avw - Grote Woon-Wensen: Mijn Droombadkamer

Badkamer 2 - Grote Woon-Wensen: Mijn Droombadkamer

Boris en ik wonen in een heel fijn appartement, eentje waarbij wij ons goed genoeg voelen om enkele jaren te wonen en zelfs het besluit hebben gemaakt een gezin hier te willen starten. Poeh, dat zegt wat toch? Dat dacht ik! Maar natuurlijk denk ik wel eens aan een groter huis met een uitgebreide keuken met kookeiland, die extra kamer helemaal voor mij alleen (niet mijn werkkamer die de babykamer moest worden, haha) en een prachtige luxueuze badkamer. Zo’n ‘Pinterest badkamer’ is wellicht niet heel realistisch maar je kan je er natuurlijk wel heel gemakkelijk door laten inspireren en dát is gewoon leuk!

Onze huidige badkamer is absoluut niet verkeerd voor een huurwoning; alles is nieuw (zó fijn), het is een prima ruimte maar niet heel groot en ook niet heel speciaal. Weet je wat ik mis? Een badmeubel! Sommige mensen hebben daar totaal geen behoefte aan, ik vind het een heerlijk relax momentje, helemaal voor mijzelf. In een ander huis zou ik zeker een bad plaatsen! En oh, twee wastafels! Dat staat zo luxe. En Boris kan dan ook niet meer zeuren dat ik mijn tandenborstel in het verkeerde bakje zet.. ;). Oeh, en in de douche zou ik een zitje willen want.. dat lijkt mij gewoon ideaal. En een ook een stortdouche.

Badkamer - Grote Woon-Wensen: Mijn Droombadkamer

Dit is meer een woonruimte dan een badkamer he? Prachtig! ‘Badderen’ krijgt dan meteen een hele andere betekenis, een nog diepere laag bijna. De combinatie van hout met donkere stenen en een delicaat Frans bad? Mooi!

Warmte Badkamer 3 - Grote Woon-Wensen: Mijn Droombadkamer

Een stuk strakker! Maar ook weel heel romantisch en landelijk. Zo’n typisch ‘oudere’ wastafel vind ik erg mooi, alsmede een Frans bad; dat staat zeker op mijn wensenlijstje. De combinatie met hout maakt het helemaal af.

Wastafels - Grote Woon-Wensen: Mijn Droombadkamer

Het gaat ook om de kleine dingen! Die tegels.. Prachtig!

Combinatie badkamer - Grote Woon-Wensen: Mijn Droombadkamer

Hout en metaal is helemaal ‘in’ in de woonkamer dus waarom niet in de badkamer?

bad badkamer - Grote Woon-Wensen: Mijn Droombadkamer

Simpel maar doeltreffend.

Aankleding badkamers - Grote Woon-Wensen: Mijn Droombadkamer

Tja, aankleding helpt ook enorm mee he? Juist een wat steriele badkamer kan énorm warm worden (en nee, niet qua temperatuur) door leuke mandjes, mooie kranen, grote – of juist kleine – spiegels en details.

Badkamer 2 - Grote Woon-Wensen: Mijn Droombadkamer

Wauw, super tof! Een kleurtje in de badkamer maakt het meteen heel anders. Vreemd misschien maar ik zou er nooit over nagedacht hebben om de muren in de badkamer een andere kleur te doen dan wit..

Klassiek badkamer - Grote Woon-Wensen: Mijn Droombadkamer

Oef, wel heel klassiek maar staat wel heel chique!

Warmte Badkamer - Grote Woon-Wensen: Mijn Droombadkamer

Gitaren in de badkamer; Boris zou het helemaal zien zitten, haha! Mooi, dat hout in combinatie met het beton.

Er zijn heel veel verschillende stijlen die ik mooi vind dus veel verschillende foto’s! Je kan natuurlijk ook veel elementen zoals beton, marmer, hout combineren met elkaar wat ik ook erg tof vind. Zulke badkamers zijn prachtig maar veel te groot om schoon te maken, haha! Gelukkig hoeft het ook allemaal niet zo groot te zijn of zo luxueus natuurlijk, dit soort prachtige plaatjes helpen mij om inspiratie op te doen. Hoe zou jou droom-badkamer eruit zien, wat zou jij graag wel of juist niet willen in die ene ruimte? Welke stijlen zou jij combineren en welke kleuren zou je terug laten komen? Op dit moment heeft Gamma 25% korting op badmeubels zag ik, even een tip!

Liefs,

Elise Joanne