DSC 0329 2 - Het Internet A-B-C!

Ik zit veel achter mijn laptop te neuzen op het internet. Ik bekijk dagelijks veel apps en lees tientallen verschillende blogs en websites. Het Internet A-B-C zag ik bij Dagmar en ik vulde hem ook in! Zo geef ik jullie een kijkje in mijn internet gedrag en wellicht zitten er leuke suggesties bij voor jullie.

De ene keer stop ik een woord bij de ene letter, de andere keer bij een ander. Dat komt mij namelijk hier en daar handiger uit! Vooralsnog klopt het gewoon en heb ik hem goed in weten te vullen. Af en toe was het heerlijk makkelijk, andere letters waren kats lastig! Ik ben namelijk een echte blogger, eentje die graag schrijft maar eentje die ook graag leest bij andere. Natuurlijk bezoek ik niet alleen blogs, er komen genoeg letters voorbij van andersoortige sites!

A. staat voor Antagonist, de beste webhost van het land. Kwaliteit voor een geweldige prijs! Ook staat deze letter voor Anne die blogt op Annesolveig.nl. Deze jonge vrouw is één de eerste Lifestyle blogs die ik begon te lezen.

B. Is van Bloglovin waar ik bijna 2000 volgers op heb, hoera! Ik vind dat toch wel een klein feestje waard hoor, ik ben er namelijk best trots op. Psst.. Volg jij mij al op Bloglovin? Daarnaast is deze letter ook van Byaranka.nl. Deze dame gaat mijn nieuwe buurvrouw worden vanaf januari, wij hadden ons oog op hetzelfde complex. Onderhand zijn er al veel tips uitgewisseld en hebben wij het over menig interieurstuk gehad.

C. staat voor Curvascious.nl. Desiree is een prachtige vrouw die een aantal maanden geleden moeder is geworden van een prachtig meisje. Ze heeft een beautyblog met een persoonlijk randje en lifestyle onderwerpen. Ik volg haar graag op IG en Twitter.

D. Is van Dagmar, die schrijft voor ByDagmarValerie, een vrolijke dame die een ‘Lifestyle-Blogger’ is. Ik ken maar weinig dames die zó enthousiast zijn over alles in het leven en die constant een dankbaarheid uitademt. Bijzonder, dat zeker en je kan ontzettend veel van haar leren.

Elise Elisejoanne.nl - Het Internet A-B-C!

E. is van Elisejoanne.nl! Hoe had ik hier ook iets anders kunnen invullen? Mijn blog is mijn werk, mijn hobby, mijn fascinatie en mijn passie. Maar ook gewoon een manier om de boterhammen mee te betalen. Voor mij is de keuze om Elisejoanne.nl te beginnen nog steeds één van de beste van mijn leven.

F. is van Facebook, waar ik wel steeds minder op te vinden ben dan een aantal jaren geleden. Ik kijk steeds meer op Instagram en Twitter. Ik gebruik Facebook vooral voor mijn Elisejoanne.nl FB pagina. Daarnaast is de F van Funda, waar ik heerlijk huizen kan kijken. Ik ben ontzettend vaak verhuisd in mijn leven (niet meer op 1,2,3 handen te tellen) en heb een ‘huizen-tick’. Ook staat deze letter voor Fashionisaparty, geschreven door Suzanne. Ik vind dit een geweldig leuke, intelligente en mooie jonge vrouw. Haar smaak is wellicht niet altijd de mijne, maar haar foto’s zijn echt geweldig mooi!

G. is van Google! Ik Google werkelijk alles wat ik niet weet, het is mijn wandelende woordenboek, receptenboek, telefoonboek en trukendoos. Hoe deden we dat toch vroeger, toen wij Google nog niet hadden? Oh ja, de bibliotheek..

H. is van H&M. Ik bestel enorm graag bij de H&M en heb daar een groot deel van mijn garderobe gekocht. Nu ik ouder word, bestel ik wel steeds vaker alleen maar basic items zoals hemdjes en dergelijken. In de zomer kan ik er ook leuke shirtjes en jurkjes vinden maar voor de winteritems kies ik vaker voor kwaliteit.

IG - Het Internet A-B-C!

I. is voor Instagram! Ik ben helemaal IG verslaafd geworden, ik vind het een geweldige Social Media vorm. Foto’s zeggen gewoonweg meer dan woorden soms kunnen doen. Hoewel ik merk dat mijn foto’s niet altijd voor zichzelf spreken, haha! Ik ben niet van de enorm opgedirkte foto’s maar ik plaats er wel elke dag gemiddeld eentje.

J. is van JoyfromJoyce.nl. Deze jonge vrouw heeft menig verhaal te vertellen, en dat doet ze op haar Lifestyle & Mommy blog. Na een keertje een super leuke treinreis te hebben gemaakt met deze dame, heb ik haar stiekem een beetje in mijn hart gesloten.

K. staat voor Kelly van KellyCaresse.nl. Kelly is een lieve vrouw die ik heb mogen leren kennen door ons gezamenlijk mediabureau S1. Het is spijtig dat wij zo ver van elkaar wonen want ik had er graag vaker gezien. Kelly is moeder en dus ook een echte ‘MommyBlogger’. Niet geheel mijn ding, ik heb nog geen kinderen mogen krijgen, maar het is leuk om te zien wat voor beslissingen Kelly maakt voor haar gezin. Wellicht geeft het mij tips voor de toekomst.

