ik echt een heel grappig account! Ingezonden foto’s of foto’s die op sociaal media staan onder de #assholeparents worden hier tentoongesteld, echt even het kijken waard! Een voorbeeld zie je hierboven, heerlijk dit.

Amberfillerup; lifegoals deze vrouw, echt!

Chloe & Beans; deze vrouw en haar kinderen vind ik geweldig! Zij heeft drie kinderen, van 3, 2 en 1 jaar en beviel kort daarna van een prachtige drieling (!); twee jongetjes en een meisje. Het meisje heeft een aandoening en is ook een stukje kleiner dan haar broertjes, maar wat een prachtig meisje. De foto’s die zij deelt zijn echt prachtig en gelukkig deelt zij ook haar belevenissen met de kinderen op dagelijkse basis dus ik kan mijn hart ophalen. Bijzonder vrouw, bijzonder gezin.

LotteLovesBeauty IG - Mijn Favoriete Instagram Accounts!

LotteLovesBeauty; omdat Lotte een fantastisch lief meisje is met een kop om u tegen te zeggen, die fantastische make-up skills heeft, een bloedmooi figuur heeft en gewoon grappig is. Gewoon een leuk kanaal van een collega Beautyblogger om te volgen.

ManonisLief en BibianisLief; ook deze dames zijn heerlijk normaal maar zó grappig en ik vind het heerlijk om hun dagelijkse beslommeringen en grappige foto’s/video’s te volgen. Echt aanraders! (Edit; Er is nu een account van hun website om te volgen als bezoekers, door omstandigheden hebben Manon en Bibian besloten om hun eigen accounts op privé te zetten. Bezoekers kunnen hen nu volgen op LittleWonderWorldnl.

SjKitchen IG - Mijn Favoriete Instagram Accounts!

Lieve vriendinnetjes zijn altijd leuk om te volgen. Want wat spoken ze nou heel de dag uit? Eigenlijk ben ik – zoals zovelen met mij – een stiekeme voyeur en juist die dagelijkse beslommeringen vastgelegd op IG maakt die feed zo leuk. Het temt die nieuwsgierigheid! Ik volg daarom graag Byaranka, mijn lieve buurvrouw, mijn allerbeste vriendinnetje Sanne van SJKitchen omdat zij ook nog eens GEWELDIGE voedselfoto’s heeft en Kelly Caresse omdat mijn verbale diarree op twitter alleen maar geëvenaard kan worden door Kelly op Instagram. En ja, dat is iets positiefs. Kelly en ik liepen maar een weekje achter op elkaar qua zwangerschap dus wij leven enorm met elkaar mee. Erg leuk!

Geen fancy-pancy namen maar wel héle leuke accounts! Wie volg jij nog meer graag?

Liefs,

Elise Joanne