avw - Love, Sleep & Play - Help jij mee?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pampers.

DSC 5994 - Love, Sleep & Play - Help jij mee?

Jullie kennen mij en mijn lijstjes voor Pinda onderhand vast wel; rijtjes met dingen die je in huis hoort te halen of nodig zal hebben. Waar de ene mama daar in paniek van kan raken of door de bomen het bos niet meer ziet, geniet ik intens van het maken en bijhouden van die perfect gemaakte vierkantjes die ik af kan strepen! Rompertjes, hydrofiele doeken, sokjes, mutsjes, billendoekjes en natuurlijk luiers. Want van dat laatste ben ik al een tijd geleden begonnen met inslaan, zo merkte ik het minder in de portemonnee en had ik alvast die voorraad. Ja jongens, van voorraden en reserves word ik nou eenmaal gelukkig, haha.

DSC 5996 - Love, Sleep & Play - Help jij mee?

Jullie weten dat die rijkgevulde lades allemaal Pampers bevatten, tot de nok toe gevuld om de billen van onze lieve toekomstige zoon droog te houden tot ongeveer drie maanden. Fijn! Veel ouders in mijn omgeving gebruiken Pampers namelijk en na zelf rond te hebben gesnuffeld kwamen wij hier ook op uit. Ik heb rekening gehouden met de kans dat onze Pinda wellicht ook hele kleine billetjes heeft en heb van elke fase (newborn, maatje 1 en maatje 2) een aantal pakken gekocht. Vooral de ‘Newborn’ luiers van Pampers kregen wij alom aangeraden omdat ze zou perfect zouden passen om die pasgeboren billetjes. Niet te veel natuurlijk, ze groeien er immers zo uit.

De keuze die je daarin maakt, welke luiers je koopt, is toch best een persoonlijk dingetje en hangt van veel factoren af. Wij kwamen hierop uit bij Pampers en stiekem kan ik niet wachten om ze te gaan gebruiken! Ik heb zelden een luier vervangen in mijn tienertijd als oppas (liet ik aan de ouders over..) en oefen wel eens met Boris bij een knuffel. Moet kunnen! Hij is er wel beter in dan ik..

Unicef Pampers Elisejoanne.nl 1 - Love, Sleep & Play - Help jij mee?

Pampers maakt – naast perfect passende luiertjes – zich ook hard voor mooie goede doelen zoals het doneren van vaccinaties voor de allerkleinsten op plekken waar het ‘t hardste nodig is. Pampers en UNICEF slaan hiervoor de handen tezamen! En wij kunnen daarmee ook een handje helpen met verschillende donatiemogelijkheden die eigenlijk heel gemakkelijk te doen zijn of al in ons routine behoren:

♥Plaats een foto van jouw baby die kaarsjes uitblaast en zo een wens doet op de Pampers Facebook pagina met de hashtag #PampersUNICEFWens en doneer hiermee een levensreddend vaccin*! Want 1 geplaatste foto = 1 levensreddend vaccin*;

♥Wij liken en delen dingen als een malle op Social Media en dat kan nu ingezet worden als middel om een goed doel te steunen; voor elke view, share of like van de Pampers’ speciale ‘Wishes’-video, doneert Pampers 1 levensreddend vaccin*! Want 1x kijken/liken/delen = 1 levensreddend vaccin*;

♥Luiers koop je aan de lopende band, er is niet tegenaan te boksen met een kleintje. Voor elke verkocht pak Pampers-luiers of babydoekjes met het UNICEF-logo, doneert Pampers een levensreddend vaccin* op een plek waar het hard nodig. Want 1 pak = 1 levensreddend vaccin*.

Pampers Unicef Elisejoanne.nl  - Love, Sleep & Play - Help jij mee?

Want De visie van Pampers is het ondersteunen van de ontwikkeling van blije en gezonde baby’s, óveral ter wereld. Op een droge, liefdevolle en spelenderwijze groot mogen worden is toch iets wat je elk kindje wilt geven, waar ook op deze wereld.

Liefs,

Elise Joanne

*Voor ieder verkocht pak Pampers-luiers of babydoekjes met het UNICEF-logo en voor iedere keer dat het “Wishes” filmpje wordt bekeken, gedeeld, geliket, of voor iedere geplaatste wensfoto op de Pampers-Facebookpagina steunt Procter & Gamble UNICEF in de strijd tegen tetanus bij pasgeborenen met € 0,056. Dit bedrag vertegenwoordigt bijvoorbeeld de kostprijs van één tetanusvaccin of ondersteunt de levering van de vaccins. UNICEF ondersteunt geen specifieke merken of producten. Meer informatie kan je vinden op Pampers.nl & Unicef.org.