LLG - Het Internet A-B-C!

L. is voor Lotte van LotteLovesBeauty. Lotte is een prachtige dame die weergaloze ooglooks kan maken. Daarnaast is ze heel toenaderbaar en vriendelijk, twee aspecten die ik erg in haar waardeer. Ik mag altijd mijn vragen aan haar stellen als ik er weer eens niet uit komt en daar ben ik haar enorm dankbaar voor. De L staat ook voor de dames van LiveLifeGorgeous, de leukste beautybloggers op deze planeet! Twee geweldig vrolijke en nuchtere dames die houden van hun werk.

M. is van Misslipgloss. Cynthia is mijn buurvrouw en één van de eerste blogs die ik religieus bezocht, nu al zo’n 6 jaar geleden. Ik vind nog steeds dat de blog van Cynthia, samen met de blogger die ik hieronder noem (V), kwalitatief sterke reviews biedt.

N. is van Naoki.nl, een diervriendelijke en natuurlijke blog die geschreven wordt door Sophie. Zij is één van de weinige bloggers die voor de volle 10000%+ gaat voor dierproefvrije cosmetica. Sophie wordt nogal eens de oorlog verklaard door bedrijven die het niet zo hebben op bloggers die de waarheid vertellen, maar Sophie blijft stug doorgaan. Deze letter staat ook voor Nu.nl, ik bekijk deze app aan het begin van de dag en aan het einde, zo weet ik altijd een beetje wat er in de wereld gebeurt.

O. …Nope, ik kan mij geen site bedenken met een O, die ik vaak bezoek.

P. staat voor PinkyPolish.nl, een vrolijke dame die tevens bij Social1 zit, mijn mediabureau voor Youtube. Helaas heb ik haar nog nooit ontmoet, zij lijkt mij zo’n enorm leuke, vrolijke en spontane vrouw!

Q. Oeh… Een site met de letter Q.. Tja. Uhm. Ik kan mij werkelijk niks bedenken! Niet eentje die ik regelmatig bezoek in ieder geval.

R. staat voor Rabobank, mijn vaste bank. Ik check de app regelmatig en kan constant alle financiën in de gaten houden via mijn telefoon, erg handig!

Sanne Sjkitchen.nl - Het Internet A-B-C!

S. is van Stuktv! Deze gappies van midden twintig zijn mij toch donderstenen. Ik vind vooral de opdrachten die elke week online komen hilarisch. Elke week moeten zij namelijk een opdracht gegeven door hun eigen bezoekers, uitvoeren, wat het dan ook mag zijn. Natuurlijk staat deze letter ook voor de beste bakker aller tijden; Sanne van SJKitchen! Deze fantastische bakker is mijn lieve en zeer gewaardeerde vriendin, alleen al vanwege haar geweldige zoete baksels. Af en toe schrijft ze voor mijn blog.

T. is van Tim, van EverythingTim.nl. Deze vlotte man, uit mijn eigen omgeving, maakt video’s en blogt voor mannen en vrouwen. Natuurlijk staat de T ook voor Twitter, waar ik ellelange levensverhalen vertel in minder dan 140 tekens. Goed he?

U. staat voor Uitzendinggemist.nl. Verrekte handig!

Vercamilla - Het Internet A-B-C!

V. is van VeraCamilla, een geweldige Beautyblogger die ik alleen al vanwege haar persoonlijkheid leuk vind om te bezoeken. Mooie foto’s, sterke reviews en gezellige foto’s; precies zoals ik het ‘t liefste zie.

W. staat voor Weeronline.nl. Ik check altijd (echt al-tijd!) deze app voordat ik de deur uit ga, zo weet ik welke jas ik aan moet, of mijn suède schoenen aangetrokken kunnen worden en of ik een pluutje mee moet nemen.

X. staat voor.. Ik weet het eigenlijk niet.. Ik heb winkels die ik graag bezoek beginnend met een X (Xenos), maar niet de websites ervan.

Y. staat voor Youtube, waar ik pas echt levensverhalen vertel, mijn hele ziel geef en ongelofelijk lang en gezellig klets met.. jullie! Ik heb 6000+ Youtube abonnees en ik hoop nog steeds (naïef..) dat ik er 10.000 heb aan het einde van dit jaar.

Zalando.nl - Het Internet A-B-C!

Z. is van Zalando! Ik begrijp in alle eerlijkheid niet waarom sommige mensen zo’n aversie hebben tegen deze webshop, ik vind hem het einde! Ik krijg honderden merken op één site met allerlei verschillende items. Daarnaast wordt het binnen een week (mag best sneller Zalando..) gratis thuisbezorgd. Mijn favoriete merk is Mint & Berry. Menig jurkje en trui hangt al in mijn kast.

Ik hoop dat jullie het een leuke TAG vonden om te lezen, ik TAG eenieder die het leuk vind om de tag over te nemen. Ik wens jullie een hele fijne dinsdag verder!

Liefs,

Elise Joanne