shutterstock 241094929 1024x680 - Kennis & Koopjesjagers opgelet! Verzameljaarbeurs winactie

De beste koopjes zijn vintage! Het is een trend om te zoeken naar de beste markten, beurzen en webshops voor tweedehands item. Zeker als je goede items wil scoren. Ik weet dat velen van mijn bezoekers hier een sport van maken, niet alleen omdat het goed is voor het milieu of portemonnee is, maar ook omdat het gewoon heel tof is om prachtige items te verkrijgen die uniek zijn of voor een habbekrats. Als jij zo’n jager bent dan ken je de Verzameljaarbeurs vast wel en ik mag twee keer twee kaartjes weggeven!

Dit artikel betreft een samenwerking.

Kennis & Koopjesjagers opgelet! Verzameljaarbeurs winactie

Kennis & Koopjesjagers opgelet! Verzameljaarbeurs winactie

Kennis & Koopjesjagers opgelet! Verzameljaarbeurs winactie

Op zaterdag 14 april & zondag 15 april zal de Verzameljaarbeurs 2018 worden gehouden, elke dag van 09:00 tot 17:00 in Utrecht. Het is zonder meer dé plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek en tweedehands spullen. En je hebt er werkelijk alles, niet alleen meubilair of kleding. Nee, ook archeologie, postzegels, boeken, designer items, aardewerk, glaswerk, stripboeken, schoenen. Alles! Het is hét grootste vintage evenement van Europa (dat wist ik niet eens..) met experts uit binnen en buitenland.

Vast onderdeel van de VerzamelaarsJaarbeurs is bovendien de Mega Platen & CD Beurs. Een hemel op aarde voor liefhebbers van (pop)muziek met een gigantisch aanbod van singles, elpees, cd’s, dvd’s en allerlei popartikelen.

Winactie

Zou jij het leuk vinden om met je moeder die houdt van fifties accessoires, met je broer die fan is van Bob Dylan snuisterijen of met je beste vriendin die altijd gekleed gaat in de beste of leukste tweedehands jurkjes, hier een dag willen spenderen? Dan is dit het moment om een reactie hieronder achter te laten want ik mag dus twee keer twee kaarten weggeven aan een liefhebber! Of niet eens perse een liefhebber, een novice kan natuurlijk ook. Ben je nieuwsgierig wat er allemaal verkocht wordt op zo’n beurs, heb je iets specifieks op het oog maar lukt het tot nu toe niet om het te vinden? Wil je wel eens weten hoe je zo’n expert in vintage en antiek kan worden? Doe dan mee!

Enige wat je moet doen is hieronder reageren dat het je leuk lijkt om te gaan. Woensdagavond 11 april om 20:00 sluit ik de winactie zodat er genoeg tijd is de kaartjes te overleggen en voor jou om je weekend vrij te houden en naar Utrecht af te reizen.

Je kan op de website van de Verzameljaarbeurs kijken hoe de plattegrond eruit ziet en een impressie van vorige jaren opdoen.

Mocht je het leuk lijken dan zie ik je reactie graag hieronder.

Liefs,

Elise Joanne

Afbeeldingen afkomstig van Shutterstock – Vintage Market.