Kaartjes sturen naar .. JULLIE!

Ik heb sinds een jaar een postbus en ervaar dat als, naast prettig, enorm leuk. Ik kreeg behoorlijk veel pakjes aan de deur en dat was gewoon niet altijd handig, zeker niet met een deurbel en een slapende baby. Toen wij verhuisden heb ik bij PostNL een postbus aangevraagd. Sinds de komst van die postbus krijg ik dus ook veel kaartjes en brieven van jullie en ik vind dat géweldig. Alles bewaar ik, in een grote doos in mijn kamer en ik wissel de kaartjes af in een kaartenrek op mijn kast op kantoor. Het werd dus tijd mijn dankbaarheid te tonen en jullie kaartjes terug te sturen!

Ik vroeg op Instagram wie het leuk zou vinden een kaartje te krijgen van mij. Als bedankje voor alle bezoekjes en de kaartjes die ik van jullie mocht krijgen. Ik heb zóveel felicitatiespost mogen ontvangen na de aankondiging van mijn zwangerschap, met de geboorte van Hazel en zelfs met mijn verjaardag. Na onze trouwdag en ook vorig jaar met kerst, een aantal van jullie klimmen zo trouw in de pen als er iets in mijn leven gaande is. Dat doet mij meer dan ik kan zeggen en ben er uiterst dankbaar voor.

Dus toen PostNL vroeg of ik kaartjes sturen en ontvangen leuk vond kon ik daar alleen maar ‘JA!’ op antwoorden. Echte post is veel leuker. Leuker dan een appje of een mailtje want het kost meer moeite en die moeite wordt alom gewaardeerd. Tijd voor mij om iets terug te doen.

Ik vroeg dus wie er een kaartje wilde krijgen, om wat voor reden dan ook, en er reageerden meer van jullie dan ik had gedacht! Ik kon geen 250 kaartjes schrijven dus heb 25 reacties gekozen, kaartjes gekocht om jullie verjaardagen, huwelijken en zwangerschappen te vieren. Of om jullie sterkte te wensen vanwege opkomende operaties of langdurige ziekten. Kaartjes voor degene die mij al volgen sinds ik begon en omdat ik een bedankje, hoe klein en simpel ook, absoluut terecht was.

Kaartjes sturen naar .. JULLIE!

Echte post is veel leuker, en jullie beaamden dat. Aankomende week arriveren de kaartjes en ik hoop dat het een hele kleine blijk van waardering mag zijn. En mocht je geen postzegel bij de hand hebben? Download dan de PostNL app of ga naar de website om een postzegelcode te kopen. Je rekent af, krijgt de code en schrijft die op de envelop. Hartstikke handig en eigenlijk nooit meer een excuus dat je iets niet kon verzenden omdat je geen postzegel bij de hand hebt, haha.

Dank voor alle reacties op de post! Ik denk dat ik dit maar eens vaker moet doen want ondanks mijn lamme hand van al het schrijven was het dat echt wel waard. Oh, en mijn postbusadres staat altijd hier op de site of in mijn bio van Instagram mocht je een kaartje willen sturen. Denk niet dat ik het open en er verder geen aandacht aan besteed, elk kaartje lees ik grondig en ik bewaar alles wat voorbij komt.

Verstuur jij nog vaak kaarten en brieven of ben je meer van het elektronische verkeer?

Liefs,

Elise Joanne