Koester je vakantiefoto's - Albelli winactie + kortingscode!

Vakantiefoto’s, ik denk de meest dierbare foto’s die je kan hebben. Althans, voor ons. Onze eerste vakantie met Fos was waanzinnig, een geheel nieuwe ervaring als gezin. Alles moest vastgelegd worden. Onze tweede – vorig jaar – was wellicht nog beter. En ik vind het nog steeds leuker om fotoboeken te bekijken en vast te houden dan te scrollen door mijn laptop. Dus heb ik twee fotoboeken van onze vakanties als gezin gemaakt die ik graag laat zien. Daarnaast mag ik aan iemand een cadeaubon van Albelli schenken t.w.v €50,- om hetzelfde te doen én heb ik voor een ieder die dat wil een kortingscode om nu alvast aan de slag te gaan!

Koester je vakantiefoto's - Albelli winactie + kortingscode!

De vakantieperiode komt er aan, wellicht ben jij al op vakantie geweest? Veel van mijn vriendinnen hebben de warme zon al opgezocht en prachtige en dierbare herinneringen gemaakt. En die wil je toch vast leggen? Ik kwam er niet aan toe, had telkens een excuus om het uit te stellen maar miste in onze kast met andere boeken twee exemplaren; de vakantie Frankrijk 2016 en de vakantie Frankrijk 2017. Het is echt geweldig leuk om die foto’s bij elkaar te zien, per activiteit of plek en te zien wat wij toen deden, hoe wij er toen uit zagen en hoe groot (of klein!) Fos toen was. Welke auto reden wij, welk huisje zaten wij, welke plekken hebben wij bezocht?

Koester je vakantiefoto's - Albelli winactie + kortingscode!

Ik heb dus twee fotoboeken mogen maken met het Albelli programma, die kan je online en offline gebruiken, erg handig. Je slaat tussendoor op waar je mee bezig bent en gaat een andere keer weer verder zodra je een vrij moment hebt. Je kan kiezen of je het programma het werk deels voor je laat doen; hij doet dan zelf alle foto’s invoegen binnen en aantal kaders. Of je gaat gewoon zelf aan de slag en bepaald hoeveel foto’s je op welke pagina wil hebben en welke precies. Je kan ook kiezen voor allerlei randjes, achtergronden en teksten. Wil je nog een extra glans laagje op je fotopapier? Ook dat is mogelijk. Extra pagina’s toevoegen zoals ik met ‘Frankrijk 2017’ heb gedaan? Geen probleem! Onderaan zie je telkens de prijs zodat je in ogenschouw kan houden wat het kost wat je doet.

Koester je vakantiefoto's - Albelli winactie + kortingscode!

De boeken kwamen erg snel binnen, met een paar dagen heb je ze al in huis. Ze zijn stevig, en precies zoals je verwacht nadat je op de ‘bestel’ knop hebt gedrukt. Ik word enorm vrolijk van de foto’s in ieder geval en ben blij dat ik deze exemplaren kan toevoegen aan degene die ik al heb staan.

Winactie + Kortingscode!

Dus, dit is het moment om gebruik te maken van de mogelijkheid die ik namens Albelli mag geven; met de kortingscode – ELISE25 – kan jij je fotoboeken, je foto’s op canvas, je herinnering op plexiglas (wat jij wil!) laten maken en afdrukken met 25% korting. Bij het afrekenen vul jij de code in en de korting wordt automatisch verwerkt. En ik mag aan iemand een Albelli cadeaubon geven ter waarde van €50,-!

Van de kortingscode kan je gebruik maken vanaf vandaag tot en met volgende week woensdag 13 juni 2018. De winactie zal ook precies een week lopen. In de dagen daarna ontvangt de winnaar van mij een mailtje. Wil jij mee doen? Geef dan in de reacties hieronder aan dat je die cadeaubon wel zou willen winnen en wat jij af zou willen laten drukken. Op de website van Albelli kan je bekijken wat ze allemaal voor opties hebben, de keuze is wat dat betreft reuze!

Succes en maak gebruik van die code nu het nog kan he!

Liefs,

Elise Joanne