avw - Kriebels van een bikini? + Winactie!
DSC 0992 1024x678 - Kriebels van een bikini? + Winactie!

Het is zomers weer, heerlijk! Menig persoon dobbert in een badje in de tuin, ligt met zijn (nog) witte melkflessen aan de Rivièra of zoekt het nabij gelegen watertje op. Verkoeling zoeken, beetje bruin worden en genieten! En daar hoort een badpak of bikini bij natuurlijk. Ik heb veel gedeeld op mijn social media en in artikelen over mijn veranderende lichaam, hoe ik 20 kilo afviel vorig jaar en dat ik het even niet meer zo nauw nam met ‘letten op mijn eten’ de laatste tijd. Wij gaan op vakantie in augustus en ik heb daarom besloten om te kijken hoe en of ik nog even wat werk kan verzetten om dat badpak te laten liggen en die bikini erbij te pakken.

Dit artikel betreft een samenwerking.

Ik ben best tevreden nu met mijn lijf, ik ben trots op de prestatie die ik heb geleverd. Bijna alle kilo’s van vorig jaar zijn er af en dat doet mij deugd. Ik hoef niet te passen in een keurslijf, ik hoef niet hét lijf van vroeger te hebben, ik hoef niet eens slank gevonden te worden door een ander. Ik bepaal zelf wat mijn standaard is en of ik vind dat het ‘goed’ zit. Daar heb ik menig maand over moeten doen om tot dat besef te komen en ik ben blij dat ik er ben gekomen. De afgelopen tijd liet ik de teugels weer wat vieren en ik merk dat er weer een paar kilo’s erbij zijn die ik weg wilde. Dus, ik ga eens kijken wat ik daar aan kan doen.

Vanaf maandag ga ik Weight Care twee weken testen en ik mag, indien jij dit ook zou willen proberen, vijf mensen ook een pakket geven om te proberen. Sowieso is het hele pakket met een gereduceerd tarief nu te koop mocht je geïnteresseerd zijn. Wat is precies de bedoeling de komende dagen?

Je bent heel vrij in gebruik met de producten van Weight Care en dat vind ik wel zo prettig. Dat maak het ook realistisch en ‘te doen’. Zelf heb ik genoeg van calorieën tellen en weet ik onderhand heel goed wat ik in de avond wel of niet moet eten om gezond te blijven. Bij mij ligt het probleem vaak in snaaien en snacken bijvoorbeeld. En nu het zomer is gaan er ook wat meer ijsjes en BBQ’s doorheen dan in een gemiddelde maand.. En ja, dat moet soms absoluut kunnen, ik ben de eerste die dat toegeeft. Maar het gebeurde iets te vaak de laatste tijd en dat zit mij dan ook niet helemaal lekker.

DSC 0441 1024x678 - Kriebels van een bikini? + Winactie!

Weight Care werkt zo dat je een of twee maaltijden per dag vervangt door een product naar keuze binnen het assortiment. Je hebt bijvoorbeeld havermout voor in de ochtend, de drinkmaaltijd met bosvruchtensmaak voor als lunch en chocolade met hazelnoot-repen als tussendoortje. Je kan ook besluiten elke ochtend alleen een product erbij te pakken en de rest van de dag je normale lunch en avondeten te nuttigen. Je hebt ook de optie om al je maaltijden wel door te laten gaan zoals gewend maar je tussendoortjes te vervangen met vers fruit en die repen. Wel is het belangrijk verder te letten op je voedselinname, die frietjes moet je eventjes laten staan natuurlijk. Voor de beeldvorming, de maaltijdvervangers van Weight Care zijn goedgekeurd door de EFSA en bevatten 33% van alle dagelijkse aanbevolen vitamines en mineralen en zijn rijk aan eiwitten.

Het is een optie, een duwtje in de rug of een nieuw soort inspiratiebron om die laatste paar kilo’s (weer) kwijt te raken. Ik heb dit nog nooit gedaan en ben hier dus wel benieuwd naar! Werkt het? Smaakt het? Lukt het? Is het makkelijk te doen? Voelt het als een dieet? Ik ga het meemaken aankomende week! Ik heb namelijk geen zin in wéér een dieet, ik heb die fase namelijk wel gehad. Dus ik ben nieuwsgierig of ik hier ook resultaten mee zal boeken zonder dat het als een dieet of als ‘moeten’ zal voelen.

Kriebels van een bikini?

Ik geloof nog steeds in goede voeding als basis om af te vallen, zeker voor de langere termijn. Juist omdat ik hier onbekend mee ben en na heel veel moeite en eigen kracht die 20 kilo ben kwijtgeraakt wil ik wel eens bekijken hoe het ook kan en of het op deze manier ook succesvol eraf blijft. Op de langere termijn moet je verstandig omgaan met eten, zo simpel is het. Daar heb ik mijn succes mee geboekt en daar blijf ik heilig in geloven. Dit kan wel een duwtje zijn om mee te starten.

IMG 6284 - Kriebels van een bikini? + Winactie!

Als je meer informatie wil voordat je je opgeeft of als je benieuwd bent naar de producten dan kan je dat allemaal op hun website vinden.

Wil jij het met mij mee testen? Leuk! Dan doen wij het samen. Geef hieronder aan dat je mee zou willen doen en vul in het daarvoor bestemde vakje je e-mailadres op. Ik stuur aankomende maandag vijf dames die zich op hebben gegeven een mailtje!

Over 2 weken ben ik terug met een artikel over mijn ervaringen! Ik sta er vrij blanco in, heb geen verwachtingen die voldaan moeten worden. Ik ben nieuwsgierig, ik ga het testen en kijken waar het schip strand! Als het goed is hebben in die tijd ook de opgegeven dames al kennis kunnen maken en ben ik benieuwd naar de ervaringen die zij hebben opgedaan. Dan geef ik ook, deelnemer of niet, 5 waardebonnen weg ter waarde van €50,- om jezelf in die leuke bikini naar wens te hijsen!

Liefs,

Elise Joanne